FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocelpocet neko blokirat brisat ili smo duzni citat gluposti 2 put danas pisem na krwju ce mene blokirat
-
bordobijeli
- Kontakt:
Tema otišla u racku lična prepucavanja ko voli Husrefa ko
ne. Ja postujem i ove koji nisu za Husrefa al pretjeruju s kritikama i osporavaju sta god je vezano za njegovo ime.
ne. Ja postujem i ove koji nisu za Husrefa al pretjeruju s kritikama i osporavaju sta god je vezano za njegovo ime.
-
duplakruna46
- Kontakt:
Mustuluk!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vrijeme je za novu temu, odavno.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ima ona pjesma.duplakruna46 je napisao/la:Mustuluk!
Rekoše da je Husref na moru, a nije rečeno gdje! Eto nove teme, da se manemo ove ko je za i protiv.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sad ce pocet pisat da li se uvalio rodbini u apartman il je platio gdje gorivo nasuo da li jede bez hljeba kako ce stat na jeza namjerno da ne potpise
-
duplakruna46
- Kontakt:
Jaka pravo.obiteljskicovjek je napisao/la:Ima ona pjesma.duplakruna46 je napisao/la:Mustuluk!
Da se nadovezem za ovu djecu iz Hordi Zla. Vi niste FK Sarajevo i nikada necete biti. I da sam na mjestu uprave baklje nebi na stadion nikada unijeli. I svi bi zavrsili u policijskim stanicama.
Ko god steti mom’ klubu, taj nije moj prijatelj!
PS Sve je dogovoreno sa Husrefom. Usljed nedostatka kvalitetnijih rijesenja na poziciji SSS, sasvim pravilna odluka uprave.
Velika podrska upravi!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Bio sam protiv toga da nam dođe trener Mladosti DK (Husref) kad je bio u konkurenciji sa onim švabom Brdaricem, svo vrijeme do prije 7 dana. A sad jedva cekam da potpiše pod svojim uslovima i da uzivam na Istoku u komenentarima
A sad je više nego jasno da su ovi ZA Husrefa, tastatura navijaci, a ovi PROTIV oni koji su uzivo gledali njegove vratolomije.
A sad je više nego jasno da su ovi ZA Husrefa, tastatura navijaci, a ovi PROTIV oni koji su uzivo gledali njegove vratolomije.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Otpočima šiz.
E sad sve ode u 4 lijepe pm
E sad sve ode u 4 lijepe pm
Konobar Husrefu na moru nije donio čašu vode uz kafu - Pidro kriv! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Krste se izvinuo šefu i preuzeo odgovornost.joker90 je napisao/la:Konobar Husrefu na moru nije donio čašu vode uz kafu - Pidro kriv!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Igra Hus PES-a na moru sa belminom, stave da nema izmjena..skoroalen je napisao/la:Krste se izvinuo šefu i preuzeo odgovornost.joker90 je napisao/la:Konobar Husrefu na moru nije donio čašu vode uz kafu - Pidro kriv!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mozes ti lagat Simo koga hoces. Ljubav nije kad igras za Sarajevo,i tako se ne postaje legenda,ljubav je nesto jace,Kuba Blazikovski dodje i olaca dugove svom klubu,placa im pripreme,hotel jer nemaju marke,ljubav je ono sto nosis u srcu. Ljubav nije da gledas da ti klub godinama i prije Dine i ovih sto su doveli Tana propada,klub kojeg su Baljak i ekipa unistili,napravili milione duga,i kao takav legende su tad dolazile,druzili se a marke niko nikad nije dao ni na bijedne lopte. Pogledaj malo te zeljine legende koliko su im puta izasli u susret,malo razmili. Klub nije zatvoren bio,ulozi su se svima nudili,neke legende su glavu okretale cim se spominjalo da je ulog 1500km,pa onda dodje Merdanovic jedan i kupi ulog,i obicni navijaci. Tad su ti iz kluba svi bjezali,tad su ljudi svaki dan dolazili da potrazuju pare jer smo svima duzni bili. Pasic legenda nas je uc8jenjivo,imo 500 milja duga prema drzavi a nije imo da vrati,pa onda ucjenjivo da mu damu kes na ruke,0lus platimo njegove dugove,a nije jedini,nek sjede u lozi i komentarisu igru,dalje od toga im nikad nista nebi daosimidobar je napisao/la:Uredu je ti si upravu ja izmisljam.Pantelija je napisao/la:Simidobar, sto izmisljas. Javno u novinama objavljeno, dnevni list, a onda na svim portalima i vijestima da su JAVNO PUSTENI ULOZI fk Sarajevo!
