AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
da, davao je i Mou i Real i ubjedjen sam da je otisao u Real isplatio bi se i Interu ( s obzirom na cijenu 30 milki ) kao i Realu jer s Specialom bi pruzao vrhunske partije al pored kloca rafe propao bi i veliki fenomeno kao i zidane
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
ja cekam da dodjes na Interovu temu da provociras ti nistameskalin je napisao/la:Flop of the match Maicon
pozuri, nemam ja cijelo vece
sto se Maicona tice, sad pocinjem uvidjati da je bilo bolje uzeti tih 27-28 miliona
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
al realno tad bi svi navijači intera napali upravu da su prodali tada najboljeg beka svijeta, ali sad se vidi da se za pravu cifru može svako prodati, ferguson hladno ronalda dao, pa zašto nebi stotinjak miliona razloga je imao.
da maicon možda ne bojkotuje trenera ili upravu ili nežto sl. jer nema šanse da je za 4-5 mjeseci zaboravio igrati fudbal
da maicon možda ne bojkotuje trenera ili upravu ili nežto sl. jer nema šanse da je za 4-5 mjeseci zaboravio igrati fudbal
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
nema nekog elana, zelje, a moguce je da se grize sto ga nisu pustili u Real za Mourinhomtony-mortale je napisao/la:al realno tad bi svi navijači intera napali upravu da su prodali tada najboljeg beka svijeta, ali sad se vidi da se za pravu cifru može svako prodati, ferguson hladno ronalda dao, pa zašto nebi stotinjak miliona razloga je imao.
prvo sam mislio da je los jer mu Rafa neda da ide naprijed, a sad vidim da je i u defanzivi posto predmet ismijavanja
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sada je rezrv. Arbeloa tata za njeganevjernik je napisao/la:ja cekam da dodjes na Interovu temu da provociras ti nistameskalin je napisao/la:Flop of the match Maicon
pozuri, nemam ja cijelo vece
sto se Maicona tice, sad pocinjem uvidjati da je bilo bolje uzeti tih 27-28 miliona
Cesto ovi iz I.Milana dobivaju ovu nagradu..ili ce je dobiti Maicon il Rafa
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- neko_iz_mase
- Kontakt:
A vala i Merlin je u tome neprikosnovenUnforgotten je napisao/la:nije lako treba znat umotat plagijat...robovi88 je napisao/la: " Znaš kako ti je to, rodiš se u Milanu i navijaš za Milan. Ima onih koji su izabrali pogrešnu stranu pa navijaju za Inter "![]()
pušite ga provokatori !
MERDA INTER
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Cesare Maldini interv.sa AS-om
-Samo pogled na dres Real Madrida ulijeva strah-
On je bio kapiten Milana koji je osvojio LP prvi nakon sto su izgubili od Real Madrida 1958. Cesare Maldini otvorio vrata svog doma i prisijetio se zlatonog doba.

otac Paula Maldinija
Kako ste stigli u Milan?
Igrao sam profisionalno jednu godinu u Triestu.Bila je to 1953 taman posle rata.Posle su me zvali iz Milana i rekli mi da me prate duzi period.
Vasi roditelji su bili italijani o?
Italijani, ali moj otac je bio iz druge katagorije, bio je casnik u mornarici, provodio je vrlo malo vremena kod kuce.
Jeli on igrao fudbal?
Ne, ali mu se svidjao puno.Uvijek mi je dao veliku podrsku.Zahvalio sam mu se kad sam potpisao moj prvi ugovor sa Milanom za 4 000 lira.Zivio sam van Milana jer Milan je bio vrlo skup grad.
Koja je bila tajna vaseg velikog Milana?
Uprava, predsijednik Rizzoli je bio magnet.Bilo je to slicno kaoSantiago Bernabeu za Real Madrid.
Tko je po vama imao najvise potencijala u ekipi?
Schiaffino je bio fenomen. Posle je bio Liedholm..
A gazda u svacionici?
Bilo je mladi ljudi poput mene od 20 godina, a Liedholm je sarm. On bi nas savijetovao, posebno kad Rocco nije bio u blizini.Bio je kao drugi trener.
Bili mogli Liedholm sa Di Stefanom?
Tesko. Di Stefano je bio prvi moderni igrac.Nosio je broj devet i nije ocekivao loptu da zabija golove. Gledao je sta treba ekipi tokom igre, vidijo je sam ono sto je potrebno timu, izvlacio se u vezni red. Igrao sam finale u Bruxellesu finale 1958 g i do tad nista slicno nisam vidio.
Sta se sijecate jos iz finala?
