FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tristan10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tristan10 » 11 jun 2019, 13:25

Sa ovim igracima tesko do titule, i ja tako mislim. Ali isto tako nije borba za opstanak, niti sredina tabele, nego realnije je 3-4 mjesto. Pise te, svi se pojacavaju. Ja to ne vidim, neko ko samo dovodi igrace nije pojacanje, valjda smo i to naucili iz ranijeg perioda. Hvala Bogu pa nam nije dosao ovaj kostolomac Hadzanovic, koji je meni izgleda ko 3 godine starija verzija Dine Hasanovica.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jun 2019, 13:29

Ma kad kazem dovode mislim da su usmjereni na sklapanje tima. Mi to nismo vec na Uprave, pm. Zakazano predstavljanje Erica bilo jucer, cini mi se, a nit predstavljanja nit objave da je potpisao. To sto nam je Osim trener ne znaci da smo u bilo kakvoj prednosti ako nemas igrace. Vidjelo se to ovu polusezonu. Nit je Osim mogao sta napraviti od Zajmovica, Zeca, Bogicevica itd nit ce. Sa ovim timom nas svaki tim iz ove lige moze pobijediti, a mi tesko koga mozemo nakantati. Veselinovic i E.Zec jedine uzdanice da mogu kad prevagnuti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 11 jun 2019, 13:31

Plavi1987 je napisao/la:Gdje nam je golman, zar nije juce trebao biti predstavljen

Sad ce Skupstina, subota je Dan D za nas. Dosta je bilo javasluka, futavci odlazite iz naseg kluba, za 6 mjeseci niste bili u stanju jednu pisljivu uplatnicu popuniti na vrijeme i direktno ste nas ostetili za milion maraka
Rece tvoj gazda, to je samo jedna sezona. Sjecas se ono kada nismo izasli u evropu sa najskupljim timom u Željinoj istoriji. Jel namirio gazda milion tada?
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 jun 2019, 13:36

LjoZee je napisao/la:Ma kad kazem dovode mislim da su usmjereni na sklapanje tima. Mi to nismo vec na Uprave, pm. Zakazano predstavljanje Erica bilo jucer, cini mi se, a nit predstavljanja nit objave da je potpisao. To sto nam je Osim trener ne znaci da smo u bilo kakvoj prednosti ako nemas igrace. Vidjelo se to ovu polusezonu. Nit je Osim mogao sta napraviti od Zajmovica, Zeca, Bogicevica itd nit ce. Sa ovim timom nas svaki tim iz ove lige moze pobijediti, a mi tesko koga mozemo nakantati. Veselinovic i E.Zec jedine uzdanice da mogu kad prevagnuti.
Nakon prvog dijela smo osvojili 15 bodova manje od Sarajeva a nakon drugog 5. Uz to smo igracki u drugom bili losiji. Nije bilo ovih "sto" prevagu prave. Nije da ne znaci ko je trener. Imamo mi Upravu i to dobru. Valjalo je iznijeti drugi dio sezone, pronaci 2.5 miliona maraka, isplatiti dugovanja igracima ostala od transparentnih, smanjiti dug za teren, platiti raskide. Ovi lazni navijaci sto kao indijanci ulijecu na forum i tjeraju treba da znaju da se njihova pita koliko i Ublehasova.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jun 2019, 13:40

Ja za te pare i to placanje ne vjerujem nikom. Svi oni lagali, ali ima Skupstina valjda ce njima prezentovati to tako da nek se oni bakcu oko cifri i svega. Mi nismo bili bolji u smislu igre ili neceg u odnosu na prvi dio. Pregazili nas pitari na nasem stadionu, GOSK nas stjerao u 16 metara i zamalo namakli tri boda, Celik nas pobijedio itd itd. Mi za igracem vise nekim ekipama nismo mogli nista. Isti klinac bio ko i prvu polusezonu. Ne mogu ti tri Amara Osima pomoci kad imas bogalje. Jedni moraju shvatiti da Misimovic ne moze sve i da nije najsposobniji na planeti, a drugi to isto moraju shvatiti i za Osima. Bila prica napravit ce Osim od nekih igracine. K, od Zajmovica Guardiola ne moze napraviti da bar zna potrcati i zasto se trci.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 jun 2019, 13:44

@plavousrcu upravo to, bez velikih pojacanja, i sa trenutnom ekipom smo ostvarili -5 bodova za vodecom ekipom. Ako dovedemo 3 cilljana pojacanja, onda cemo izgledati dobro. Jos bi trebali biti uigraniji, nece se imati 3 trenera tokom jedne sezone, i to ce isto imati pozitivan efekat na igrace.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 jun 2019, 13:45

