FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocel ko ove debile blokirat otjerat dajte vise lp za mjesec dana umjesto da se predstavljaju timovi da pricamo o tome da se govori o pojacanjima o nekim zdravim temama 15 stranica foruma citamo debile kojine mogu zeni nametnut svoje misljenje pa peru raju po forumu dajte malo vise i s husrefom i jahicem i temama nr vezanim za osvajanje HISTORIJSKO duple krune izlazak u lp... Cccc
Imam osjećaj da će ovaj Gavrić biti totalni promašaj. Baš šuhvu neku imam.
Fala Bogu da se nebi ugasili, ali bi bio u situaciji kao i komsinica.Stroj1946 je napisao/la:Ti paša kolko se primjeti baš neki hejt bacaš prema navijačima. Neće se niko ugasiti, ko što se ni onda nije moglo ugasiti. Ni klub, a pogotovo navijači. Oni se i dalje pitaju, tebi to odgovaralo ili ne, ti možeš samo po forumu palamdut, otiđi njima tako pa ih popljuj, pa da vidimo ko će biti ugašen. Vlasnika može biti mnogo, al eto bio je i Tan, pa što je prodo svoje uloge. Mahala će biti uvijek kod nas jaka struja, iako je loša, nekad je i dobra. Pogotovo sada je dobar balans, jer ovi novi ljudi ne znaju šta je Sarajevo, al zato oni znaju da ih vrate na kolosijek pravi. Balans je bitan.Pantelija je napisao/la:Kako bi sad Nam brat bio da povuce sredstva i kaze, ok, eto, vodite klub, snlazite se za pare. Pa da vidim onda mudonje i grafiteugasili bi se za 6 mjeseci, najkasnije
Ispade vise voli stranac nas klub, kad je odlucio pomoci nego nase "legende".
Jedan od najboljih igrača u Ligi.Beton je napisao/la:I samo da nece Milanovic, ne znam sta vide u tom liku.zagorski je napisao/la:Ma samo da hoce Gavric potpisati
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobrodošao Nebojša
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Samo nek te isto ovako drži šuhva i za Gavrića da je promašaj.Stroj1946 je napisao/la:Problem je zadnjih godina inace los odabir igraca i skauting ako ikako i postoji kod nas sto oni stalno spominju. To je samo mazanje ociju. Ovaj Hajric iz Maribora bi sigurno bio pun pogodak za nas, ima ovakvih igraca milion, problem je sto nasi to ne znaju prepoznat, jako su limitirani i naravno svako gura svoje igrace, sve dok je tako, nema uspjeha, a to je evidentno. Sramota je da jedan klub ulazi u sezonu sa jednim pravim napadacem, navodno je tu Velkoski koji je vise poluspic i ne znam otkud ta prica da je Tatar napadac, lik je spic onoliko koliko je Adukor. Znaci nidje veze. Nasi ne mogu izgleda parirati ostalim klubovima, i jezim se na pomisao kad kazu zadrzali oskosnicu tima, ekipe koja u 3 godine nije uzela nista, ispala od Zarije i otjerala publiku sa Haseta. Al eto, ne bi da crnjacim, nadam se boljem, jer pripreme izgledaju kao obecavajuce, ali......
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Gavrić je pravo pojačanje. Zna Hadžić šta radi. Dobrodošao Nebojša
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ko god da je, dobrodosao
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Dobrodošao Nebojša

Ne znam na šta ciljaš ovdje? Nisam skonto.SarajevoJeBordo je napisao/la:Samo nek te isto ovako drži šuhva i za Gavrića da je promašaj.Stroj1946 je napisao/la:Problem je zadnjih godina inace los odabir igraca i skauting ako ikako i postoji kod nas sto oni stalno spominju. To je samo mazanje ociju. Ovaj Hajric iz Maribora bi sigurno bio pun pogodak za nas, ima ovakvih igraca milion, problem je sto nasi to ne znaju prepoznat, jako su limitirani i naravno svako gura svoje igrace, sve dok je tako, nema uspjeha, a to je evidentno. Sramota je da jedan klub ulazi u sezonu sa jednim pravim napadacem, navodno je tu Velkoski koji je vise poluspic i ne znam otkud ta prica da je Tatar napadac, lik je spic onoliko koliko je Adukor. Znaci nidje veze. Nasi ne mogu izgleda parirati ostalim klubovima, i jezim se na pomisao kad kazu zadrzali oskosnicu tima, ekipe koja u 3 godine nije uzela nista, ispala od Zarije i otjerala publiku sa Haseta. Al eto, ne bi da crnjacim, nadam se boljem, jer pripreme izgledaju kao obecavajuce, ali......
Bas vala.Beton je napisao/la:I samo da nece Milanovic, ne znam sta vide u tom liku.zagorski je napisao/la:Ma samo da hoce Gavric potpisati
Mico Kuzmanovic, Dani Simeunovic... to je taj nivo.
Gavric je ok, dobrodosao 