Ucestovao sam na puno trofeja u Spaniji ali to mije bio prvi put.
Alferdo je fantastican, sada je dobro zar ne? Zadnji put smo jeli skupa ispred stadiona.
O cemu ste pricali?
O fudbalu.
Od vremena sada, o proslosti?
O obadva vremena, i o zivotu.
Nisi se zamijenio sa njim dresova posle tekme 1958?
Ja sam taj dres zelio pod svaku cijenu, izgubili smo to finale, Madrid je fantastican klub, uvijek je bio.Dovoljno je vidijeti dres od Real Madrida vec ulijeva strah.
http://www.as.com/futbol/articulo/solo- ... ftb_27/Tes
-Samo pogled na dres Real Madrida ulijeva strah-
On je bio kapiten Milana koji je osvojio LP prvi nakon sto su izgubili od Real Madrida 1958. Cesare Maldini otvorio vrata svog doma i prisijetio se zlatonog doba.

otac Paula Maldinija Kako ste stigli u Milan?
Igrao sam profisionalno jednu godinu u Triestu.Bila je to 1953 taman posle rata.Posle su me zvali iz Milana i rekli mi da me prate duzi period.
Vasi roditelji su bili italijani o?
Italijani, ali moj otac je bio iz druge katagorije, bio je casnik u mornarici, provodio je vrlo malo vremena kod kuce.
Jeli on igrao fudbal?
Ne, ali mu se svidjao puno.Uvijek mi je dao veliku podrsku.Zahvalio sam mu se kad sam potpisao moj prvi ugovor sa Milanom za 4 000 lira.Zivio sam van Milana jer Milan je bio vrlo skup grad.
Koja je bila tajna vaseg velikog Milana?
Uprava, predsijednik Rizzoli je bio magnet.Bilo je to slicno kaoSantiago Bernabeu za Real Madrid.
Tko je po vama imao najvise potencijala u ekipi?
Schiaffino je bio fenomen. Posle je bio Liedholm..
A gazda u svacionici?
Bilo je mladi ljudi poput mene od 20 godina, a Liedholm je sarm. On bi nas savijetovao, posebno kad Rocco nije bio u blizini.Bio je kao drugi trener.
Bili mogli Liedholm sa Di Stefanom?
Tesko. Di Stefano je bio prvi moderni igrac.Nosio je broj devet i nije ocekivao loptu da zabija golove. Gledao je sta treba ekipi tokom igre, vidijo je sam ono sto je potrebno timu, izvlacio se u vezni red. Igrao sam finale u Bruxellesu finale 1958 g i do tad nista slicno nisam vidio.
Sta se sijecate jos iz finala?
Ucestovao sam na puno trofeja u Spaniji ali to mije bio prvi put.
Alferdo je fantastican, sada je dobro zar ne? Zadnji put smo jeli skupa ispred stadiona.
O cemu ste pricali?
O fudbalu.
Od vremena sada, o proslosti?
O obadva vremena, i o zivotu.
Nisi se zamijenio sa njim dresova posle tekme 1958?
Ja sam taj dres zelio pod svaku cijenu, izgubili smo to finale, Madrid je fantastican klub, uvijek je bio.Dovoljno je vidijeti dres od Real Madrida vec ulijeva strah.
