FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husref ako potpise ovo da dobije tri plate prilikom raskida on ce biti bivsi u septembru ili oktobru.
Nemoguce je kod nas i Evropu igrat a imat dobre rezultate u ligi. Uvjek smo imali kikseve u ligi dok smo bili u euro takmičenju.
Za nas kao klub bi bilo najbolje kad bi ostala ta klauzula al da ne vrijedi za prvih sest mjeseci.
Ako budemo mjenjali Husrefa u septembru nista od naredne sezone, a ako je vec definitivno to u ugovoru onda ce ga mjenjat najkasnije u septembru i nama pada sve u vodu.
Ili neka traze novog trenera ili neka ne mjenjaju njega do polusezone.
Nemoguce je kod nas i Evropu igrat a imat dobre rezultate u ligi. Uvjek smo imali kikseve u ligi dok smo bili u euro takmičenju.
Za nas kao klub bi bilo najbolje kad bi ostala ta klauzula al da ne vrijedi za prvih sest mjeseci.
Ako budemo mjenjali Husrefa u septembru nista od naredne sezone, a ako je vec definitivno to u ugovoru onda ce ga mjenjat najkasnije u septembru i nama pada sve u vodu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pojačanja, vjerovatno Letić i Gavrić, meni lično mirišu, obojica, međutim, može se ispostavit da se pokažu kao Lazić i Tatar a mogu se pokazat kao i Altiparmakovski ili Melunović. Očito je da da nema zvučnih imena, to će doć postepenim dobrim radom.
Tako će biti i sa trenerom, ako se bude mjenjalo. Neki anonimus, koji se može pokazat kao pravo rješenje a može biti totalni promašaj kao i zadnjih 100 trenera.
Rizik je bilo šta mjenjati, al nek rade šta hoće, od mene podrška sve dok su ambicije kluba najveće i sve dok se radi pošteno i kvalitetno.
Tako će biti i sa trenerom, ako se bude mjenjalo. Neki anonimus, koji se može pokazat kao pravo rješenje a može biti totalni promašaj kao i zadnjih 100 trenera.
Rizik je bilo šta mjenjati, al nek rade šta hoće, od mene podrška sve dok su ambicije kluba najveće i sve dok se radi pošteno i kvalitetno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Minus je opravdan obzirom na to zbog čega je i u kojem smjeru načinjen, a ne zato jer ga je načinio Jahić ili Abramovič. U svakom slučaju bitno je da na klupi ne bude interesdžija koji se krije iza ljubavi prema klubu.belminhordas je napisao/la:Isto kao sto je opravdan minus dok ih vi branite
Kada krenu rezultati losi tjerat ce te ih.
Prave sprdacinu mjesec oko trenera i sa klubom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Smjesan si,nikakvih dugova nema,a i da ih ima covjek je tu koji sve nadgleda,a ova uprava za ovih par godina nije pravila iste,a ti si smjesan sve znas a blage nemas sta se desava hvala bogu,nit ces ikad znati. Covjek koji je sef im je dao povjerenje i tu ih drzi tako da PAPA nisi zanimljiv vise,ostace do smrti svi ovdje i praviti milijarde dugabelminhordas je napisao/la:Isto kao sto je opravdan minus dok ih vi branite
-
belminhordas
- Kontakt:
Kad izadjete ti i ovaj iz Jahiceve guzice onda cemo pricati.Od kluba su smijuriju napravili znas i sam kako zeli Husrefa smaknuti.SarajevoJeBordo je napisao/la:Minus je opravdan obzirom na to zbog čega je i u kojem smjeru načinjen, a ne zato jer ga je načinio Jahić ili Abramovič. U svakom slučaju bitno je da na klupi ne bude interesdžija koji se krije iza ljubavi prema klubu.belminhordas je napisao/la:Isto kao sto je opravdan minus dok ih vi branite
Kada krenu rezultati losi tjerat8 ce te ih.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kad se sve stavi na vagu najbolje da Husref ostane. Ne treba praviti skandal i ako ode al bolje da ostane. Plusevi za Husrefa poznaje tim, ima uspjesnu sezonu iza sebe, legenda kluba, ima podrsku ljudi koji dolaze na utakmice, poprilicno iskusan, poznaje klub i mentalitet
Minusi su nema podrsku na forumu, navodno ne voli mlade, psuje, tvrdoglav, nema b varijantu.
Minusi su nema podrsku na forumu, navodno ne voli mlade, psuje, tvrdoglav, nema b varijantu.
PA NEMAMO PARA BRATE U MINUSU SMO 4 MILIONAShofaII je napisao/la:Husref ako potpise ovo da dobije tri plate prilikom raskida on ce biti bivsi u septembru ili oktobru.
sve mu dajemo što imamo on hoće još
SRAMOTA!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ne možemo mi platit Husrefa to je pravi razlogbelminhordas je napisao/la:Isto kao sto je opravdan minus dok ih vi branite
u minusu smo 4 miliona i on je preskup
eto nisam htjeo vam reći dosad al eto pa kud puklo...
jbg iz prazne ne puca
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belminhordas
- Kontakt:
Neka vam Jahic pomaze zutog iz uha na krisku hljeba da hapite.Fino ga branite da ne bude bez nagrade.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
no dinero para el jefebelminhordas je napisao/la:Neka vam Jahic pomaze zutog iz uha na krisku hljeba da hapite.Fino ga branite da ne bude bez nagrade.
faltan 4 miliones
kontaš?
