Kako Bayern pomaze sirotinju u Njemackoj, tako bih i ja pokusao s njima. 200.000 eura da nam u paketu prodaju Rodina i Ermina Zeca.Denchi je napisao/la:joj jbt zašto kone nemaju nijednog dobrog igrača da im ponudimo 100 maruna za njega
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ako je ikad, ijedna uprava do sada dala nekom teneru podrsku, onda je to Husref sa ovom upravom.
Ovaj decko mlati gluposti.
Cak par puta se klub oglasavao da vjeruje u trenra i ekipu, al jok... Ovome Husref bitniji od kluba. Dajte Husrefu sve pare, a klub kljuc u bravu.
Ovaj decko mlati gluposti.
Cak par puta se klub oglasavao da vjeruje u trenra i ekipu, al jok... Ovome Husref bitniji od kluba. Dajte Husrefu sve pare, a klub kljuc u bravu.
Aitni interesi neke skupine navijaca su u pitanju i tome i ove tenxije oko toga ko ce biti trener.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
joker90 je napisao/la:Nikad!! Jedino ako on ne daj Boze prne pa slucajno ispadnem!SarajevoJeBordo je napisao/la:Izađi iz Jahićeve guzice!joker90 je napisao/la:Ovaj belmin je teski klotz! Ne salji mi pp i ne prdi tamo, nego ovdje odgovori koji ti je bivsi nick pametnice!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovaj što se dovodi u vezu sa Zrinjskim, nijedan trener u ovoj ligi za 4 života onakav CV ne može imati.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Imali smo Jesica sa pribliznim, pa corak...SarajevoJeBordo je napisao/la:Ovaj što se dovodi u vezu sa Zrinjskim, nijedan trener u ovoj ligi za 4 života onakav CV ne može imati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Može još jedan stati, ali ne zovi preko toga, ispast će nam Jahiću oči.zagor1987 je napisao/la: Joker imal mjesta za mene?
Bravo za ovaj potez oko Kovačevića, ne bih ga pustio osim ako je neka ponuda baš masna. Može on iduće ljeto sigurno za bolju cifru od ovih 900k, a valjalo bi ga još godinu imat.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo da kazem braci da prema izvoru, vrlo vrlo bliskom klubu, narednih desetak dana ce biti izuzetno lijepi za nas. ABd sve ce se sredit. 
Iako sam ja prvi bio pod lostim utiskom zbog info o Jahicu itd, nije bas tako zategnuta situacija. Imam potrebu da ovo napisem jer sam medju prvim zakuhao s ovom pricom.
Iako sam ja prvi bio pod lostim utiskom zbog info o Jahicu itd, nije bas tako zategnuta situacija. Imam potrebu da ovo napisem jer sam medju prvim zakuhao s ovom pricom.
hahahaZip je napisao/la:Jesic je dosao u Sarajevo, kako bi odredjeni menadjeri namirili svoja potrazivanja od FKS.zlo87 je napisao/la:Da je npr. Jesic osvojio duplu krunu bila bi prica dajte mu sve sto zeli, ali posto je Husref, njemu se ne treba dati jer on zivi za Sarajevo. Iako sumnjam da se radi o te tri plate, pojma niko nema, ovako se pricalo bilo i da je Zekic dogovoren.
Kakva je to bila pljacka, izvlacenje para, iz FKS.
Znaci, ako se napravi greska u proslosti, i to u sazivu prosle uprave, trebamo dakle da svaki put radimo isto sranje samo zbog razloga "pa ako je Jesic mogao, moze i on" ?
Ajmo prvo prioritete poredati, da nam na prvom mjestu bude FKS pa onda svi ostali ispod.
napisao sam ti npr, tebi ako je lakse uzmi bilo kojeg drugog stranog trenera, isto bi bilo, a nase cemo tjerati nakon historijske sezone. I fulio si poentu mog posta, a to je da niko pojma nema sta se desava u pregovorima, nego se nagadja. Moje misljenje je da Husref treba ostati, jer su igraci naviknuti na njega i zna i on cime raspolaze, a osvojio je duplu krunu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
šta je i ti si Jahiću upo jelrevolt je napisao/la:Samo da kazem braci da prema izvoru, vrlo vrlo bliskom klubu, narednih desetak dana ce biti izuzetno lijepi za nas. ABd sve ce se sredit.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Benjolos je napisao/la:Ma hajte molim vasMortemHz je napisao/la:Također, nezvanično SportSport.ba saznaje da je na adresu kluba stigla i ponuda za mladog golmana Vladana Kovačevića od jednog člana Bundeslige vrijedna 900.000 eura, no ista je odbijena. U Sarajevu smatraju da im je Kovačević u ovom trenutku prijeko potreban te da će njegova cijena i dalje rasti pa ga ne žele prodati tek tako.![]()
![]()
Laganim i sigurnim koracima postajemo pravi klub, ako je ovo istina, svaka čast za upravu jer 95% klubova iz regiona za ovu cifru bi prodalo bilo kojeg igraca iz svog tima.
