Olimpijada ima historiju 2000 godina,najznacajnija sportska manifestacija i to manje vrijedno od jeb.ene prcije u kojoj Bosna spada u najelitniji rangKajzer10 je napisao/la:Druze, djeca igraju OI.BoixosNois1899 je napisao/la:Ali fakat. Medalja sa Olimpijade ispade manje vrijedna od yebene Lige nacija lol
UEFA Nations League 2018/19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League 2018/19
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Što se fudbala tiče, bitiniji je U20 World Cup od OI.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zamisli reći za yebene Olimpijske igre da su nebitnije od takmičenja kojeg je osvojila Srbija i takmičenja u kojem je Bosna i Hercegovina u najelitnijem rangu 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa olimpijada je amatersko takmičenje, samo tri profesionalca smiju da igraju.
Alaj cmizdre, alaj ih boli što još jedan trofej podiže sa repkom i zacementira se kao najveći ikad.
Evo jedna za vaše oči.

Alaj cmizdre, alaj ih boli što još jedan trofej podiže sa repkom i zacementira se kao najveći ikad.
Evo jedna za vaše oči.
CINJENICAanonymousHD je napisao/la:GOAT.![]()
Lik sve sto igra i uzme i sto je jos impresivnije ova ekipa Portugala je cisti prosjek ali kad imas ovakvog vodju nista nije nemoguce
Uzeti ovo pored sigurno 6 boljih ekipa
Jel ovo vade OI iz arhive
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Onaj San Juan cup sto je messi juce osvojio je u rangu s ovimBoixosNois1899 je napisao/la:Zamisli reći za yebene Olimpijske igre da su nebitnije od takmičenja kojeg je osvojila Srbija i takmičenja u kojem je Bosna i Hercegovina u najelitnijem rangu
#Punoljetstvo
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa veće takmičenje je Liga nacija nego Copa Americe.
Bože sačuvaj
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo Boixose procitaj prvu recenicu.Rodeni CulesanonymousHD je napisao/la:Mislim da nikad ozbiljno nisam rekao da Messi nije GOAT, samo ga trollam jer puno faila.BosniaBoston je napisao/la:I ti se javljas kad se Messi spomene kao GOAT
Neko napiše Ronaldo GOAT vas 20 odmah dolazi da kaže da nije. Nesigurni ste haos. Još jedno polufinale gdje Ronaldo pokazuje svoju klasu. 34 godine.
Tema Liga nacija, igra Ronaldo, spominje se Ronaldo, koliko je vas došlo i odmah okreće temu Ronaldo vs Messi i da se demantuje što neko napiše da je Ronaldo GOAT. Vi ba niste normalni, ali fakat. **** mi sve, ako iko dođe na temu Copa America i spomene Ronalda u bilo kojem kontekstu.
#Punoljetstvo
Liga nacija >>> Svjetsko prvenstvoanonymousHD je napisao/la:Pa veće takmičenje je Liga nacija nego Copa Americe.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa zadnjih dana ga samo možeš naći ili na temi Barce ili na temi Uniteda. Jedini veći Cule od njega je Saurman.BosniaBoston je napisao/la:Evo Boixose procitaj prvu recenicu.Rodeni CulesanonymousHD je napisao/la:Mislim da nikad ozbiljno nisam rekao da Messi nije GOAT, samo ga trollam jer puno faila.BosniaBoston je napisao/la:I ti se javljas kad se Messi spomene kao GOAT
Neko napiše Ronaldo GOAT vas 20 odmah dolazi da kaže da nije. Nesigurni ste haos. Još jedno polufinale gdje Ronaldo pokazuje svoju klasu. 34 godine.
Tema Liga nacija, igra Ronaldo, spominje se Ronaldo, koliko je vas došlo i odmah okreće temu Ronaldo vs Messi i da se demantuje što neko napiše da je Ronaldo GOAT. Vi ba niste normalni, ali fakat. **** mi sve, ako iko dođe na temu Copa America i spomene Ronalda u bilo kojem kontekstu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- anonymousHD
- Kontakt:
Isto tako nikad nisam ni rekao da je GOAT.BosniaBoston je napisao/la:Evo Boixose procitaj prvu recenicu.Rodeni Cules
To što vi kažete GOAT, to je vaše mišljenje, ja imam svoje mišljenje ko je GOAT, ali ja vama neću dolaziti i govoriti vi ste glupi, nije on GOAT bla bla. J3be mi se, ko da ću vaše mišljenje promijeti, a kao i da me zanima vaše. Lijepo vas je trollati, jer ste veoma osjetljivi po tome pitanju.
Joj likova neumornih. Što je najgore ovo nas čeka i na temi Cope.
Yebem ti ženo majku božiju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne bih ja Copu tako podcjenjivao ove g. je tu cak i KataranonymousHD je napisao/la:Pa veće takmičenje je Liga nacija nego Copa Americe.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Na ovoj temi sve po starom
Anon i Policajac jašu Roninu ćundaru, Jeftha osporava Olimpijske igre, a Bosna Boston ruži sve redom 
- anonymousHD
- Kontakt:
Uh, moja greška. Izvinjavam se svim navijačima FC Messi.Policeman je napisao/la:Ne bih ja Copu tako podcjenjivao ove g. je tu cak i KataranonymousHD je napisao/la:Pa veće takmičenje je Liga nacija nego Copa Americe.
Ovo je prc, jer znaju da gledaju i da pate.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 09 jun 2019, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Djeca i starci haha. Jao lika, a vidi ovog bolida gura Mesija hahaha. Ni jedan ni drugi nisu u top 3.Kajzer10 je napisao/la:Druze, djeca igraju OI.BoixosNois1899 je napisao/la:Ali fakat. Medalja sa Olimpijade ispade manje vrijedna od yebene Lige nacija lol
Max Allegri
Ovo je faca nekoga ko zna da je u pol poziciji za ZLanonymousHD je napisao/la:Uh, moja greška. Izvinjavam se svim navijačima FC Messi.Policeman je napisao/la:Ne bih ja Copu tako podcjenjivao ove g. je tu cak i KataranonymousHD je napisao/la:Pa veće takmičenje je Liga nacija nego Copa Americe.
Ovo je prc, jer znaju da gledaju i da pate.![]()
![]()
![]()
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
-
JamieLannister
- Kontakt:
Bogme Runa od veceras prvi favorit za osvajanje zlatne lopte
Nema sta ako osvoji bit ce zasluzeno, titula sa Juventusom, najbolji igrač Serije A, najbolji strijelac lige nacija, titula lige nacija, simultanka protiv Atletica i mnogo toga.
34 godine
Pobjednik se ne postaje, pobjednik se rađa.
34 godine
Pobjednik se ne postaje, pobjednik se rađa.
On je u pol poziciji za zlatnu loptu kao sto si ti bio u pol poziciji da upišeš osnovnu školu za djecu koja nisu zaostala u razvoju.
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.