Samo ako budu igrali opet Pirlo, Sedorf, Gattuso u Milanu vi čete lahko do pobjede. Bez obzira na sve. Jer ova trojica ni mene nebi mogli stić kamol' igrače kakve Real imaRaul7 je napisao/la:Bice guravo veceras, realno je Milan slabiji od nas ali imam neki osjecaj da ce X biti. Nadam se pobjedi jer zaista ne vidim kako MIlanova odbrana moze zaustaviti Oezila,Di Mariu, CR-a i Higuaina. Nemoguca misija
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma mislim da se necemo zaletavati, ali i da necemo samo kruziti oko sesnaesterca, tj. da cemo biti konkretni, a kada u napadu imate Ronalda, Ozila, Mariu i Higuaina, pobjeda je sasvim realna bez obzira na sastav Milana.
Sto se tice odbrane, nek ponove onu igru iz prethodne utakmice sa Milanom i ja zadovoljan. Prednost je sto se vraca Ramos, mada je Arbeloa odigrao korektno prvi mec.
Moje predvidjanje:Milan - Real M. 1:2
Sto se tice odbrane, nek ponove onu igru iz prethodne utakmice sa Milanom i ja zadovoljan. Prednost je sto se vraca Ramos, mada je Arbeloa odigrao korektno prvi mec.
Moje predvidjanje:Milan - Real M. 1:2
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Volio bi da Milan povede s nekih 2:0 na poluvremenu,i da onda Real napada drugo poluvrijeme
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Nail for Real
- Kontakt:
Nije nemoguce, ali sumnjam da ce do toga doci, odbrana kod Mourinha je dobra. A bice dobra utakmica, nadam se.Faraon iz Visokog je napisao/la:Volio bi da Milan povede s nekih 2:0 na poluvremenu,i da onda Real napada drugo poluvrijeme
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Evo nesto u Pajinom stilu:
Milan 1-4 Madrid
3x Ronaldo 1 Higuain.
btw. problem je sto se ja tome stvarno nadam
Milan 1-4 Madrid
3x Ronaldo 1 Higuain.
btw. problem je sto se ja tome stvarno nadam
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
3:1 za Milan. Ibrahimovic 2, Ronaldinho 1, Higuain 1
- Nail for Real
- Kontakt:
Brnjoo je napisao/la:3:1 za Milan. Ibrahimovic 2, Ronaldinho 1, Higuain 1
Nije zabranjeno sanjat.Brnjoo je napisao/la:3:1 za Milan. Ibrahimovic 2, Ronaldinho 1, Higuain 1
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
1:1...Pato i Di Maria...moramo i ovdje širiti pesimizam...ustvari nije pesimizam bod je dovoljan za ovjeru prvog mjesta u grupi....mada neznam ko če zaustaviti Di Mariu a kamoli Ronalda....a takođe sam 100% uvjeren da cemo primit gol...jedna lijepa utakmica za gledati bez prevelikog značaja za konačni plasman Reala ali tu je uvijek prestiž da se pobjedi u ovakvoj utakmici....
ja mislio da sam ja suzdržan vidi Brnje
ja mislio da sam ja suzdržan vidi Brnje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sta ste se ufurali, dobili prvu 2:0 pa odmah glumu glumite 
Rasuce nas veceras, ebo vas Ronaldo
Rasuce nas veceras, ebo vas Ronaldo
- Nail for Real
- Kontakt:
doduse, Milan obiluje igracima extra klase 
Molim te Brnjooo nemoj samo ako dobije Real reći znao sam ja da ćemo dobiti ili neke tako slične komentare, šta si pesimističan, nije ni počela utakmica, po čem to odmah zaključuješ?????
.. A ako slučajno gubili nek bude sa stilom 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ja nikad ne kazem znao sam ako sam rekao da nece biti tako.Toxicity je napisao/la:Molim te Brnjooo nemoj samo ako dobije Real reći znao sam ja da ćemo dobiti ili neke tako slične komentare, šta si pesimističan, nije ni počela utakmica, po čem to odmah zaključuješ?????.. A ako slučajno gubili nek bude sa stilom
FORZA MILAN xD
Brnjoo je napisao/la:Ja nikad ne kazem znao sam ako sam rekao da nece biti tako.Toxicity je napisao/la:Molim te Brnjooo nemoj samo ako dobije Real reći znao sam ja da ćemo dobiti ili neke tako slične komentare, šta si pesimističan, nije ni počela utakmica, po čem to odmah zaključuješ?????.. A ako slučajno gubili nek bude sa stilom
FORZA MILAN xD
ZNAO SAM da si Milanovac u srcu
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma Brnjoo je trebao da navija za Milan, al' je umjesto Milanovog dresa dobio Realov i ljubav se rodila 
Zgazicemo vas veceras pichke madridske
- Los_Blanos2
- Kontakt:
koji je tebi quracBrnjoo je napisao/la:Zgazicemo vas veceras pichke madridske
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Alineaciones confirmadas. Real Madrid: Iker Casillas; Sergio Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso; Di María, Özil, Cristiano Ronaldo e Higuaín.
En el Milan jugarán Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Boateng, Ronaldinho; Pato e Ibrahimovic
En el Milan jugarán Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Boateng, Ronaldinho; Pato e Ibrahimovic
i vi Busquets'a zovete glumcem...
sta li je onda CR
sta li je onda CR
Pipita gol ! Majstor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.