Prodat ćemo mi Vladana našeg za 5 miliona akoBogda
to je to, napokon smo se rijesili obicija kad vidimo milion da daju zinemo odma, treba cekam cijena cemu skocit za 3x minimalno, i shvakako nam treba trenutno ekipi, znaci Mujakic ( 2 miliona ), Kova ( milion i jos raste ), iz "nista" nastane nesto, i opet ljudi neki seru po upravi, a kad se sjetim prijasnjih od feninga ( kad su se pocele mutne radnje desavat u klubu, nikad necu zaboravit kad sam vidio na Kosevu tkz Tigra "biznismena" koji veze nema sa Sarajvo da sjedi u VIP lozi, strvari su bile jasne ), pa Nihad Baljak kojem je bilo bitnije kolko ce baklji bit na sjeveru i kolko bubnjeva nego situacija u klubu, te kupovine nakih brazilaca, pranje novca, izasli smo na pravi put i samo se treba drzat ovog pravca
- SedrenikHz
- Kontakt:
SVAKA ČAST UPRAVI ZA VLADANA !
On je naš dragulj, a to će vrijeme pokazati aBd.
Napočetku nisam vjerovao u njega iako je imao visinu za golmana.
Nek sam pojeo i ja jednom go.no u vezi nas.
Ali vi ste pitari najjači, i dalje neko misli da mi imamo dug.
Uživajte ljudi ovako radi pravi klub !
On je naš dragulj, a to će vrijeme pokazati aBd.
Napočetku nisam vjerovao u njega iako je imao visinu za golmana.
Nek sam pojeo i ja jednom go.no u vezi nas.
Ali vi ste pitari najjači, i dalje neko misli da mi imamo dug.
Uživajte ljudi ovako radi pravi klub !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ja sam se zavuko sabrini i ne mislim izaci, nikad.
Vodi me po placenim sastancima po cijelom svijetu, sere kavijar, vidio van der sara i gomesa... milinaa
Vodi me po placenim sastancima po cijelom svijetu, sere kavijar, vidio van der sara i gomesa... milinaa
vidim ja ti optimizam pucaš neki a ovamo dug od 4 milke tako znači perverznjak jedanPantelija je napisao/la:Ja sam se zavuko sabrini i ne mislim izaci, nikad.
SEKSUALAC!!!
ŠupkosexualacDenchi je napisao/la:vidim ja ti optimizam pucaš neki a ovamo dug od 4 milke tako znači perverznjak jedanPantelija je napisao/la:Ja sam se zavuko sabrini i ne mislim izaci, nikad.
SEKSUALAC!!!
![]()
![]()
Meni ostavite Poturu.
A ima ona gepek da se još tri migranta zavuku. Bujrum raja sa mnom.
A ima ona gepek da se još tri migranta zavuku. Bujrum raja sa mnom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pazi samo da ne uđe neki glavati ćelo i počne te pljuvati.Pantelija je napisao/la:Ja sam se zavuko sabrini i ne mislim izaci, nikad.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ne svidjami se sto se Dodik mjesa u Borac, vidjet cete scena sa sudijama slijedece sezone, kosto je bilo Zrinski relacija Covic, nadam se da grijesim
NEPODOBNICI JEDNI!joker90 je napisao/la:Pazi samo da ne uđe neki glavati ćelo i počne te pljuvati.Pantelija je napisao/la:Ja sam se zavuko sabrini i ne mislim izaci, nikad.
vama je do šprdanja, ozbiljan dug je u pitanju!!!
Heh budalo, treba znati u ciji supak se uvuci, ovdje sam osiguran ko Osim na grbavicijoker90 je napisao/la:Pazi samo da ne uđe neki glavati ćelo i počne te pljuvati.Pantelija je napisao/la:Ja sam se zavuko sabrini i ne mislim izaci, nikad.
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic i 31 gost.