LjoZee je napisao/la:Ja za te pare i to placanje ne vjerujem nikom. Svi oni lagali, ali ima Skupstina valjda ce njima prezentovati to tako da nek se oni bakcu oko cifri i svega. Mi nismo bili bolji u smislu igre ili neceg u odnosu na prvi dio. Pregazili nas pitari na nasem stadionu, GOSK nas stjerao u 16 metara i zamalo namakli tri boda, Celik nas pobijedio itd itd. Mi za igracem vise nekim ekipama nismo mogli nista. Isti klinac bio ko i prvu polusezonu. Ne mogu ti tri Amara Osima pomoci kad imas bogalje.
Imali smo u prvom dijelu dobrih utakmica, ali smo osvojili 15 bodova manje od Sarajeva. U drugom gdje su nas "gazili" smo osvojili 5 manje. Brojke nikad ne lazu. Zajebi leprsavost, dojam i za raju. Nismo mi krivi sto smo imali igraca vise, da nas nisu mezili iz Saveza imali bismo jos na kojoj utakmici igraca vise, i koji penal vise.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 11 jun 2019, 13:55

Tristan10 je napisao/la:Sa ovim igracima tesko do titule, i ja tako mislim. Ali isto tako nije borba za opstanak, niti sredina tabele, nego realnije je 3-4 mjesto. Pise te, svi se pojacavaju. Ja to ne vidim, neko ko samo dovodi igrace nije pojacanje, valjda smo i to naucili iz ranijeg perioda. Hvala Bogu pa nam nije dosao ovaj kostolomac Hadzanovic, koji je meni izgleda ko 3 godine starija verzija Dine Hasanovica.
Zato sto nemas istinske muskarcine i mudonje u veznom redu, zato su nas satirali i coric, i rustemovic mrtvi, pezer, sesar, i na kraju mesari stanojevic, crepulja i rahmanovic. I jos se podsmijavali pred utakmice znajuci da igraju protiv anela. Ne mora to mozda biti Hadzanovic, ali nam muda itekako treba. Na kraju krajeva, vi kao da ste zaboravili kakve su curice i pickasti karakteri igrali ove godine za zelju (cast izuzecima)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jun 2019, 13:56

Imam osjecaj da mislis da tvrdim da je Osim fus od trenera, a ne mislim uopste na to. Hocu da kazem sve sto je i Osim trener ako ne dovedes nekoliko solidnih igraca dzaba ti. Zasad nema ni tih solidnih da se spominju, ali nije ni pocelo mislim na pripreme. Uvijek bude 2-3 bogalja u svakoj ekipi kad se uzme spisak citav igraca, ali ovo sto imamo mi je prevelik broj.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 jun 2019, 14:00

kerimatomic1921 je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:Sa ovim igracima tesko do titule, i ja tako mislim. Ali isto tako nije borba za opstanak, niti sredina tabele, nego realnije je 3-4 mjesto. Pise te, svi se pojacavaju. Ja to ne vidim, neko ko samo dovodi igrace nije pojacanje, valjda smo i to naucili iz ranijeg perioda. Hvala Bogu pa nam nije dosao ovaj kostolomac Hadzanovic, koji je meni izgleda ko 3 godine starija verzija Dine Hasanovica.
Zato sto nemas istinske muskarcine i mudonje u veznom redu, zato su nas satirali i coric, i rustemovic mrtvi, pezer, sesar, i na kraju mesari stanojevic, crepulja i rahmanovic. I jos se podsmijavali pred utakmice znajuci da igraju protiv anela. Ne mora to mozda biti Hadzanovic, ali nam muda itekako treba. Na kraju krajeva, vi kao da ste zaboravili kakve su curice i pickasti karakteri igrali ove godine za zelju (cast izuzecima)
Slazem se, samo treba veci kvalitet od Hadzanovica, onda mozemo pokusati i sa Hairlahovicem.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 11 jun 2019, 14:27

LjoZee je napisao/la:Ma kad kazem dovode mislim da su usmjereni na sklapanje tima. Mi to nismo vec na Uprave, pm. Zakazano predstavljanje Erica bilo jucer, cini mi se, a nit predstavljanja nit objave da je potpisao. To sto nam je Osim trener ne znaci da smo u bilo kakvoj prednosti ako nemas igrace. Vidjelo se to ovu polusezonu. Nit je Osim mogao sta napraviti od Zajmovica, Zeca, Bogicevica itd nit ce. Sa ovim timom nas svaki tim iz ove lige moze pobijediti, a mi tesko koga mozemo nakantati. Veselinovic i E.Zec jedine uzdanice da mogu kad prevagnuti.
Otkud ti to za predstavljanje?
Sinan rekao?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jun 2019, 14:50

