Pa i nije baš isto.Beduin je napisao/la:Hoces da kazes ukoliko neki veliki evropski klub bude igrao u euro takmicenjima protiv nekog kluba sa Kosova, a u njemu igra srbin, taj srbin treba da odbije igrati u toj utakmici po svaku cijenu? Ili to nije isto?Fuerza je napisao/la: Da ozbiljan sam, zašto ne bih bio? Nije stvar u tome za koga treba da igraju, nego protiv koga treba da igraju. A ako ti nije jasno zašto neće da igraju protiv Kosova onda jbg.
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020
- Beduin
- Kontakt:
Kako nije druze, igras protiv nekog Kosovskog kluba i samim time priznajes postojanje toga. Samo sto bi vraga tako u nekom ozbiljnom klubu odbio igrati. Sutio bi ko zaliven.Fuerza je napisao/la:Pa i nije baš isto.Beduin je napisao/la:Hoces da kazes ukoliko neki veliki evropski klub bude igrao u euro takmicenjima protiv nekog kluba sa Kosova, a u njemu igra srbin, taj srbin treba da odbije igrati u toj utakmici po svaku cijenu? Ili to nije isto?Fuerza je napisao/la: Da ozbiljan sam, zašto ne bih bio? Nije stvar u tome za koga treba da igraju, nego protiv koga treba da igraju. A ako ti nije jasno zašto neće da igraju protiv Kosova onda jbg.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Ponos Torina
- Kontakt:
Giggsu dali marker da nosi a Dalicu nisu..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa Giggsu su morali zato što je u crnoj majici, a Dalić je u bijeloj košulji koja se razlikuje u odnosu na dresove pa mu ne treba marker.Ponos Torina je napisao/la:Giggsu dali marker da nosi a Dalicu nisu..![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ubijaju braća Turci ove izbjeglice iz zemalja Magreba i sub-saharske Afrike
-
JamieLannister
- Kontakt:
Ovaj umtiti je prevara a sjetimo se kad je bio najbolji stoper svijeta....
U grupi A Englezi očekivano bez problema. Ova borba za drugu poziciju će biti maksimalno zanimljiva. Po prikazanom, Kosovo čak djeluje najbolje. Nemau iskustva pa vjerujem da će tu zglajzati ali apsolutno mogu Česima zagorčati život. Bugari i CG su van konkurencije.
U grupi B su Ukrajinci napravili ogroman korak pobjedom neki dan. Mislim da će Srbima utakmica kontra Portugala u Beogradu biti ključ. Tu ne smiju izgubiti, a možda im bude trebala i pobjeda. Za Luksemburg šteta zbog ispuštene pobjede jučer.
U grupi C Sjeverna Irska radi strašan posao s rutinskim pobjedama protiv malih. Sada stavljaju prilično veliki pritisak na Holanđane i biće zanimljiv njihov međusobni. Njemci tu rutiniraju svakako.
Grupa D također prezanimljiva. Do sada svi rješavaju Gruziju i Gibraltar, a međusobno remiji. Ipak, mislim da su Danska i Švicarska kvalitetniji od Irske, ali svakako zanimljivo.
U grupi E Azerbejdžan mora nekom zagorčati život. Mađari su to prošli i djeluju mi u najboljoj poziciji da idu dalje, uz Hrvate svakako. Mada, ni Slovačka ni Vels do sada nisu imali neki kiks, premalo utakmica i za šta.
U grupi F nema šanse da iko zagorča Španiji i Švedskoj na duge staze. Rumuni su me razočarali, a Norvežani u standardnoj dubiozi. U neka doba će neko da se ponada, ali nema ništa od toga
U grup G me čudi ovako lagana dominacija Poljaka. Ovim ostlaim bi najbolje bilo da nijedna ne može na Euro, takav je kvalitet. Izrael i Makedonija drže do sada sve bez ozbiljnog kiksa, ali su realno smiješne reprezentacije. Šteta jer Slovenci nisu skuckali šta bolje.
U grupi H su Turci napravili ogromne stvari, a Francuzi ne mogu imati previše ovakvih noći. To je gotovo.
U grupi I čista situacija također. Belgija i Rusija će mnogo prije kraja završiti posao.
Dakle, moja procjena je da bi baraži trebali da izgledaju ovako
A: Island, Bugarska, Mađarska, Rumunija
B: Austrija, Vels, Irska, Sjeverna Irska
C: Škotska, Norveška, Srbija, Finska
D: Gruzija, Makedonija, Kosovo, Bjelorusija
U grupi B su Ukrajinci napravili ogroman korak pobjedom neki dan. Mislim da će Srbima utakmica kontra Portugala u Beogradu biti ključ. Tu ne smiju izgubiti, a možda im bude trebala i pobjeda. Za Luksemburg šteta zbog ispuštene pobjede jučer.