Ali po cemu, citav zivot se vrti po klubovima koji ispadaju iz lige, nije mu 18 godina.mma_hz je napisao/la:Jedan od najboljih igrača u Ligi.Beton je napisao/la:I samo da nece Milanovic, ne znam sta vide u tom liku.zagorski je napisao/la:Ma samo da hoce Gavric potpisati
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
POJEDINAC NIJE I NIKADA NEĆE BITI =
FK SARAJEVO! SVI ONI KOJE TAJ FILM PUCA NEKA NAVIJAJU ZA LUTVU, TAMO JE KULT LIČNOSTI!
FK SARAJEVO! SVI ONI KOJE TAJ FILM PUCA NEKA NAVIJAJU ZA LUTVU, TAMO JE KULT LIČNOSTI!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kako neko ko piše grafite i time oštećuje prostorije kluba, moze voliti i podrzavati taj isti klub?!? Isto kao kad se Izetbegovici kunu da voke Bosnu, a ne postuju odluke institucija te iste Bosne?!? Dakle, ja u Titovoj 38b ogromnim slovima mogu napisati; Volim te Saraj'vo! i tako neku jadnicu radnici natjerati da citav dan struze fasadu, e da bih ja rekao svima da sam navijač?!? Pa veci sam navijač ako kupim pola kile zeljanice toj istoj radnici za doručak.
Zasto je tolika frka oko Husrefa?!? Postoje ljekari koji na dnevnoj bazi spašavaju zivote i nemaju više od 3k mjesečno. A i dalje rade pod uslovima Ugovora o radu i niko ih ne gladi i nudi nake vasionske uslove.
Jedino to , malo, zamjeram klubu sto previse titra oko Musemica. Ovoliko ti mozemo ponuditi i ćao. Ako su Adukora mogli usloviti, ne vidim zasto ne bi mogli Musemica? Da ne potezem opet pricu o necem drugom.
Čuj legenda?!?! Kakva legenda?!? Ako cemo tako dijeliti statuse, onda sam i ja legenda, jer sam branio ovaj grad. I tako da nije bilo mene, ne bi bilo ni Sarajeva.
Qurca graha, gospodo. Ako hoces radi, a ako neces sjedi kuci i naprđuj šta moze, a šta ne moze i šta bi bilo kad bi bilo.
Puna podrška klubu kakvu god odluku donese.
Zasto je tolika frka oko Husrefa?!? Postoje ljekari koji na dnevnoj bazi spašavaju zivote i nemaju više od 3k mjesečno. A i dalje rade pod uslovima Ugovora o radu i niko ih ne gladi i nudi nake vasionske uslove.
Jedino to , malo, zamjeram klubu sto previse titra oko Musemica. Ovoliko ti mozemo ponuditi i ćao. Ako su Adukora mogli usloviti, ne vidim zasto ne bi mogli Musemica? Da ne potezem opet pricu o necem drugom.
Čuj legenda?!?! Kakva legenda?!? Ako cemo tako dijeliti statuse, onda sam i ja legenda, jer sam branio ovaj grad. I tako da nije bilo mene, ne bi bilo ni Sarajeva.
Qurca graha, gospodo. Ako hoces radi, a ako neces sjedi kuci i naprđuj šta moze, a šta ne moze i šta bi bilo kad bi bilo.
Puna podrška klubu kakvu god odluku donese.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A ja ga bas jučer vidio na Otoci, sam frajer hoda, zbunjeno izgledaoStroj1946 je napisao/la:Imam osjećaj da će ovaj Gavrić biti totalni promašaj. Baš šuhvu neku imam.

Dobar pregled igre, dobar zadnji pas, dobra tehnika, dobar šut i jako spor

Tako se meni cini nakon onih klipova
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ne znam sto ali meni djeluje kao da imamo sad rezervnog stanojevica, jedva cekam da se pokaze pa da usute ovi sto bi 11 akademaca na terenu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Pa braca moj zašto su Cruza i onoga iz njemačke dovodili nego da ih gurnu a vatru narednu sezonu, a oba su napadačiSarajevoJeBordo je napisao/la:Samo nek te isto ovako drži šuhva i za Gavrića da je promašaj.Stroj1946 je napisao/la:Problem je zadnjih godina inace los odabir igraca i skauting ako ikako i postoji kod nas sto oni stalno spominju. To je samo mazanje ociju. Ovaj Hajric iz Maribora bi sigurno bio pun pogodak za nas, ima ovakvih igraca milion, problem je sto nasi to ne znaju prepoznat, jako su limitirani i naravno svako gura svoje igrace, sve dok je tako, nema uspjeha, a to je evidentno. Sramota je da jedan klub ulazi u sezonu sa jednim pravim napadacem, navodno je tu Velkoski koji je vise poluspic i ne znam otkud ta prica da je Tatar napadac, lik je spic onoliko koliko je Adukor. Znaci nidje veze. Nasi ne mogu izgleda parirati ostalim klubovima, i jezim se na pomisao kad kazu zadrzali oskosnicu tima, ekipe koja u 3 godine nije uzela nista, ispala od Zarije i otjerala publiku sa Haseta. Al eto, ne bi da crnjacim, nadam se boljem, jer pripreme izgledaju kao obecavajuce, ali......

Ahmed prvi izbor a oni ulijetat sa klupe ( nadam se da će Cruz mnogo veću minutažu imati)
Sačekajte da odigra barem jednu utakmicu u bordo dresu pa sudite je li izgubljen, spor i ostalo. uvijek prije vremena svi smo pametni
Hajde budi iskren i priznaj da te frizura natjerala na ovakvo razmisljanje.AngelDiMaria je napisao/la:Ne znam sto ali meni djeluje kao da imamo sad rezervnog stanojevica, jedva cekam da se pokaze pa da usute ovi sto bi 11 akademaca na terenu

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bordospartanac, Burberry46, Dave, Google Adsense [Bot], kanarinac, Lecler, Pantelija, rimljanin90, Varijantas8 i 78 gostiju.