Jok, **** cini mi se.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 11 jun 2019, 15:01

Isti k....,samo mi nije jasno zasto takve portale uzimate za relevantne.
MIGRANTI iz METROPOLE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jun 2019, 15:19

Ja samo Sinanu ne vjerujem jer pogodi jednu od 100 informacija. Ovi ostali portali prenose dosta tacnih informacija. Fule, ali rijetko.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 11 jun 2019, 15:20

Frajer nece prestati pisati dok ne predstave Erica :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jun 2019, 15:27

Bezideja je napisao/la:Frajer nece prestati pisati dok ne predstave Erica :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Istina.

Plavi1987
Kontakt:

Post Postao/la Plavi1987 » 11 jun 2019, 15:39

Dokoljenko je napisao/la:
Plavi1987 je napisao/la:Gdje nam je golman, zar nije juce trebao biti predstavljen

Sad ce Skupstina, subota je Dan D za nas. Dosta je bilo javasluka, futavci odlazite iz naseg kluba, za 6 mjeseci niste bili u stanju jednu pisljivu uplatnicu popuniti na vrijeme i direktno ste nas ostetili za milion maraka
Rece tvoj gazda, to je samo jedna sezona. Sjecas se ono kada nismo izasli u evropu sa najskupljim timom u Željinoj istoriji. Jel namirio gazda milion tada?

Ja sam sam svoj gazda jer imam glavu i mozak pa razimsljam i donosim zakljucke na osnovu cinjenica. To sto TVOJE gazde nisu mogle prismrditi Grbavici par godina i koje su pisale svakakve tekstove da bi nastetili Zelji to nikom nista, te TVOJE gazde se danas vozikaju sa Amarom i dogovorajau sta ce i kako ce sta pisati.

A covjek kojeg spominjes i pored ne izlaska u evropu je uspio sa svojim ljudima i nama navijacima izgraditi stadion i povecati imovinu kluba za nekoliko miliona, istu tu imovinu koju TVOJE gazde pokusavaju sada rasparcati.

Kraj diskusije. Pozdrav

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 11 jun 2019, 15:50

Plavi1987 je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:

Ja sam sam svoj gazda jer imam glavu i mozak pa razimsljam i donosim zakljucke na osnovu cinjenica. To sto TVOJE gazde nisu mogle prismrditi Grbavici par godina i koje su pisale svakakve tekstove da bi nastetili Zelji to nikom nista, te TVOJE gazde se danas vozikaju sa Amarom i dogovorajau sta ce i kako ce sta pisati.

A covjek kojeg spominjes i pored ne izlaska u evropu je uspio sa svojim ljudima i nama navijacima izgraditi stadion i povecati imovinu kluba za nekoliko miliona, istu tu imovinu koju TVOJE gazde pokusavaju sada rasparcati.

Kraj diskusije. Pozdrav
Kako da nije uspio kada su mu ostavljeni milioni pali u krilo. Jeste teško biti pametan

Zato je pobjegao kao kuja, ostavio dugove, pa sada opet kao kuja laje protiv Želje na forumima. Godinama ćemo se oporavljat od njegove "dobrote".
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 jun 2019, 15:55

Pa nije im niko kriv sto su doveli Krcmarevica, nisu ga portali niti mi sa foruma doveli. Covjek doso i stavio Osmankovica na desnom beku, a realno nema mjesta ni na stoperskoj poziciji. Niko im nije kriv sto je toliko trenera i igraca protutnjalo kroz nas klub zadnji 4-5 godina. Hajde molim te navedi mi jednog igraca da je bio kod nas, otisao negdje drugo i pokazalo se da smo se zaebali. Takvog igraca nema. Imas Stevanovica, Lendrica, Zakarica i Graovca koji su pokazali kvalitet, ovo ostalo je jedna velika nula. Gdje su sad Markovic, Radinovic, Bokacini i ostali sto su bili standardni, da ne pricam o onima koji nisu odigrali ni 5 utakmica.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 11 jun 2019, 16:16

Dobro ga je izgradio da smo tek 2 godine poslije dobili dozvolu,vrijedni Acteki.
MIGRANTI iz METROPOLE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.