Heheh nisi pogriješio ovdjeGunnerS je napisao/la:Lektore moj, kako ti kažeš

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Heheh nisi pogriješio ovdjeGunnerS je napisao/la:Lektore moj, kako ti kažeš

Zar sam rekao da vjeruje sam u sebe*p!p!t@* je napisao/la:@kurdt ovako:
da bi bio musliman moras posvjedociti vjerovanje u Allaha s.w.t. i njegovog poslanika s.a.w.s
Kako ce Bog vjerovati sam u sebe ''' ??
Eto sta si napisaokurdt je napisao/la:Sta ste se prepali cim je Bog musliman nece on svoje bosnjacke robove

Yebo te reis jes ti slijep nigdje nisam napisao da vjeruje sam u sebe*p!p!t@* je napisao/la:Eto sta si napisaokurdt je napisao/la:Sta ste se prepali cim je Bog musliman nece on svoje bosnjacke robove
ti si glup il se pravis glupkurdt je napisao/la:Yebo te reis jes ti slijep nigdje nisam napisao da vjeruje sam u sebe*p!p!t@* je napisao/la:Eto sta si napisaokurdt je napisao/la:Sta ste se prepali cim je Bog musliman nece on svoje bosnjacke robove

Pa kaj to ne znaci da vjeruje sam u sebe. Necu te vise ometati da ne naprezes mozak bezze*p!p!t@* je napisao/la:Jao fraera
Treba mu crtati
Napisao si: čim je Bog musliman...Shvataš li sad ??!!!
A u sta muslimani vjeruju ?kurdt je napisao/la:Pa kaj to ne znaci da vjeruje sam u sebe. Necu te vise ometati da ne naprezes mozak bezze*p!p!t@* je napisao/la:Jao fraera
Treba mu crtati
Napisao si: čim je Bog musliman...Shvataš li sad ??!!!
Najvise volim pivu a skodi mi mlijeko zaboli me stomak zato ga rijetko pijemFaraon iz Visokog je napisao/la:Šta si pio tikurdt je napisao/la:Muslimani su jedan od glupljih naroda rasturaju se autobombama misleci da ce u dzenet. Hoce kad na vrbi rodi grozdjeNemoj pit kad ti škodi

molio bih administraciju za jednu banovicku kartu za ovog "gospodina"kurdt je napisao/la:Muslimani su jedan od glupljih naroda rasturaju se autobombama misleci da ce u dzenet. Hoce kad na vrbi rodi grozdje

dozvoljeno je iznositi svoje misljenje,ali ne i vrijedjanje burazerukurdt je napisao/la:Ako je zabranjeno iznositi svoje misljenje odmah me banujte
Da si imalo pametniji znao bih šta su muslimani a šta extremni muslimani, teroristi. Da si pametan znao bih to, al et...očigledno je šta si tikurdt je napisao/la:Muslimani su jedan od glupljih naroda rasturaju se autobombama misleci da ce u dzenet. Hoce kad na vrbi rodi grozdje

Tako je majestic. Cudo jedno da me ti branismajestic24 je napisao/la:Nepostoje "extremni muslimani". Musliman nemoze biti osoba koja se raznosi s bombama i ubija 100-ne drugih neduznih zivota. Svi znamo sta znaci biti musliman.

Upravu si, al kako drugačije nazvat te ljude, a ipak su te vjere, bar tako kažu. Znamo svi šta Islam govori o ubijanju i o drugim vjerama. Tako da. Bar bi trebali znat.majestic24 je napisao/la:Nepostoje "extremni muslimani". Musliman nemoze biti osoba koja se raznosi s bombama i ubija 100-ne drugih neduznih zivota. Svi znamo sta znaci biti musliman.
Velika razlika, ogrmona. Al treba razlikovat i musliman od Islam, ni to nije ni blizu. Kao što neki pokušavaju da stave u isti koš.ammarc je napisao/la:treba razlikovati pojmove musliman i vjernik,nije to isto.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VivaLaStella i 20 gostiju.