U grupi C Sjeverna Irska radi strašan posao s rutinskim pobjedama protiv malih. Sada stavljaju prilično veliki pritisak na Holanđane i biće zanimljiv njihov međusobni. Njemci tu rutiniraju svakako.
Grupa D također prezanimljiva. Do sada svi rješavaju Gruziju i Gibraltar, a međusobno remiji. Ipak, mislim da su Danska i Švicarska kvalitetniji od Irske, ali svakako zanimljivo.
U grupi E Azerbejdžan mora nekom zagorčati život. Mađari su to prošli i djeluju mi u najboljoj poziciji da idu dalje, uz Hrvate svakako. Mada, ni Slovačka ni Vels do sada nisu imali neki kiks, premalo utakmica i za šta.
U grupi F nema šanse da iko zagorča Španiji i Švedskoj na duge staze. Rumuni su me razočarali, a Norvežani u standardnoj dubiozi. U neka doba će neko da se ponada, ali nema ništa od toga
U grup G me čudi ovako lagana dominacija Poljaka. Ovim ostlaim bi najbolje bilo da nijedna ne može na Euro, takav je kvalitet. Izrael i Makedonija drže do sada sve bez ozbiljnog kiksa, ali su realno smiješne reprezentacije. Šteta jer Slovenci nisu skuckali šta bolje.
U grupi H su Turci napravili ogromne stvari, a Francuzi ne mogu imati previše ovakvih noći. To je gotovo.
U grupi I čista situacija također. Belgija i Rusija će mnogo prije kraja završiti posao.
Dakle, moja procjena je da bi baraži trebali da izgledaju ovako
A: Island, Bugarska, Mađarska, Rumunija
B: Austrija, Vels, Irska, Sjeverna Irska
C: Škotska, Norveška, Srbija, Finska
D: Gruzija, Makedonija, Kosovo, Bjelorusija
Na 6:33 covjek objasnio kakva je to bagra...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovaj kralj što prenosi Crnogorce na SK 1 (vidim da je crnogorski komentator), isto kao da je osvojio Ligu prvaka pet puta kao trener, daje brat taktičke savjete kako igrati protiv Čeha 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Ponos Torina
- Kontakt:
To je onaj stari komentator sto je gostovao kad smo igrali protiv Crnogoraca nedavno..Sigurno kao i Baho NovaCGRaonffa je napisao/la:Ovaj kralj što prenosi Crnogorce na SK 1 (vidim da je crnogorski komentator), isto kao da je osvojio Ligu prvaka pet puta kao trener, daje brat taktičke savjete kako igrati protiv Čeha
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 10 jun 2019, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
e jest spanija grohnula...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kad ti napad cine Asensio, Isco i Rodrigo znas na cemu si. Nekad Iniesta i Xavi, danas Parejo i neki Ruiz.delinjo je napisao/la:e jest spanija grohnula...
Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 10 jun 2019, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Moguće, joj ja uveo ga Baho u pola utakmice u kabinu da malo popričajuPonos Torina je napisao/la:To je onaj stari komentator sto je gostovao kad smo igrali protiv Crnogoraca nedavno..Sigurno kao i Baho NovaCGRaonffa je napisao/la:Ovaj kralj što prenosi Crnogorce na SK 1 (vidim da je crnogorski komentator), isto kao da je osvojio Ligu prvaka pet puta kao trener, daje brat taktičke savjete kako igrati protiv ČehaOdma mi je Tesna koza pala na pamet"ako padne gol u Tuzli"
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
da ne povjerujes,ali haj kontam i sa takvim sastavom su sposobni bar neku priliku napraviti...ma nista bukvalno ..AtlaZ je napisao/la:Kad ti napad cine Asensio, Isco i Rodrigo znas na cemu si. Nekad Iniesta i Xavi, danas Parejo i neki Ruiz.delinjo je napisao/la:e jest spanija grohnula...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Rashica je strasan igrac 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma spanci vazda 50 igraca kroz kvale promjene, 100 nekih formacija isprobaju i igraca.delinjo je napisao/la:da ne povjerujes,ali haj kontam i sa takvim sastavom su sposobni bar neku priliku napraviti...ma nista bukvalno ..AtlaZ je napisao/la:Kad ti napad cine Asensio, Isco i Rodrigo znas na cemu si. Nekad Iniesta i Xavi, danas Parejo i neki Ruiz.delinjo je napisao/la:e jest spanija grohnula...
Yebe ih naravno smjena generacija ko i to sto im selektor ima nekih problema i ne vodi ih trneutno
@melloo buraz nisam ja sigran da imaju nesto plaho bolje od ovog...
I ja mislim da je Isco gotov sa ozbiljnim fudbalom ...
I ja mislim da je Isco gotov sa ozbiljnim fudbalom ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.