Cini se da je samo jedna legenda uplatila jedan ulog, nisam siguran. Par bogatijih navijaca, i GOSPODIN FEĐA KUSTURICA KAO POLOG 400 000 DA BI TAN USAO.
E tako, poserem se na legende kojima je pun bankovni racun a nisu bili u stanju 1500 maraka uplatiti. Sreca pa ima imenom i prezimenom da se vidi ko je kupio a ko nije.
Te suplje da se klubu nije moglo prici na nekom drugom spratu, ovdje ne prolazi. Najveci navijac fks je feđa i Tan. Pa dosta stepenica do sljedeceg. Da odluci da igraju djeca do 16 sageti mu se.
Ko je krio pravo stanje? Jesi ti dobar? Covjece igrac svaki koji je otisao iz kluba dugovali mu Boga i Oca, ljudi po bosni pricali da su otisli da igraju za sarajevo mislili zaraditi a vrate se s manje nego sto su otisli. Majstore, dva igraca su prespavala, nasa, napolju jer ih je gazda stana koji 7 mjeseci nije placen. E tu je bio nas klub ciji igraci danaas ljetuju na maldivima a akademci putuju po cijeloj evropi ibspavaju u vrhunakim hotelima.
Mi na pripreme u hotel sa 5* a iz nase lige u hotele sa 3*
Od cega? Od legendi?
Odlicno je da imamo i legendarne navijace, to nas cini vecim klubom, hvala mu I u moje ime. Bez imalo sale, svaka cast bratu sto nas je pogurao.
Nemoj zaboravit i da se rat pripremao 20 godina.
Cinjenica je da niko nije odgovarao za tu situaciju, a proslo je fino vremena.
Ovito je da mi jos zivimo u titionom dobu socijalizma i bjede jada i cemera.
U evropi i svijetu je dozvoljeno vrsit pregovore i pri tome sve moguce trikove koji su legalni da bi dobio sto bolje uslove odnosno da bi bio placen onoliko koliko smatras da vrijedis. Market diktira cjenu koliko god ti mislis da vrijedis.
Sto se tice duga ako vjetnamcu nije smetalo kupit od tana 60 % kluba i pritom znajuci kako klub funkcionise (prije nego je posto vecinski vlasnik bio je u klubu) radi tog cina nebrinem u vezi tog, prem da bi volio da je to nulirano i da su se te pare u klub upumpale kao donacija sponzoratvo. Tan nas je davno presto sponzorirat sa VISIT malezya.
Sto se tice ove uprave i strucnog staba, ko god ima sta da prigovori, treba samo uzet u obzir duplu krunu prodaju mujagica veoma dobra igra pidre kove sabana plus produzetak sa UFC BORCEM, tatarom strijeljanje adukora, i polahko ciscenje smeca koje je navukla bivsa uprava u vidu bekica pavlovica i takvi propalica, meni je ovo gromovit poso, produzili ne produzili Husrefa.
U evropi i svijetu je dozvoljeno vrsit pregovore i pri tome sve moguce trikove koji su legalni da bi dobio sto bolje uslove odnosno da bi bio placen onoliko koliko smatras da vrijedis. Market diktira cjenu koliko god ti mislis da vrijedis.
Sto se tice duga ako vjetnamcu nije smetalo kupit od tana 60 % kluba i pritom znajuci kako klub funkcionise (prije nego je posto vecinski vlasnik bio je u klubu) radi tog cina nebrinem u vezi tog, prem da bi volio da je to nulirano i da su se te pare u klub upumpale kao donacija sponzoratvo. Tan nas je davno presto sponzorirat sa VISIT malezya.
Sto se tice ove uprave i strucnog staba, ko god ima sta da prigovori, treba samo uzet u obzir duplu krunu prodaju mujagica veoma dobra igra pidre kove sabana plus produzetak sa UFC BORCEM, tatarom strijeljanje adukora, i polahko ciscenje smeca koje je navukla bivsa uprava u vidu bekica pavlovica i takvi propalica, meni je ovo gromovit poso, produzili ne produzili Husrefa.