Belmine ne lazi,uostalom ti ja i bilo ko se nista ne pita hvala bogu,ni za dugove bi za bilo sta nit je tvoj to posao,zna se ko se pita,uglavnom dao bog da mi budemo uvijek ovako smijesni sa titulama,dugovima
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Iskreno, Sabrina mi je draža punobelminhordas je napisao/la:Neka vam Jahic pomaze zutog iz uha na krisku hljeba da hapite.Fino ga branite da ne bude bez nagrade.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Los de kintos Belmin muchacos. Nemamo para sine,grcamo u dugovima a Hus previse trazi. Nego jeko Jahic?
belmin je u pravu nemojte tako, ljudi imamo manjak od 4 miliona na računu, znači kako platiti Husa brate nemogućezagor1987 je napisao/la:Belmine ne lazi,uostalom ti ja i bilo ko se nista ne pita hvala bogu,ni za dugove bi za bilo sta nit je tvoj to posao,zna se ko se pita,uglavnom dao bog da mi budemo uvijek ovako smijesni sa titulama,dugovima
sreća pa Belmo otkri ovo...mnogi bi mislili da je zbog nečeg drugog...
Nisam ni skonto znaci to je problem,sta cemo sad hocemol skupljat da vratimo dug? Sad mi drug javi da ce Kemo Hafizovic doc dzaba da radi dok se dug od 4 mil ne vrati,pa kad se vrati dobice neki bonus jel zna neko vise? Kazu da je on Jahicev favorit?Denchi je napisao/la:belmin je u pravu nemojte tako, ljudi imamo manjak od 4 miliona na računu, znači kako platiti Husa brate nemogućezagor1987 je napisao/la:Belmine ne lazi,uostalom ti ja i bilo ko se nista ne pita hvala bogu,ni za dugove bi za bilo sta nit je tvoj to posao,zna se ko se pita,uglavnom dao bog da mi budemo uvijek ovako smijesni sa titulama,dugovima
sreća pa Belmo otkri ovo...mnogi bi mislili da je zbog nečeg drugog...
-
belminhordas
- Kontakt:
Ne vidis dalje od nosa titule iduce sezone nema ako Husref ode.On, igraci i Emir Hadzic su osvojili duplu.zagor1987 je napisao/la:Belmine ne lazi,uostalom ti ja i bilo ko se nista ne pita hvala bogu,ni za dugove bi za bilo sta nit je tvoj to posao,zna se ko se pita,uglavnom dao bog da mi budemo uvijek ovako smijesni sa titulama,dugovima
Smijesni smo jer Jahic daje izjave gdje kasnije sam sebe demantuje.A jos otprije je tjerao Husrefa.Smijesni smo i sto smo mjesec bez trenera,eto sto smo smijesni.
Izadji vise iz Jahine guze.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Također, nezvanično SportSport.ba saznaje da je na adresu kluba stigla i ponuda za mladog golmana Vladana Kovačevića od jednog člana Bundeslige vrijedna 900.000 eura, no ista je odbijena. U Sarajevu smatraju da im je Kovačević u ovom trenutku prijeko potreban te da će njegova cijena i dalje rasti pa ga ne žele prodati tek tako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ode Vladan do početka sezone, Emir bi trebao da finalizira golmana novog....ovo su pregovori, korigovat će cijenu ovi....
Sve si upravu Husrefa je doveo Amar Osim kod nas,al eto vidis zla tog u upravi moj Belmoo,pa jos i Nam i Tan dadose povjerenje ovoj upravi opet,na skupstini bas rekose da su opet izabrani jer su napravili dug od 20 mil. Nego kako sad da Husa platimo?belminhordas je napisao/la:Ne vidis dalje od nosa titule iduce sezone nema ako Husref ode.On, igraci i Emir Hadzic su osvojili duplu.zagor1987 je napisao/la:Belmine ne lazi,uostalom ti ja i bilo ko se nista ne pita hvala bogu,ni za dugove bi za bilo sta nit je tvoj to posao,zna se ko se pita,uglavnom dao bog da mi budemo uvijek ovako smijesni sa titulama,dugovima
Smijesni smo jer Jahic daje izjave gdje kasnije sam sebe demantuje.A jos otprije je tjerao Husrefa.Smijesni smo i sto smo mjesec bez trenera,eto sto smo smijesni.
Izadji vise iz Jahine guze.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Također, nezvanično SportSport.ba saznaje da je na adresu kluba stigla i ponuda za mladog golmana Vladana Kovačevića od jednog člana Bundeslige vrijedna 900.000 eura, no ista je odbijena. U Sarajevu smatraju da im je Kovačević u ovom trenutku prijeko potreban te da će njegova cijena i dalje rasti pa ga ne žele prodati tek tako.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.