Ovo ce biti mrcvarenje, a jedina nada je da ce nam u barzu LN doci neka "Bugarska".Fudo je napisao/la:Prosinecki nije los on je uzasan. I ono tekmi sto smo dobili nije bio plod znanja taktike ili leprsave igre vec sreca. Sj. Irska nas ubila i trebala dobiti sa najmanje 2 3 goka a mi dobijemo 2-1. Velika Sj.Irska. Druga tekma sa Sj.Irskom kod kuce bilo je 50/50 a i tu dobijemo. Protiv austrije su obje bile 50/50 i to je onako izgledalo ok. Onda su dosle jos vaznije tekme. Prva sa Velikom Armenijom koja je mogla otici na sve strana i gdje nismo imali igru ali upisali 3 boda. Protiv Grcke kod kuce smo dobro izgledali ali 30 min poslje toga nas je Grcka totalno nadigrala i mogla je uzeti sva 3 boda al nas je sreca pratila. Protiv Finaca imali smo 1 sut na gol i ljudi nas rutinski dobili, mora da ponestaje srece. Nisu samo bodovi u pitanju, mi uopste igre nemamo cak ni protiv " losi" ekipa. Isto ko da je Mesa jos uvjek selektor, isto igramo samo sto nema Milana u napadu. Da se ja pitam Robi bi bio bivsi nakon Italije, jer ce nas ukopati u jos dublju rupu ako ostane.
Poznajuci nas korumpirani savez, mentalni sklop selektora i placenih medija, vec nakon italije idu kalkulacije i loziona za barz LN.