hz1987 je napisao/la:
Kažu da ćemo protiv talijana istrčati u novim dresovima na baklavu, koji se idealno stapaju sa našim.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
hz1987 je napisao/la:
Kažu da ćemo protiv talijana istrčati u novim dresovima na baklavu, koji se idealno stapaju sa našim.

Nimla_RZ je napisao/la:Bicakcicu treba zabranit da igra na poziciji desnog beka. Hitno traziti zamjenu za Sunjica.
Jesi normalan, pa da narusis atmosferu!Scholl je napisao/la:Treba sutra veliki transparent na kojem je baklava unijet na tribine
Al Bgm
kako nema? Memisevic? Bickakcic?Prog321 je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Bicakcicu treba zabranit da igra na poziciji desnog beka. Hitno traziti zamjenu za Sunjica.
Šunjić već treću utakmicu zaredom pravi katastrofalne greške.
Trener mora sa njim ozbiljno porazgovarati.
O cemu se radi ? Gdje je problem. Zamjene nemamo.
Kako moze Zakaric biti ispred Hajrovica?J1897 je napisao/la:Jel zna ko zasto jedan Vrancic nema mjesta medju prvi 11
ledesma je napisao/la:Prosinečki 0 bodova! Ni jednu utakmicu nismo sastavili da valja, u ligi nacije vise sreće nego pameti.
Objasnio! I ja priželjkujem tu ekipu, ali eto, teško. Čuj stavio tri zadnja vezna i tri stopera protiv velesile Finske hahahaha...bhfanatic14 je napisao/la:Sutra ocekujem samo pjanica umjesto cimirota , jer smo nenormalna ekipa sa nenormalnim selektorom . Da je normalan igrali bi Sutra : Sehic - nastic zukanovic bicakcic todorovic - besic pjanic vrancic- duljevic (zakaric) dzeko visca ... Ali nista od toga... danas treba odradit Jos jedan lagan trening da se niko ne povrijedi i Sutra dati zadnji Atom snage za veliko iznenadjenje u torinu.
klikker79 je napisao/la:Nije mi jasno da Memišević sjedi na klupi pored ova dva štoperska mrtvaca...
@Miske01, zaduzen za moral i baklaveMiske01 je napisao/la: Nema veze, luda smo mi zemlja, uzimamo Talijane!