http://www.as.com/futbol/articulo/solo- ... ftb_27/Tes
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
jao vidi little Maldinija
ko bi rekao da će ovaj dječak biti institucija i po meni najbolji igrač Milana svih vremena
jest sladak xD wahahahah nemojte me pogrešno shvatiti
Paolo Maldini Il Grande Capitano
Večeras bih bio PRE PRE PRE Sretan s bodom
Evo čitam " Moguće Formacije "
Milan (4-3-3-) All. Allegri: Abbiati, Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf(Slowdorf)
; Ronaldinho, Pato, Ibrahimovic
Izmjene: Amelia, Yepes, Abate, Boateng, Ambrosini, Robinho, Inzaghi
Real Madrid (4-2-3-1) All. Mourinho: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso, Di Maria, Ozil, Ronaldo, Higuain
Izmjene: Dudek, Arbeloa, Albiol, M. Diarra, Granero, Pedro Leon, Benzema

Večeras bih bio PRE PRE PRE Sretan s bodom
Evo čitam " Moguće Formacije "
Milan (4-3-3-) All. Allegri: Abbiati, Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf(Slowdorf)
Real Madrid (4-2-3-1) All. Mourinho: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso, Di Maria, Ozil, Ronaldo, Higuain
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
robovi88 je napisao/la:jao vidi little Maldinijako bi rekao da će ovaj dječak biti institucija i po meni najbolji igrač Milana svih vremena
jest sladak xD wahahahah nemojte me pogrešno shvatiti
![]()
Večeras bih bio PRE PRE PRE Sretan s bodom![]()
![]()
Evo čitam " Moguće Formacije "![]()
![]()
![]()
Milan (4-3-3-) All. Allegri: Abbiati, Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf(Slowdorf)![]()
; Ronaldinho, Pato, Ibrahimovic
nema sanse da izadjemo s 3 (Gattuso, Pirlo, Seedor) groba, pa Real ce nas ubiti :S umjesto Seedorfa ide Princ a Zub ide iza 2 spice prije da ce biti 4-3-1-2
Evo malo vremena nadjoh pred ovu utakmicu koju tesko da cu gledati ali eto. Niposto ne treba Ronaldinho igrati iza 2 spica jer nece imati prostora da prdne pored fantasticna 2 zadnja vezna Reala Alonsa i Khedire. Treba igrati lijevo gdje pruza najbolje partije i gdje moze izluditi svakog beka, Pato desno a Ibra sam u spicu. Vezni red bi volio vidjeti Princ,Pirlo i Gatusso. Poslije moze uci Seedorf oko 60 jer ima snage za 30 minuta a i iskusan je. Naravno da ne ocekujem pobjedu ali u derbijima svasta bude.
- tony-mortale
- Kontakt:
hm ja sam naletio na malo drugaciji sastav od tog, umjesto sedorfa boateng a umjesto dinja robinjo, al nije još službeno,
vidim real u najjačem mogućem sastavu, znači ide mou da ponizi milan i već sad obezbjedi prvo mjesto u grupi, sto je ocekivano a nije ni nemoguce, mada sad sa silvom ocekujem puno bolju odbranu, a valjda i napad napokon pocne zabijati,
real i na papiru i na terenu djeluje mocno, nema slabe pozicije u ekipi i po meni definitivno favoriti ne samo nocas vec u LP ukupno
vidim real u najjačem mogućem sastavu, znači ide mou da ponizi milan i već sad obezbjedi prvo mjesto u grupi, sto je ocekivano a nije ni nemoguce, mada sad sa silvom ocekujem puno bolju odbranu, a valjda i napad napokon pocne zabijati,
real i na papiru i na terenu djeluje mocno, nema slabe pozicije u ekipi i po meni definitivno favoriti ne samo nocas vec u LP ukupno
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj samo da Milan dobije ... mrzim španska go*na
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ronaldinho??šta je s njim igra,povreda,jel produžio ugovor
Hvala na odgovoru
Hvala na odgovoru
- tony-mortale
- Kontakt:
u sastavu je, nezna se hoće li početi, nije produžioCRC_LJ77 je napisao/la:Ronaldinho??šta je s njim igra,povreda,jel produžio ugovor![]()
![]()
Hvala na odgovoru
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ventus-ace
jel se ovaj berlusconi puko necim ili je prvi april ranije dosao???
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- senad_flamin
- Kontakt:
Raul7 je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ventus-ace
i ja sam ovo citao budalastina...isto kao kad bi Juventus trazio Maldinia!!
-RIVALDO-
- Nail for Real
- Kontakt:
Spanska g.ovna imaju da rasture italijane...L'Avvocato je napisao/la:Joj samo da Milan dobije ... mrzim španska go*na
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jebote Špansko Žito
Milan je najjači P
Milan je najjači P
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Ovo bi realno bio najbolji sastav koji mi možemo izvesti na teren u ovom trenutku. Startamo li sa Seedorfom ne gine nam repriza, sa ovom dvojicom trkača k'o i mogli bi se nadigravati. Nerješeno nam je plafon!tony-mortale je napisao/la:hm ja sam naletio na malo drugaciji sastav od tog, umjesto sedorfa boateng a umjesto dinja robinjo, al nije još službeno,
Official line-up:
MILAN: Abbiati, Pato, Gattuso, Ibrahimovic, Nesta, Zambrotta, Abate, Pirlo, Boateng, Thiago Silva, Ronaldinho.
REAL-MADRID: Casillas, Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Xabi Alonso, Higuain, Di Maria, Ozil, Khedira.
Zadnja izmjena: champ, dana/u 03 nov 2010, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
En el Milan jugarán Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Boateng, Ronaldinho; Pato e Ibrahimovictony-mortale je napisao/la:hm ja sam naletio na malo drugaciji sastav od tog, umjesto sedorfa boateng a umjesto dinja robinjo, al nije još službeno,