NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs & Finals
Ubi Gasol.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Barbarossa
- Kontakt:
Da Curry i Green ne gube lopte kao djeca mozda bi nesto i dobili , posebno Curry
Vidi se da se prepao utakmice
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Bas se prepao. 12p za četvrtinu stavioBarbarossa je napisao/la:Da Curry i Green ne gube lopte kao djeca mozda bi nesto i dobili , posebno Curry
Kakva dva debilska faula VanVlita. Uzas.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Cupanje za ruku bez lopte je inace skroz kul i legalan potez. Sramota da su mu faul svirali.Valencia je napisao/la:Kakva dva debilska faula VanVlita. Uzas.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dovoljno je da KD stoji u ćošku i neutralise jednog igrača, odma lakše za ostale. Mogli bi ratnici ovo uzeti
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa bio je faul, nisam sporio. Samo kazem da je debilski od strane VanVlita.Epidaurus je napisao/la:Cupanje za ruku bez lopte je inace skroz kul i legalan potez. Sramota da su mu faul svirali.Valencia je napisao/la:Kakva dva debilska faula VanVlita. Uzas.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Durant je melem za oci.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
KD izgleda dobro.Rekoh ja da jedna tekma na svjezinu nije problem.
Takodje,vrijeme je i da GS ispogadja suteve u jednoj tekmi.TOR je vec imao 2 takve.
Takodje,vrijeme je i da GS ispogadja suteve u jednoj tekmi.TOR je vec imao 2 takve.
Preokret je ovo, ukoliko im se neko ponovo ne povrijedi od dvojca Durantula/Thompson.
Ove lične bi ih mogle zezati, opasno je ovo skroz. 3 od faktički 4 najbolja defanzivca imaju po 2 lične.
Steph odličan, mora on i večeras dati 35+ jer je pitanje koliko KD može uopste izdržati. Ako smanje bezvezne TO i regulisu koliko toliko ofanzivni skok Toronta uzet će ovo.
Steph odličan, mora on i večeras dati 35+ jer je pitanje koliko KD može uopste izdržati. Ako smanje bezvezne TO i regulisu koliko toliko ofanzivni skok Toronta uzet će ovo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa jbm ti mater i faul. Kawhia ubise cijelu cetvrtinu nista. Ove pogledas i svira...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ode
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I eto gotovo za KD
E jbg KD...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- legenda reala
- Kontakt:
ma puno je 70%NEZALAGANJE je napisao/la: Takodje,vrijeme je i da GS ispogadja suteve u jednoj tekmi.TOR je vec imao 2 takve.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ode.To je to.I nije ovo povreda lista kako smo svi mislili cijeli mjesec.Ovo je neka povreda Ahilove samo nisu nista htjeli da govore.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 11 jun 2019, 03:52, ukupno mijenjano 2 puta.
- Barbarossa
- Kontakt:
Gotovo ćao
Čestitam supportersima Toronta s foruma titulu
Bit ce zanimljivo iduce godine
Čestitam supportersima Toronta s foruma titulu
Bit ce zanimljivo iduce godine

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Eh da vidimo ko je od ceg. Steph gledamo te 

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Iako je smeće, ovo je ruzno za vidjeti, nebitno ko bio i svaka cast za skandiranje navijaca KD 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.