Tacan odgovor je 48.harden je napisao/la:u kojem krugu ce se zavrtit Spinmaster sutra?
Magnussen se zali na bolid a zakucao ga prije manje od 24h u zid
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Tacan odgovor je 48.harden je napisao/la:u kojem krugu ce se zavrtit Spinmaster sutra?
Ako su pogrijesili kad nisu kaznili Hamiltona 2016., onda trebaju pogrijesiti i sad 2019.?BosniaBoston je napisao/la:Vidio si sta je superpipo poslao.Ako mercedes ne kaznjavaju zbog onog,ne trebaju ni fetu.JednostavnoEvander je napisao/la:Nije ga pokusao ubiti, ali ga je ocito pokusao ilegalno blokirati da ne prodje, za sta je vise nego ispravno kaznjen.BosniaBoston je napisao/la:gdje nam je doni darko da nam objasni da je fetel pokusao ubiti hama prilikom povratka na stazu
Oduševio me potez, zaljuljao je malo tmurnu rutinuFinn je napisao/la:Nije parkirao bolid gdje treba, odjurio u prostorije Ferrarija ako se ne varam, nije dao prvi intervju, pa se vratio kroz prostorije Mercedesa (sve dok ga kamera prati odzada) i na kraju mijenja svoj broj 2 sa Hamiltonovim 1. Sou.vedoz je napisao/la: Šta je to uopšte uradio na kraju?
Mrzim kad fulam špic situacije
Nama je sve sumnjivo. Jos nisam vidio da se nesto zbilo a da nama nije sumnjivo.BosniaBoston je napisao/la:Losi smo ljudi jer sumnjamo u postenost F1.Jos smo dokazali da postoje dvostruki arsini.Pa nije u europi kriminal stran pojam
Jesam ja položio pošteno, iz druge, ali šta da se radi.Valencia je napisao/la:Nama je sve sumnjivo. Jos nisam vidio da se nesto zbilo a da nama nije sumnjivo.BosniaBoston je napisao/la:Losi smo ljudi jer sumnjamo u postenost F1.Jos smo dokazali da postoje dvostruki arsini.Pa nije u europi kriminal stran pojam
Problem je u nama, cijeli svijet gledamo iz perspektive bosanske kanalizacije.
Ima svugdje poklonika konsiprativnih terorija ali je kod nas sumnja u sve na najvisem nivou, cijeli narod je inficiran. Nije cudo kad su nam glavne uzdanice SDA i kladonice. Bolest.
Ovdje skoro niko **** vozacki ispit nije polozio posteno. Ovdje se nudi mito doktoru i policijcu. Ovdje sw zaposljava preko stele. Gotovo da ne postoji covjek koji na visem ili manjem nivou nije ucestvovao u kriminalu, korupciji, mitu itd. Totalno bolestan, deformisan i degenerisan narod. Najgori u cijeloj Evropi zajedno sa svojim jednako bolesnim komsijama i susjedima.
To sto u svemu vidimo kriminal je najbolji pokazatelj kakvi smo.
Kriminal i korupcija su zastupljeni u svakoj drzavi. Razlika je u tome sto se neke drzave i drustva sistemski bore protiv kriminala i korupcije. Tako se kriminal i korupcija svedu na minimalan nivo jer sistem i drustvo ne podrzavaju takve radnje. Vidjeli smo primjer austrijskog politicara, odmah je podnio ostavke na sve funkcije. Drustvo i kompletna javnost su ucinile kriminal neprihvatljivim.TonySosa je napisao/la:Jesam ja položio pošteno, iz druge, ali šta da se radi.
Svuda po svijetu ti upravlja mafija i kriminal, samo što je to kod nas prenaglašeno zbog lošeg životnog standarda, i ne znamo ni za šta drugo. U evropskim državama ljudi gledaju svoja posla, i ne bave se političkim pitanjima iz vlastite kuće, niti ih vjerojatno interesuje ko je predsjednik države.
Ne bi ni mene interesovalo da imamo normalne uslove za život u državi.
Vidite kako Schumachera naziva.Pa se cudite zast brani Hamiltona i kaze da ce postat najveciValencia je napisao/la:Ja mislim da je moja zgrada jedna od rijetkih u kojoj 90% 'stanovnistva' navija za McLaren. Velika vecina drugara koji nisu iz moje zgrade navija za Ferrari. Kada su borbu vodili Hakkinen i onaj SMRAD (ni ime mu ne volim izgovorit), bilo je mnogo mnogo zanimljivije, ali i sada ponekad bude zanimljivo pred zgradom kada utrka zavrsi...
Najbolja atmosfera je vladala kada se Coulthard zabio u SMRADA i tako donjeo Hakkinenu titulu. Bio je pravi urnebes. Dva moja velika druga i dan danas psuju kada vide Coultharda (ne mozete zamislit kakve mu kletve i psovke upucuju)
. Sada sam zadnju trku gled'o sa drugom koji je veliki navijac Ferraria i momak je jedno 10 minuta bio klinicki mrtav, a i meni je malo falilo da umrem od srece
. Sve u svemu, nije zanimljivo kao nekad, ali je opet lijepo vidjet McLaren kako slavi, a Ferrari tuguje
.
Da samo hoce otjerat onog mrtvaca Kovalainena. Jedva cekam da pocne nova sezona!!
Oni su sa nama u BiH punoj korupcije pa zato to tako govoreNYKnicks Fan je napisao/la:Jenson Button, Nigel Mansell, Mario Andretti, Damon Hill i jos mnogo novinara i vozaca nema pojma, ali vi strucnjaci sa ss.ba foruma znate.
U svakoj drzvi imas teoreticare zavjere, mali procenat stanovnistva. Jedino kod nas je poprimilo epidemoloske razmjere.NYKnicks Fan je napisao/la:Jenson Button, Nigel Mansell, Mario Andretti, Damon Hill i jos mnogo novinara i vozaca nema pojma, ali vi strucnjaci sa ss.ba foruma znate.
@MarioAndrettiValencia je napisao/la:U svakoj drzvi imas teoreticare zavjere, mali procenat stanovnistva. Jedino kod nas je poprimilo epidemoloske razmjere.NYKnicks Fan je napisao/la:Jenson Button, Nigel Mansell, Mario Andretti, Damon Hill i jos mnogo novinara i vozaca nema pojma, ali vi strucnjaci sa ss.ba foruma znate.
A sta govore pomenuti?
Da je sve nastimano?
Sta kazu ostali autoriteti iz svijeta sporta, svi kazu da je F1 nastimana i da iza svega stoje politika i kladionice?
Jenli moguce da si ovako ograničenValencia je napisao/la:U svakoj drzvi imas teoreticare zavjere, mali procenat stanovnistva. Jedino kod nas je poprimilo epidemoloske razmjere.NYKnicks Fan je napisao/la:Jenson Button, Nigel Mansell, Mario Andretti, Damon Hill i jos mnogo novinara i vozaca nema pojma, ali vi strucnjaci sa ss.ba foruma znate.
A sta govore pomenuti?
Da je sve nastimano?
Sta kazu ostali autoriteti iz svijeta sporta, svi kazu da je F1 nastimana i da iza svega stoje politika i kladionice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.