FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma covjek Željovac, kakvi oni debili. I meni nije jasno odakle on na takvoj. Mislim da je radio u Telemahu ?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Treba pitat onog bolesnika danana, tako zvani isprani mozak, on zna sve ? al u k....Osim13 je napisao/la:Znači Pitar si po automatizmu ako nemaš veze sa Megamixom
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Interesantno da je Osim dosta mijenjao od utakmice do utakmice. Svi su igraci dobili sansu, vjerovatno da vidi na koga se moze racunati u narednoj sezoni. Osmankovic cini mi se nije uopste igrao, vjerovatno je odma uvidio da nije kvalitet za Zelju. Nesto slicno ko sto je Hasanovic sad u Velezu. Nije to taj kvalitet nazalost. Ja bih prodao Rodina kad bi dosla solidna ponuda. Meni je Sipovic nas najpouzdaniji stoper. Neko je ranije spominjao nekog igraca iz Veleza da bi nam trebao doci. Znali li neko vise o tome? I generalno znaju li se neke pozicije /imena?braco je napisao/la:Dok čekamo rasplet skupštine, Rodin ima ponude od rumunjskog i belgijskog prvoligaša. Volio bih da ostane i naredne sezone, mlad je, mislim da Amar može napraviti igrača od njega. Ima još 2 godine ugovora, ako ništa uzela bi se neka kinta od prodaje.
Čitam i da Kemo Osmanković izgleda ide u Sloveniju, Rudar Velenje.
Istekao je ugovor i Fejziću, te Siniši.
Dokle je licenca?
Zabio nam ga je Misimović drugovi, pet godina nećemo stati na noge. Sjeme mu se zatrlo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dokoljenko je napisao/la:Ako je Danan rekao onda je to istina. Kao i za Žuju, Musu, prodaju kluba, Selimovića itd, mrsko mi nabrajat sve "izlete" lika koji je godinama Amaru lizao šupak.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Zavisi koji, jedan nas je spasio kad je izabrao ZutogVirtu4l je napisao/la:Zabio nam ga je Misimović drugovi, pet godina nećemo stati na noge. Sjeme mu se zatrlo.

https://sportsport.ba/fudbal/rodin-sve- ... uda/322215Rodin sve bliže odlasku iz Želje: Na Grbavicu stigla službena ponuda
Nekoliko dana prije prozivke izvjesno je da će ovog ljeta biti dolazaka i odlazaka s Grbavice, a kofere bi mogao spakovati i defanzivac Matej Rodin.
Rodin s Željom ima ugovor do ljeta 2021. godine, ali kako SportSport.ba neslužbeno saznaje na Grbavicu je za njega stigla službena ponuda iz rumunske Universitate Craiove i sve je izvjesnije da će karijeru nastaviti u ovom klubu.
Ovaj 23-godišnji štoper je u dresu sarajevskog kluba prošle sezone upisao 26 nastupa u svim takmičenjima i postigao je tri gola.
Koliko li para možemo za njega dobiti.....
Kad bi mogli dobiti oko 300.000 eura za njega, dobro bi bilo po mom misljenju. Ali eto, i dobra ga agencija zastupa. Treba pricekati.Admir74 je napisao/la:Koliko li para možemo za njega dobiti.....
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 11 jun 2019, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Daj Boze, prije mislim da je cifra u pola manjaTristan10 je napisao/la:Kad bi mogli dobiti oko 300.000 eura za njega, dobro bi bilo po mom misljenju.Admir74 je napisao/la:Koliko li para možemo za njega dobiti.....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Steta, nismo u situaciji da odbijamo ponude... ali mislim da je Amar kroz godinu,dvije mogao napraviti dobrog stopera od njega. Jedan od rijetkih stopera u nasoj ligi a pogotovo ekipi koji je onako dosta brz za stopera,agilan,pokretan a plus u situaciji je i zabit glavom u vaznim trenucima..
Ugraditi se dobro u naredni transfer prije svega. Stvarno ga dobra agencija zastupa, jos mlad.irfo je napisao/la:Daj Boze, prije mislim da je cifra u pola manjaTristan10 je napisao/la:Kad bi mogli dobiti oko 300.000 eura za njega, dobro bi bilo po mom misljenju.Admir74 je napisao/la:Koliko li para možemo za njega dobiti.....
- Dokoljenko
- Kontakt:
Intervju danas ili sutra. Hajde 1921tv, čekamo ga odavno. Ubrzajte to.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Hoće li na kraju ispast i da je babuka pitar 

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Idemo na titulu 100%! Ovi što pljuju Želju već mjesecima imaju subotu i skupštinu da dokažu sve što su pričali. Na skupštini a ne na forumu. Posle subote kraj priče.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Dokoljenko je napisao/la:Idemo na titulu 100%! Ovi što pljuju Želju već mjesecima imaju subotu i skupštinu da dokažu sve što su pričali. Na skupštini a ne na forumu. Posle subote kraj priče.

Gdje nam je golman, zar nije juce trebao biti predstavljen
Sad ce Skupstina, subota je Dan D za nas. Dosta je bilo javasluka, futavci odlazite iz naseg kluba, za 6 mjeseci niste bili u stanju jednu pisljivu uplatnicu popuniti na vrijeme i direktno ste nas ostetili za milion maraka
Sad ce Skupstina, subota je Dan D za nas. Dosta je bilo javasluka, futavci odlazite iz naseg kluba, za 6 mjeseci niste bili u stanju jednu pisljivu uplatnicu popuniti na vrijeme i direktno ste nas ostetili za milion maraka
Sa kojim igracima idemo na titulu? Nit Uprave nit iceg. Covjek bi rekao najuredjeniji klub po vasim postovima, a realnost je raspad sistema. Svi dovode, a mi cemo sa Bogicevicem kao stubom odbrane naredne sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."