Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Pitanje za ove koji su otisli u Torino:Jeste li napravili transparent "Pokloni i Kolaci"
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jaran je ponizio kompletan vezni red BIH:

Ovo je jaranica.Vucevich je napisao/la:Jaran je ponizio kompletan vezni red BIH:
Vala bolje da se navijači okupe u nekoj kafani nego u piceriji, pozitivno bi uticalo na igrače.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To je taj...jos kad mu je dres pokisao, majko mila...Vucevich je napisao/la:Jaran je ponizio kompletan vezni red BIH:
Dobro je sto od Finske gore ne moze?!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Jaran je ponizio kompletan vezni red BIH:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
okupljanje je oko janjeta, baklave, shishe i pevaljki...sator broj 5, docekuju sve redom nasi igraci.dinoo je napisao/la:Gdje je i kad je okupljanje navijaca sutra u torinu? Hvala unaprijed.
hz1987 je napisao/la:okupljanje je oko janjeta, baklave, shishe i pevaljki...sator broj 5, docekuju sve redom nasi igraci.dinoo je napisao/la:Gdje je i kad je okupljanje navijaca sutra u torinu? Hvala unaprijed.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gost iznenađenja Semir Cerić Koke
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nece danas biti janjetine posto talijani imaju dobre pizze za nase igracice. Jedino ako onog gagu nalica ne okrenu na raznju.hz1987 je napisao/la:okupljanje je oko janjeta, baklave, shishe i pevaljki...sator broj 5, docekuju sve redom nasi igraci.dinoo je napisao/la:Gdje je i kad je okupljanje navijaca sutra u torinu? Hvala unaprijed.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Za dobro raspolozenje zaduzen selektor Prosinecki, sponzor teferiča NFSBiH.hz1987 je napisao/la:okupljanje je oko janjeta, baklave, shishe i pevaljki...sator broj 5, docekuju sve redom nasi igraci.dinoo je napisao/la:Gdje je i kad je okupljanje navijaca sutra u torinu? Hvala unaprijed.
Slogan - " Vazna je atmosfera"
Kada je počeo razgovor o tome da budem kandidat za selektora Bosne i Hercegovine, govorili smo o tome da je nemoguće da ova reprezentacija, sa ovakvim kvalitetom, ne ide na Evropsko prvenstvo. Sve drugo je neuspjeh.
Mislim, da sa ovolikim brojem igrača i sa ovakvom kvalitetom, Bosna i Hercegovina mora ići na Evropsko prvenstvo
Loptu na zemlju, igramo od noge do noge, želim da se moje momčadi nadigravaju
Planiram sve podrediti stilu igrača. Kao i svi, i ja želim da mi momčad igra poput Barcelone ili Manchester Cityja, trener sam koji voli imati posjed, dominaciju i igru od noge do noge
Ovo bi fakat bilo prejako. Ali da ce to poslje uslikati i objaviti pickice od bh novinara sumnjam.Ponos Torina je napisao/la:Pitanje za ove koji su otisli u Torino:Jeste li napravili transparent "Pokloni i Kolaci"
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- crvenocrni
- Kontakt:
Sva sreca pa su Italijani sutra a ne recimo Svabe jer Italijani ce stati poslije 2-3 gola, kao i protiv Grcke, dok bi Svabe to punile koliko mogu...
- Goalgetter
- Kontakt:
Mjesto okupljanja navijača BiH predviđeno je „Corso Vittorio Emanuelle (Ugao Corso assino D'Azeglio i Parco del Valentino).
Okupljanje je omogućeno već od 8:00 sati na dan utakmice i na tom mjestu biće moguće parkirati sve autobuse i kombi vozila naših navijača.
Od 18:00 sati sa istog mjesta će biti koordiniran polazak na stadion. Grad Torino će u tu svrhu bh. navijačima staviti na raspolaganje besplatno korištenje autobusa.
Kapije stadiona se otvaraju od 18:45 sati.
Okupljanje je omogućeno već od 8:00 sati na dan utakmice i na tom mjestu biće moguće parkirati sve autobuse i kombi vozila naših navijača.
Od 18:00 sati sa istog mjesta će biti koordiniran polazak na stadion. Grad Torino će u tu svrhu bh. navijačima staviti na raspolaganje besplatno korištenje autobusa.
Kapije stadiona se otvaraju od 18:45 sati.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Kada je počeo razgovor o tome da budem kandidat za selektora Bosne i Hercegovine, govorili smo o tome da je nemoguće da ova reprezentacija, sa ovakvim kvalitetom, ne ide na Evropsko prvenstvo. Sve drugo je neuspjeh.
Mislim, da sa ovolikim brojem igrača i sa ovakvom kvalitetom, Bosna i Hercegovina mora ići na Evropsko prvenstvoLoptu na zemlju, igramo od noge do noge, želim da se moje momčadi nadigravajuPlaniram sve podrediti stilu igrača. Kao i svi, i ja želim da mi momčad igra poput Barcelone ili Manchester Cityja, trener sam koji voli imati posjed, dominaciju i igru od noge do noge![]()
![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Koga bi ti za selektora ?
- JohnCleese
- Kontakt:
Covjek je igru podredio stilu igraca, nista slagao nije 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Maestro je napisao/la:Ovo bi fakat bilo prejako. Ali da ce to poslje uslikati i objaviti pickice od bh novinara sumnjam.Ponos Torina je napisao/la:Pitanje za ove koji su otisli u Torino:Jeste li napravili transparent "Pokloni i Kolaci"

- Ponos Torina
- Kontakt:
hz1987 je napisao/la:Maestro je napisao/la:Ovo bi fakat bilo prejako. Ali da ce to poslje uslikati i objaviti pickice od bh novinara sumnjam.Ponos Torina je napisao/la:Pitanje za ove koji su otisli u Torino:Jeste li napravili transparent "Pokloni i Kolaci"
Najgore sto ce se oni sutra slomiti nebili se dobro prodali i sve ono lose sto je bilo u Finskoj pada u zaborav..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: budzak, General505 i 27 gostiju.