4 i poDenchi je napisao/la:bola dugujemo 4 milionazagorski je napisao/la:Zna li iko sta je sa onim Gavricem, dolazi li, hoce li potpisati?
kakvi gavrići ba
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Toliko sam se u ovu sliku zagledao da sam zaboravio i da smo duplu uzeli. Da je ovo FKS2000 kolika bi posjeta na Kosevu bila ?SarajevoJeBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:Kad bi Tatar otišao za približno ovu cifru to bi bio posao godine. Za te pare bi Hadžija mogao napraviti sexy ekipu do bola!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
1500 i žalili bi se na cijenekengur je napisao/la:Toliko sam se u ovu sliku zagledao da sam zaboravio i da smo duplu uzeli. Da je ovo FKS2000 kolika bi posjeta na Kosevu bila ?SarajevoJeBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:Kad bi Tatar otišao za približno ovu cifru to bi bio posao godine. Za te pare bi Hadžija mogao napraviti sexy ekipu do bola!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pitaristok je napisao/la:4 i poDenchi je napisao/la:bola dugujemo 4 milionazagorski je napisao/la:Zna li iko sta je sa onim Gavricem, dolazi li, hoce li potpisati?
kakvi gavrići ba

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ko se razumije u zeMske, nece padati na ovu tvoju foru.SarajevoJeBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:Kad bi Tatar otišao za približno ovu cifru to bi bio posao godine. Za te pare bi Hadžija mogao napraviti sexy ekipu do bola!
Poturas nam jednu trebu sa razlicitim frizurama, a predstavljas kao komplet ekipu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa jel iko gledao ovog Gavrica ,kakav je ?
Pritisak pred zavrsni razgovor
Dajem novi materijal za novu raspravu,koljite se tri cetri sad
Dajem novi materijal za novu raspravu,koljite se tri cetri sad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pavlovicu, ljubim te u srednji prst!
Donijet ce nam Kova,
4 miliona
Donijet ce nam Kova,
4 miliona
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve ispod 5 nije nikakva cifraDenchi je napisao/la:bola dugujemo 4 milionazagorski je napisao/la:Zna li iko sta je sa onim Gavricem, dolazi li, hoce li potpisati?
kakvi gavrići ba
Ej 4-cetri mil duga,a gdje nam je tek budzet?
-
belosevic28
- Kontakt:
Veceras ispred kluba na zidu "osvanuo" natpis: "Za sve vas Husref Musemic je Sarajevo".
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
evo "brata" po zakletvi, i ja se kunem Belme mi moekengur je napisao/la:Toliko sam se u ovu sliku zagledao da sam zaboravio i da smo duplu uzeli. Da je ovo FKS2000 kolika bi posjeta na Kosevu bila ?SarajevoJeBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:Kad bi Tatar otišao za približno ovu cifru to bi bio posao godine. Za te pare bi Hadžija mogao napraviti sexy ekipu do bola!
-
belosevic28
- Kontakt:
Svako ko je nakon silnih objasnjenja i dalje u fazonu da smo u nekakvom dugu i financijskom minusu taj je dobrano gl.up.
Grafit nepotreban al' ajde...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
belminhordas
- Kontakt:
Ne mozes nametati drugim svoje misljenje, ja sam napisao sto sam imao za to i tjt stojim iza toga.belosevic28 je napisao/la:Svako ko je nakon silnih objasnjenja i dalje u fazonu da smo u nekakvom dugu i financijskom minusu taj je dobrano gl.up.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Ja ovih novinara eto eksluzive u 11 sati pitali lafo letica za transfer... cccc hebote grob a o leticu se 20 dana pise sto ga nisi tad pitao...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja vise ne vjerujem zvanicnoj, od sad samo belminhordasu!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije to mislkenje, to su CINJENICE da klubovi sa stranim investitorima tako posluju.
Stojis li iza Letica, Knezevica i dva jaka imena?
Stojis li iza Letica, Knezevica i dva jaka imena?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
jbg brate ne mozemo bit svi razumni i "pametni" mora bit i glupanabelosevic28 je napisao/la:Svako ko je nakon silnih objasnjenja i dalje u fazonu da smo u nekakvom dugu i financijskom minusu taj je dobrano gl.up.
Sta je sa Gavricem ? jel kome sms doso, meni nije
Letic ? Ovaj clanak cisto sumljam da su ga ista pitali, al eto fino bi bilo da dodje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.