Nema Husara nista sa ovim Osmanovicem ama bas nista nego masta da ima ovakvoga igraca i nista drugoSariel1987 je napisao/la:Sad moze husara jel?koji prevrtaner.smijesan si djecace
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
Sariel1987
- Kontakt:
Cuj asmirovoj ko ono sukno mi.
Eeee politicki alpinisto asmir
Eeee politicki alpinisto asmir
Ovaj Osmanović je član agencije koja zastupa i Baku Sliškovića...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
Sariel1987
- Kontakt:
Bogme on se hvali da je pomogo slobodi ..pa vi vidite.mirza24 je napisao/la:Nema Husara nista sa ovim Osmanovicem ama bas nista nego masta da ima ovakvoga igraca i nista drugoSariel1987 je napisao/la:Sad moze husara jel?koji prevrtaner.smijesan si djecace
Tako amo mislili i za ovog smajica da ga nikad vise necemo vidjet nakon onakve bjezanije i sramote kad ne lezi vraze?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najsmjesniji i najjadniji je strah od Husarica. Menadžer kao i svi drugi, samo sto često piskara po fb pa je sebe doveo do tog da je antipatican. I kao i drugi menadžeri igrač mu je na prvom mjestu, je. be ga se za klub. Ako moze izvuci igrača pod ugovorom iz kluba bez obestecenja, a da igrač ode u bolji klub sa boljom platom to će uraditi i Husaric i svi drugi menadžeri.
Normalne ugovore potpisati, poštovati sve s naše strane ugovora i ne može tebe ni Mino Raiola zajebati, a ne Husaric. Druga stvar je sto su nam u upravama ojebine decenijama pa ih Husaric levati kako stigne.
Normalne ugovore potpisati, poštovati sve s naše strane ugovora i ne može tebe ni Mino Raiola zajebati, a ne Husaric. Druga stvar je sto su nam u upravama ojebine decenijama pa ih Husaric levati kako stigne.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Manageri gledaju sebe i profit, nisu emotivno vezani za klub niti jedan. Sa managerima se mora surađivati i nikad nije do njih krivica nego do propusta kluba
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kome će bolan onaj seljak valjat? Zabranit mu ulaz na Tušanj skroz.Wandelanoite je napisao/la:Vise ce profa valjat nego 90% vas navijaca.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sto se ne hvali da mu je osta Adzem i Dino Hodzic hahahahahaSariel1987 je napisao/la:Bogme on se hvali da je pomogo slobodi ..pa vi vidite.mirza24 je napisao/la:Nema Husara nista sa ovim Osmanovicem ama bas nista nego masta da ima ovakvoga igraca i nista drugoSariel1987 je napisao/la:Sad moze husara jel?koji prevrtaner.smijesan si djecace
Tako amo mislili i za ovog smajica da ga nikad vise necemo vidjet nakon onakve bjezanije i sramote kad ne lezi vraze?
Samo se nadam da kod dolaska ovih mladjih igraca kao Osmanovica npr. biti ugovori od minimalno 2.god.
Vrijeme će sve pokazat. 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Eh jesi nam i rek'o mramoreNKMramor je napisao/la:Vrijeme će sve pokazat.
Baci koju insajdersku.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Samo da nije kao kod Ignjatovica i Hadzanovica odjednom 2 god postanu 1MMA075 je napisao/la:Samo se nadam da kod dolaska ovih mladjih igraca kao Osmanovica npr. biti ugovori od minimalno 2.god.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Dobro reče neko od vas da se ovim Mlađima treba davati ugovor od dvije godine
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Slazem se s tobom, ja sam prvi protiv Husare jer je kriminalac i olos, ali budimo realni svi su takvi. Evo imate intervju ovog na sportske, koji je odveo Ahmetovica u Sarajevo, koji ce odvesti Azira za 0km isto kao i Husara, tako da su realno svi isti. Mi samo moramo gledati sebe, potpisivati normalne ugovore, ispostovati sto potpises pa nek mu je i Raiola menadzer.Madal je napisao/la:Najsmjesniji i najjadniji je strah od Husarica. Menadžer kao i svi drugi, samo sto često piskara po fb pa je sebe doveo do tog da je antipatican. I kao i drugi menadžeri igrač mu je na prvom mjestu, je. be ga se za klub. Ako moze izvuci igrača pod ugovorom iz kluba bez obestecenja, a da igrač ode u bolji klub sa boljom platom to će uraditi i Husaric i svi drugi menadžeri.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Evo danas je 10.06.2019 g dan zvaničnog stupanja na dužnost team managera.
Možemo pogadjati datum bola u predjelu ledja.
Moje mišljenje je da će izdržati ipak 60 dana tj do drugog kola ovaj put
Možemo pogadjati datum bola u predjelu ledja.
Moje mišljenje je da će izdržati ipak 60 dana tj do drugog kola ovaj put
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Opa, ja sam cuo svasta dobro da se planira, dajboze
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
MrtvaCarsija
- Kontakt:
Ovi sto podrzavaju kozu hipnozu sve su bajgi culi da se nesto dobro planira, ajde iznesite te planove sta kobejagi krijete
- RollingPaper
- Kontakt:
Gledao sam par puta Osmanovića, odličan posao će biti ako ga dovedu ali ako budu potpisali samo godinu... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.