IPAK VI DOMINIRATE NA SVIM POLJIMA I BENDTNER TAKODJE
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Paja brate,ja sam znao da si ti budala,ali poslije ovog stvarno nemam rijeci
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Da nema Paje , ja ne bih im'o šta zanimljivo pročitat na Barcinoj temi ... PAJA KRALJUUUUU-Paja je napisao/la:Barcelona nikad ni u ludilu nece igrati fudbal sto ga igraju dominatni topnici, niti ce ikad biti dominantna! Smijesni Andres se moze zavaravati i zivjetu u zabludi kao svi navijaci ciji klub predvodi jaki gay lobi!
Sto se tice tog videa pa sto nije priznao gol i dao zuti lehmanu pa bi vidjeli do kraja utakmice 11 na 11 cija majka crnu vunu prede, da ne pricamo o pogodku kad su izjednacili...
Vidi ti to bolan koje su to pi*kurine od igrača, 10 ih se okupilo oko sudije iz Barcelone i vrže pritisak da se Lehmannu pokaže srveni karton. Žalosno od tima koji "igra totalni fudbal" i koji je "more than a club".Mandrak je napisao/la: [youtube][/youtube]
EEE idole pa ovo nije kup sljiva , ovo je final LP , normalno da sitnice odlucuju i da niko negleda kako ce pobjedit , nego je bitno da se pobjedi,,, btw : Ako ti ovo nije za crvenog onda neznam, ovo je maloouman start...I da nije bio crveni gol je postignut , e tek tad bi primili tricu , cetvorku kako ste inace navikli od jacih ekipa...Bosco je napisao/la:Vidi ti to bolan koje su to pi*kurine od igrača, 10 ih se okupilo oko sudije iz Barcelone i vrže pritisak da se Lehmannu pokaže srveni karton. Žalosno od tima koji "igra totalni fudbal" i koji je "more than a club".Mandrak je napisao/la: [youtube][/youtube]
opet ponavljam BARCELONA je UEFA !
cekaj.. ti bi ovdje ponistio gol i dao lehmanu zuti ? sudija se zajebo' jer nije pustio prednost a kad je vec sviro onda je morao iskljuciti lehmana tako da ne vidim svrhu postaBosco je napisao/la:Vidi ti to bolan koje su to pi*kurine od igrača, 10 ih se okupilo oko sudije iz Barcelone i vrže pritisak da se Lehmannu pokaže srveni karton. Žalosno od tima koji "igra totalni fudbal" i koji je "more than a club".Mandrak je napisao/la: [youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !
Trebo je Etoou dati crveni !
Joj i vi nasjedate na klaunovske provokacije samo tako
[youtube][/youtube]
Zanima me jel iko dao jos Milanu na San Siru 3 komada ?
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 03 nov 2010, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Andres je napisao/la:Trebo je Etoou dati crveni !
U svakom drugom slucaju ARsenal je pokraden....Mandrak je napisao/la:Andres je napisao/la:Trebo je Etoou dati crveni !![]()
![]()
izgleda da bi to bilo jedino pravedno riješenje.
Jel ih stid u 10 utakmica izveli 8 penala , pa Barca za 2 godine ne izvede 8 ! I oni nesta pricaju , pusti botove nek drkkaju malo na tatu Xavija , Iniestu , Alvesa , Puyola i malog Bogessija !
A vidi ti to kako oni pomagaju zbog sudjenja, a nece da spomenu kako su u tom finalu dosli do gola. Faul koji je svirao sudija za Arsenal, a nakokon kojeg je Kembel postiga gol, cista je smijurija. Dominantni Ebue je dominantno odglumio faul, a za sudija koji je inace Barcelonin placenik je za divno cudo svirao faul, umjesto da glumca kazni zutim kartonom.
POgledajte ovu smijuriju na videu, tamo oko 6 minuta i 20 sekundi. Narocito me zanima kako ce to nas Pajuga da komentarise:
[youtube][/youtube]
POgledajte ovu smijuriju na videu, tamo oko 6 minuta i 20 sekundi. Narocito me zanima kako ce to nas Pajuga da komentarise:
[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bio je faul zakacio ga je kosom
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Davao je Zidan sigurno, i to po pet golova u jednoj utakmici protiv Milana na San Siru hahah, ipak je Rivaldo za njega bio mala maca.juznjak> je napisao/la:Joj i vi nasjedate na klaunovske provokacije samo tako![]()
[youtube][/youtube]
Jutros citam u novinama intervju sa Xavijem, i kaze kako je Rivaldo bio igrac kojem sa najvise divio, najveci majstor kojeg je gledao, veci i od Ronaldinja.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Valdés, fan de Karate Kid
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
I ti bi trebao ovako poturiti glavu pred necije koljeno, jedan dobar potres mozga bi ti dobro dosao, bio bi mozda normalniji poslije toga. Isto vazi i za blancosaPortillo je napisao/la:
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
ko mu kaze 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
I za tebe vazi ova terapija Valdezova, a nema ovi navijaci Reala, sve nesto od zla oca i gore matereNail for Real je napisao/la:ko mu kaze
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Tvoja majka je sigurno ponosna jer je odgojila jednog takvog stasitog momka, sklonog normalnoj komunikaciji koji pri tom uvazuje tudje misljenje, bravo Romariooooooooooooooooo.Romariooo je napisao/la: I ti bi trebao ovako poturiti glavu pred necije koljeno, jedan dobar potres mozga bi ti dobro dosao, bio bi mozda normalniji poslije toga. Isto vazi i za blancosa

¿Dónde está la elegancia, Guardiola?
Ni salu ne zna shvatit
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Nail for Real
- Kontakt:
Bravo Frojde!Romariooo je napisao/la:I za tebe vazi ova terapija Valdezova, a nema ovi navijaci Reala, sve nesto od zla oca i gore matereNail for Real je napisao/la:ko mu kaze
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- -Paja
- Kontakt:
cist faul nad eboueom koji ne bi svaki sudija svirao ali je ocigledno pokusavao kroz ove sitne stvari da se iskupi za veliki kiks na pocetku meca. Iskljuce nam golmana, daju gol iz ofsajda i oni se zale na sudjenje i to u najmanu ruku ko da je sudija svirao penal ili slobodan udarac sa 18 metara, tipicno za kriminalce iz smradalonije.
Sto se tice penala ove sezone red je bio da sudije pocnu da sanckionisu grubu igru koja se vrsi nad nasim voljenim timom kako bi nas se sprijecilo da potpuno dominiramo, sjetimo se samo kako je vas mesar kapiten divljacki slomio nogu nasem kapitenu, a ovaj faul valdeza od sinoc je pokusaj ubistva!
Sto se tice penala ove sezone red je bio da sudije pocnu da sanckionisu grubu igru koja se vrsi nad nasim voljenim timom kako bi nas se sprijecilo da potpuno dominiramo, sjetimo se samo kako je vas mesar kapiten divljacki slomio nogu nasem kapitenu, a ovaj faul valdeza od sinoc je pokusaj ubistva!
Dio Arsenala
- Los_Blanos2
- Kontakt:
samo ti poturi njemuRomariooo je napisao/la:I ti bi trebao ovako poturiti glavu pred necije koljeno, jedan dobar potres mozga bi ti dobro dosao, bio bi mozda normalniji poslije toga. Isto vazi i za blancosaPortillo je napisao/la:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.