Ma prvi gol se mogao sprijecit samo da je bilo ko stao barem na 5m od covjeka da onaj gore i ne pomisli njemu nabacit loptu.Lopta je jos bila relativno spora i niko nije krenuo da zatvori Insignea.Ali mozemo bit ponosniASD je napisao/la:Sta ti je golman tu kriv, zivota ti?HeraklitMracni je napisao/la:Sehic samo skakuce kod prvog gola , frajer ne zna postaviti odbranu , samo na liniji stoji i moli boga da ga lopta pogodi ---
Lik uhvatio volej koji se rijetko hvata, a nijedan igrac ne ide da zasmeta.
Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Vratiti Asmira,...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ali volim ovu bracu sto kalkulisu uvijek majke mi hahaha...evo sad racunaju gdje trebamo sigurne bodove uzeti

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sehic samo skakuce kod prvog gola , frajer ne zna postaviti odbranu , samo na liniji stoji i moli boga da ga lopta pogodi ---[/quote]
Prvi gol je postignut uz ofsajd. Igrac koji je bio u ofsajdu je potpuno zaklonio Sehica.
Prvi gol je postignut uz ofsajd. Igrac koji je bio u ofsajdu je potpuno zaklonio Sehica.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 11 jun 2019, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba igrati Besic Pjanic Gojak, gore Krunic Visca Dzeko. Eto Robi bez menadzerskih igrica mozes sa dva poteza rjesiti puno stvari i poceti uzimati bodove lako.
Isto tako moglo bi se pomiriti sa Kolasincem.
Isto tako moglo bi se pomiriti sa Kolasincem.
ima jos dosta bodova u igri
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
tipično mi, super tekma ali duša nanos unzadnjih 20 minuta i onda popijemo go
ima playoff lige nacija ...
ima playoff lige nacija ...
Možemo biti ponosni je prevaziđeno još 2005. protiv Španije.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ima li kakvo prventsvo u kalkulisanju? Bar bi tu imali zagarantovano zlato.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zar nije bilo mjesta za 3. izmjenu ili recimo za Vrančića? Lik ima šutinu sa distance ako ništa
Cimirot ne moze 3 sekunde zadrzati loptu kod sebe, a Saric se nije mogao pomaknuti.tuzlak1987 je napisao/la:Nema je, s obzirom da je mogao Prosinecki primjetiti kako Italija ubacuje Belottija sto je znacilo da ako ubaci Cimirota to ce biti bunker do kraja, a mi ne znamo igrati bunker ni par minuta.jasmin10 je napisao/la:Koja je poenta ubacivanja Cimirota i ostavljanje Sarica cijelu utakmicu ?
I gubis i ne mijenjas nista. Postoji li losiji trener od njega kada je to u pitanju ?
- ASD
- Kontakt:
Mislim da je Pjanic tu zakasnio. Moguce i Gojak.darker10 je napisao/la:Ma prvi gol se mogao sprijecit samo da je bilo ko stao barem na 5m od covjeka da onaj gore i ne pomisli njemu nabacit loptu.Lopta je jos bila relativno spora i niko nije krenuo da zatvori Insignea.Ali mozemo bit ponosniASD je napisao/la:Sta ti je golman tu kriv, zivota ti?HeraklitMracni je napisao/la:Sehic samo skakuce kod prvog gola , frajer ne zna postaviti odbranu , samo na liniji stoji i moli boga da ga lopta pogodi ---
hocemol mi sad ispast iz ove grupe
- Donnie Darko
- Kontakt:
Još jedna ovakva i od 5 najboljih utakmica što smo ikad odigrali neće ni jedna pobjeda biti, a i od toga remi samo jedan. Grčka u Zenici zaokružuje još top5.
Koliko imaš kvaliteta toliko možeš i da ponudiš u jednoj ovakvoj utakmici, mi smo otprilike bili na našem najvećem maksimumu, mi bolje od ovoga ne možemo. Za nešto više nemamo taj igrački kvalitet (minus/plus Kolašinac i Krunić npr), a ono što nam najviše fali je bolja taktička disciplina, odnosno selektor, al' mi takvog teško možemo imati. Nemaju ga ni druge selekcije u regionu al' zato imaju puno veći igrački kvalitet kao Hrvatska.
