Umij seZukanovic je napisao/la:Kakav je Dino Bevab? moze on da bude back up dok Pidro se ne vrati?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slazem se brate da niko ne zna sta je u ugovoru ni zbog cega se ceka.joker90 je napisao/la:Možemo mi lupati u prazno i nagađati šta stoji u tom ugovoru, ali sigurno ga ne bi otpustili tako kao što kažeš. Valjda i u ugovoru stoji definisano šta se smatra pod "lošim rezultatom" i razlozima za otkaz. Nek se i Husref malo zaštiti u tom ugovoru da mu se ne desi taj scenario "odigra dvije loše" i odmah noga, ali ko god mu je ponudio ovo 3 plate u slučaju otkaza misli na finansije kluba, a ne na trenerov džep.
Al ruku na srce mogao si ranije reci to dok su ovdje kao dokaz iznosili ta tri mjeseca.
Svakako klub treba da se zasititi i osigura stabilnost od koje na kraju zavisi novac i kolicina istog od sponzora.
Ko god bude trener isto tako neka sebe osigura na nacin koji Klub moze prihvatiti. I naravno da nije trener koji ce nas zavaliti rezultatski i nakon 5-6 mjeseci dici lovu i otici, to nam Husref nije uradio nikad i ne brinem se sa njegove strane da ce biti takav scenarij.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Što bi se Lalatovicu, Baki, Marinoviću ili nekom drugom nudilo isto kao Husrefu kad za njih ne znamo hoce li biti tvrdoglavi kao ovaj i gurati starohane na neprirodne pozicije dok osluškujemo rezultate konkurenata da nas vade.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Rumeni nema damu da kaže "Husrefe hvala imamo boljeg"
Preko portala i nazovi novinara, što se u bulju karaju za pet ćevapa, objavljuje nešto što ozbiljan klub ne bi nikad trebao uraditi.
Plata bruto - plata neto????
Klauzula tri plate????
Jel to zvanična politika kluba???
Jel to treba da vide svi pretendenti za klupu i svekolika javnost??
Jel to JEDINI medijski partner ili obična mahala???
JEDINI medijski partner koji sa foruma prenosi provjerene informacije.
Prave lakrdiju od kluba.
Otjerajte ga yebo vam on mater, što ste čkepi.
Rumeni ili neko drugi se služi seljačkim smicalicama kako bi se oprao, pičić pravi.
Mahalo majku ti yebem.
Opet sve u krug.
Preko portala i nazovi novinara, što se u bulju karaju za pet ćevapa, objavljuje nešto što ozbiljan klub ne bi nikad trebao uraditi.
Klauzula tri plate????
Prave lakrdiju od kluba.
Rumeni ili neko drugi se služi seljačkim smicalicama kako bi se oprao, pičić pravi.
Mahalo majku ti yebem.
Opet sve u krug.
Objavio nakon sto se ovdje 5 dana pise o te tri plate otpremnine, znaci da nisu imali prvi informaciju.Denchi je napisao/la:objavio naš JEDINI medijski partner, koji inače uvijek ima prvi informacije iz kluba....ShofaII je napisao/la: Brate LAZ
uostalom postavi se u idealnu situaciju, idu ti svi rezultati na ruku i treba da osvojis duplu i odigras dva remija ili dva poraza i klub ti da otkaz. Ostajes bez 600.000 KM zbog dva remija ili dva poraza jer su to losu rezultati. Bil ti pristao?
Znaci LAZ je ova prica, ne moze niko da dodaje do informacije i onda se bacaju Lazi.
Bez ove klauzule
Osvojis duplu dobijes 600.000 bonusa
Sa ovom klauzulom
Kolo prije kraja dobijes ozkaz i ostane bez bonusa a daju ti tri plate.
nemam se šta postavljat, ne osvojiš cilj, dobiješ otkaz, sasvim legitimno
ili igraš tako dobro sa ekipom možda ispromovišeš 5 Akademaca i napraviš klubu 5 igrača po milion-2
i odluče te ostavit jer si bio blizu a prati si strategiju...
nema ovdje problema za normalnog trenera
Pa ja ti naveo razlog za sto ova prica nema logike, ali eto i ako ima istine u ta tri mjeseca onda sigurno se pregovara oko razloga zbog kojih se moze dati otkaz.
