FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo ugovori nema dugo toga u fudbalu kakva naša djeca. Nego bilo je Ignjatovic i Hadzanovic ugovori do juna 2020. sta bi s tim odjednom?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma za Hadzanovica to nije istina, posto je momak u nekoliko intervjua govorio da bi mogao otici poslije ove sezone, tako da ili je potpisano 1+1 ili je bilo ba godinu.sviunapad1010 je napisao/la:Samo ugovori nema dugo toga u fudbalu kakva naša djeca. Nego bilo je Ignjatovic i Hadzanovic ugovori do juna 2020. sta bi s tim odjednom?
U svemu ovome, zaboravili smo jednu veoma vaznu i prelijepu vijesti. Drvo ili ti ga panj Seid Zukic vise nije clan FK Sloboda Tuzla
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Na transfermarkt je bilo do 2020. Sada do 2019. pa zato pitam zna li neko sta je u pitanju.bhpremierliga12 je napisao/la:Ma za Hadzanovica to nije istina, posto je momak u nekoliko intervjua govorio da bi mogao otici poslije ove sezone, tako da ili je potpisano 1+1 ili je bilo ba godinu.sviunapad1010 je napisao/la:Samo ugovori nema dugo toga u fudbalu kakva naša djeca. Nego bilo je Ignjatovic i Hadzanovic ugovori do juna 2020. sta bi s tim odjednom?
U svemu ovome, zaboravili smo jednu veoma vaznu i prelijepu vijesti. Drvo ili ti ga panj Seid Zukic vise nije clan FK Sloboda Tuzla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zukic bio na posudbi to je poznato.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
1+1 ugovor, kao i sa Saidom sto je dogovoreno, a eto Seid konacno ode, mada ce ga nabiti nogom iz Francuske, samo sto dalje od nas.sviunapad1010 je napisao/la:Na transfermarkt je bilo do 2020. Sada do 2019. pa zato pitam zna li neko sta je u pitanju.bhpremierliga12 je napisao/la:Ma za Hadzanovica to nije istina, posto je momak u nekoliko intervjua govorio da bi mogao otici poslije ove sezone, tako da ili je potpisano 1+1 ili je bilo ba godinu.sviunapad1010 je napisao/la:Samo ugovori nema dugo toga u fudbalu kakva naša djeca. Nego bilo je Ignjatovic i Hadzanovic ugovori do juna 2020. sta bi s tim odjednom?
U svemu ovome, zaboravili smo jednu veoma vaznu i prelijepu vijesti. Drvo ili ti ga panj Seid Zukic vise nije clan FK Sloboda Tuzla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zukic bio na posudbi to je poznato.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- RollingPaper
- Kontakt:
Šta je dogovoreno sa Rastokom? Opet pravit ugovore svima po godinu je totalno besmisleno.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
-
Sariel1987
- Kontakt:
bolje dva vlahova drmnut, nego tablu leksaurina prirodnije je, a isto je stres free
bice to sve u redu
bice to sve u redu
Zato mene boli **** za sve, nisam ni znao.Sariel1987 je napisao/la:bolje dva vlahova drmnut, nego tablu leksaurina prirodnije je, a isto je stres free![]()
bice to sve u redu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Opušteno samo, Team manager se oporavio , sad je jači nego ikad. Toliko se oporavio da je Milenka u City poslao
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ajde sacekamo jos i ovu press konf. kad smo sve cekali i docekali sacekacemo i ovo..
- Beduin
- Kontakt:
Plata osnovica, ostatak bonusi na igru, pobjede...?
Igraci ce bacat sihire jedni drugima da se povrijede, samo da bi i oni igrali i tako zaradili dodatnu kintu za pantalona, makar.
Igraci ce bacat sihire jedni drugima da se povrijede, samo da bi i oni igrali i tako zaradili dodatnu kintu za pantalona, makar.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Treba u ugovor sa Smajicem staviti odsteta klubu 100 hiljada eura ako nas napusti.
Hoće biti negdje live pressice?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Sariel1987
- Kontakt:
to nam moze proc jedino sa bas mladim igracima koji jos nisu u tom fazonu ugovora i love, nego daj da igram, mada skontas tu su zato roditelji, i menadzeri, znaci ne moze ni sa njima. sta su oni kontali s ovim ucincima i osnovicama al stvarno mi nije jasno.Beduin je napisao/la:Plata osnovica, ostatak bonusi na igru, pobjede...?
ko da nikad nisu bili sa fudbalerima pa ne kontaju taj mentalitet i kako te stvari u svijetu fudbala funkcionisu..
Jest ispio kahve po Teočaku, kuća mu odmah preko puta binga.desperados je napisao/la:Gdje je bio Smajic zadnju godinu, jel gdje radio ili sta?
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
-
Sariel1987
- Kontakt:
znaci opet bez centarfora, igra od noge do noge i to...

-
Sariel1987
- Kontakt:
znaci nije istina, kako li ce ovo pokusat prodat bas me interesuje 
Tika-takaSariel1987 je napisao/la:znaci opet bez centarfora, igra od noge do noge i to...![]()
![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Sariel1987
- Kontakt:
tiki taka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.