Odigrali smo odličnih 60 minuta, onda ide pad što je i logično s obzirom na kvalitet igrača, i onda dolazimo do momenta selektorovog znanja i taktike, ima li muda osvježiti ekipu sa igračem koji može uraditi nešto prema naprijed, Prosinečki je pokazao da nema. Umjesto Vrančića ili Duljevića on ubacuje Cimirota, totalno nam ubije svaku mogućnost da istrčimo neku kontru, opredijelimo se da se branimo, standardno primamo gol i idemo kući sa 0 bodova uz konstataciju "igrali smo dobro al' jbg".
Naravno, uvijek ima i faktor nekakve sreće koju valjda nikada nismo imali, počevši od glupog (pa vjerovatno i neregularnog) gola Italije, pa onda i neiskorištene dvije odlične šanse al' to je nešto na čemu mi moramo učiti, al' nikako da naučimo i to je ono što je najgore.
I da, poslije ove utakmice sa Italijom, još više ti bude krivo zbog Finske odnosno zbog pristupa igrača i stručnog štaba, katastrofa.
Odigrali smo odličnih 60 minuta, onda ide pad što je i logično s obzirom na kvalitet igrača, i onda dolazimo do momenta selektorovog znanja i taktike, ima li muda osvježiti ekipu sa igračem koji može uraditi nešto prema naprijed, Prosinečki je pokazao da nema. Umjesto Vrančića ili Duljevića on ubacuje Cimirota, totalno nam ubije svaku mogućnost da istrčimo neku kontru, opredijelimo se da se branimo, standardno primamo gol i idemo kući sa 0 bodova uz konstataciju "igrali smo dobro al' jbg".
Naravno, uvijek ima i faktor nekakve sreće koju valjda nikada nismo imali, počevši od glupog (pa vjerovatno i neregularnog) gola Italije, pa onda i neiskorištene dvije odlične šanse al' to je nešto na čemu mi moramo učiti, al' nikako da naučimo i to je ono što je najgore.
I da, poslije ove utakmice sa Italijom, još više ti bude krivo zbog Finske odnosno zbog pristupa igrača i stručnog štaba, katastrofa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
oba gola su nam dali nepokriveni igračidarker10 je napisao/la:Ma prvi gol se mogao sprijecit samo da je bilo ko stao barem na 5m od covjeka da onaj gore i ne pomisli njemu nabacit loptu.Lopta je jos bila relativno spora i niko nije krenuo da zatvori Insignea.Ali mozemo bit ponosniASD je napisao/la:Sta ti je golman tu kriv, zivota ti?HeraklitMracni je napisao/la:Sehic samo skakuce kod prvog gola , frajer ne zna postaviti odbranu , samo na liniji stoji i moli boga da ga lopta pogodi ---
apsolutno hahahha...eto uzmemo Armeniju ,Grcku..ah da Pukki fuli 3 zicera...da se Mitroglu povrijedi i na prvenstvu smoBoixosNois1899 je napisao/la:Ima li kakvo prventsvo u kalkulisanju? Bar bi tu imali zagarantovano zlato.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pade Nali nešto u oko
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A Finci i da izgube od nas imaju kuci Grke Armence i Lihtenstajn i jos bod u Atini i to im je SIGURNO dovoljno za drugo mjesto sa a i bez boda u Atini bi im trebalo biti dovoljno za drugo mjestokontrasviju je napisao/la:Imaš dvije utakmice protiv Lihtenštajna, kući Fince i u gostima Armeniju - obavezno 12 bodova. Još bod u Atini i trebalo bi bit' dovoljno za 2. mjesto.
TECHBIRRIO ! FORZA ALLAH!
Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], nebeskasila, s4mke, StevieG8, travuljasSs, tuzlanskinacin, Zaboljesutra, zemuntrg, zikerrz21 i 79 gostiju.