Ovdje itekako ima problema za normalnog forumasa, a ne za normalnog trenera.
I evo reci cu ti sto sam i belom
Ja zelim boljeg trenera od Husrefa!
Ali se ovdje prica ne svodi na to da li se zeli bolji trener od Husrefa nego da se ne zeli Husref kao trener po bilo koju cijenu.
Ja bih kritikovao Husrefa ali pod ovim uslovima ne mogu.
Podrzacu odluku kluba i slijedeceg trenera. Ako bude imao rezultate ili igru koja obecava rezultate brani cu ga od pljuvanja i nazor tjeranja kao sto sam i Dzenana, Kodru...
Pa to ba.obiteljskicovjek je napisao/la:Rumeni nema damu da kaže "Husrefe hvala imamo boljeg"
Klauzula tri plate????
Prave lakrdiju od kluba.
Mahalo majku ti yebem.
Opet sve u krug.
Ne pricas nista Husref ovo ono imamo boljeg i cao.
Treba skupit damu i otjerat ovog a dovest Brdarica pa se onda ako ne bude rezultata pravdat vlasniku. Ovako djeluje da se ide ka tome da je on sam odustao i mi doveli ovog.
Manje odgovornosti i stabilnija stolica jbg
Ovo je milion puta blize istini nego da Husref hoce vise od tri plate u slucaju otkaza.
Al eto na kraju ce svi vidjet da je ovo bila jedna velika laz i da ce Husref biti trener
-
nukleusmember
- Kontakt:
volio bih i ja boljeg trenera od husrefa ali se bojim da mi nemamo rapa ni za husrefa a kamoli boljeg trenera od njega,tako da je u ovoj konstalaciji husref premija
VVVBK
VVVBK
- AlfredNobel
- Kontakt:
Javna tajna je to za Jahića, to se zna već neko vrijeme. Hoće da ga šutne, ali kako sad to uraditi nakon duple krune i kako uopšte reći navijačima. Pod 'navijačima' mislim na one istinske s tribina, a ne ovim tetkama koji dođu kad vide da će Papu Gomez kročiti na Koševo. Zato hoće to malo da upakuje, ponuditi mu takav ugovor da ga haman primoraš da odbije. To onda ispada kao da se nisu mogli dogovoriti, umjesto otkaza gdje bi dobili pljuvačinu od navijača.
To mi je djelovalo nestvarno kad sam saznao za to nedavno, ali sad sve više i više ima smisla.
To mi je djelovalo nestvarno kad sam saznao za to nedavno, ali sad sve više i više ima smisla.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ybg ako hoce da ga otjeraju po svaku cijenu lakse im je to bilo uraditi nakon Atalante vec sada nakon duple.
-
belminhordas
- Kontakt:
Rumeni smrad Jahic i Uprava bolje da se brinu oko poslovanja, evo 2 godine posluju u minisu.
A ne neke klauzule ubacivati, da primoras nekoga da odbije ugovor, a vi mu ponudili da ostane da tako ispadne.Jos pravis medijskim informacijama smijuriju od kluba.Neka se Valentin i Sabrina odreknu plata zbog minusa u poslovanju.
A ne neke klauzule ubacivati, da primoras nekoga da odbije ugovor, a vi mu ponudili da ostane da tako ispadne.Jos pravis medijskim informacijama smijuriju od kluba.Neka se Valentin i Sabrina odreknu plata zbog minusa u poslovanju.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Kakav ba minus vi znate i sta jedu i ko je smrad? Ako smo mi smijurija onda ne znambelminhordas je napisao/la:Rumeni smrad Jahic i Uprava bolje da se brinu oko poslovanja, evo 2 godine posluju u minisu.
Hahahhhahahahahhahahhaha
A ovi husrefovci I napisali to za 3 plate...
Ono tipa malo 40-50 milja...sikterusha
Hahhaahahhahahahahahahahahhaha
Kakvi likovi jbt
Kako zla uprava, doveli Husrefa, pa ga ostavili samo da bi strateski sacekali 2 godine da ga otjeraju
Pa pisite turske sapunice jbt milione ce te uzet
A ovi husrefovci I napisali to za 3 plate...
Ono tipa malo 40-50 milja...sikterusha
Hahhaahahhahahahahahahahahhaha
Kakvi likovi jbt
Kako zla uprava, doveli Husrefa, pa ga ostavili samo da bi strateski sacekali 2 godine da ga otjeraju
Pa pisite turske sapunice jbt milione ce te uzet
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Inače je prelako naći zamjenu nakon full odrađenih priprema. Zbog Atalante da dobije otkaz? Fino na Flash score, pa malo prelistati rezultate i uspjehe Atalante.zagorski je napisao/la:Ybg ako hoce da ga otjeraju po svaku cijenu lakse im je to bilo uraditi nakon Atalante vec sada nakon duple.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belminhordas
- Kontakt:
Revizorski izvjestaji sve govore za poslovanja u minusu.zagor1987 je napisao/la:Kakav ba minus vi znate i sta jedu i ko je smrad? Ako smo mi smijurija onda ne znambelminhordas je napisao/la:Rumeni smrad Jahic i Uprava bolje da se brinu oko poslovanja, evo 2 godine posluju u minisu.
A ne neke klauzule ubacivati, da primoras nekoga da odbije ugovor, a vi mu ponudili da ostane da tako ispadne.Jos pravis medijskim informacijama smijuriju od kluba.Neka se Valentin i Sabrina odreknu plata zbog minusa u poslovanju.sve znate a blage nemate,ti ces reci kome da se odbija od olata ljudima koji su duolu uzeli,ima sed pa nek im on odbija bas ce tebe poslusat. Zanimljivo ljudi i javne tajne znaju smijurija zestoka
Ili ces se i dalje praviti da ih nisi vidjeo.Prave smijuriju jer rumeni Jahic preko medija iznosi neke uslove koje su ponudili, a da kao ne bude do njih.I jos na gostovanju na FTV kaze da je suludo otpustiti Husrefa i da ce uraditi sve sto moze da ga zadrze.A znaju mnogi da ga je htjeo jos prije maknuti sa trenerske stolice.Sta je onda napravio ako ne smijuriju?
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Kakav crni minus 
Eto prilike da ga Husref zajebe I potpise ugovor 
Jest da je plata I bonusi losi ali valjda prezivi nekako
Jest da je plata I bonusi losi ali valjda prezivi nekako
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Al hajmo realno, na stranu sve.
Valja imat muda do poda promjenit stručni štab nakon duple krune.
Novi trener, kakav god bio, ako krenu loši rezultati, poznavajući nas, odma će bit na udaru, mladim će se yebavati od do, upravi takođe. Bilo bi podjela.
Naš cilj su trofeji, sumnjam da možemo dovesti ozbiljnijeg trenera pod bilo kakvim uslovima, a uzmimo u obzir da nam je cilj uz to afirmacija mladih, ozbiljnog trenera uz te uslove vođenja ekipe (trofeji sa akademcima) je nemoguće pronaći.
Igraju se s vatrom.
Valja imat muda do poda promjenit stručni štab nakon duple krune.
Novi trener, kakav god bio, ako krenu loši rezultati, poznavajući nas, odma će bit na udaru, mladim će se yebavati od do, upravi takođe. Bilo bi podjela.
Naš cilj su trofeji, sumnjam da možemo dovesti ozbiljnijeg trenera pod bilo kakvim uslovima, a uzmimo u obzir da nam je cilj uz to afirmacija mladih, ozbiljnog trenera uz te uslove vođenja ekipe (trofeji sa akademcima) je nemoguće pronaći.
Igraju se s vatrom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jedva čekam naredne dane, da se to riješi, kako god bilo. Samo podrška. Pa da se i ova priča smanji i da se pređe na druge teme, pojačanja, utakmice, evropa.
FK Sarajevo
-
belminhordas
- Kontakt:
Husref i igraci su osvojili duplu krunu.Dok je Jahic i Uprava u aprilu narusavala atmosferu, kada se bodovna razlika topila sa -11.Oni zovu Zildzovica i neke da pregovaraju.Cak je Husref za to i saznao od drugih,a ne od njih.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Laganini1986, Proximic, trunks1946 i 33 gosta.