@zagor1987
A sta sam to slagao ?
Da nije Baljak odgovarao za te pare ili neko drugi, bilo ko ? Ja ne znam, mozda neko drugi zna ?
Njima na cast ko je sta radio, za te ucjene i slicne stvari.
A sta sam to slagao ?
Da nije Baljak odgovarao za te pare ili neko drugi, bilo ko ? Ja ne znam, mozda neko drugi zna ?
Njima na cast ko je sta radio, za te ucjene i slicne stvari.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
covjek ima gresaka, strah me i njegovog cuvanja rezultata i dosta toga, al ako cemo sad ic trazit nake strucnjake u ovaj vakat mjesto husrefa ne ide, ako imaju nekog boljeg bujrum, al da odma sutradan dodje jer sad ce europa sad ce svebrojjedan je napisao/la:Bio sam protiv toga da nam dođe trener Mladosti DK (Husref) kad je bio u konkurenciji sa onim švabom Brdaricem, svo vrijeme do prije 7 dana. A sad jedva cekam da potpiše pod svojim uslovima i da uzivam na Istoku u komenentarima![]()
za legende serete, istina je neki nisu pare dali, a jesul oni to duzni pare dati ? za tudja dugovanja i kradje novca, ljudi su se borili za grb kad su bili igraci, treneri i zato su legende, pa jedan Husref je legenda ( dobro sad ne bas legenda al tu je negdje ) Crvene Zvezde jer i njima on treba pomoc kad dodje na naplatu dugovanja CZ, a klub vala nikad nije bio pred gasenjem, pa kone su vise pred gasenjem danas nego sto smo mi bili tad, ljudi nisu duzni nista da dadnu, ko da fala svaka cast, ko ne da sta cu mu, isto ko da nam legende avione kupuju, otoke pa ne znaju sta ce sa para, ljudi imaju svoj zivot nisu milijaderi. al kontam ja vas vjerujem da bi mnogi od vas dali novca ako nedo Bog bude nesto pred gasenje, sreca nikad se nece desit, ljudi su dali svoje sad sto marke nisu dali neki ja im ne zamjeram
kad je vjetnamac kupovo dugovanja su morala bit na 0, tan je to sredio, kad je Cardifu kihno 50 i nesto miliona eto nama nije koji milion, ta prica dugovanja cista propaganda ljudi iz klubova koji su nevidjenim ****
Mi bas ne znamo sta cemo od sebe, kad nemamo problema, moramo mi nesto palamudit il vrtit jednu te istu pricu mjesecima, ajde insajderi recite koju da se skrene vise tema
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas je taj posljedni rok za Husrefa, nadam se da bi do 12 moglo biti gotovo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na ovakvu vrstu razgovora najvise utice dosada. Ljudi su u iscekivanju, strepnji, nadanju i svi zele da se trend nastavi. A iz kluba dolaze informacije na kapaljku. I sta drugo da radi dokoni navijač, nego da namišlja, premišlja, izmišlja, šupljira, mahala... Tu i tamo padne i pokoja uvredica, ali sve je to normalno u časovima dokolice. Dani su dugi, blizi se godisnji, ceka se izvlacenje, blizi se prvenstvo... prirodno je da se stvori vakuum, koji, uz porast temperature, izvlaci i dobro i lose iz ljudi.
Eto, npr. meni nekidan zena kaze da bi mi halalila kad bih je prevario sa Sabrinom. I ja, umjesto da je poslusam i odem odsvirati "Crne leptire" pod pendzerima Sabrininim, ja počeo kontat; što li to ona meni govori... Bezbeli i ona nekog nanišanila, pa ko veli, haj da ja njemu unaprijed halalim, onda ce i on meni... Eto sta ja kontam... Budala... Umjesto gitaru na rame i:
Sinoc sam ti Sabrooooo dvoru dolaziooo...
Pod pendzer ruzu ostaviooo...
Pisem ovo dok jos spava... Qurca bi ona išta halalila...
Eto, npr. meni nekidan zena kaze da bi mi halalila kad bih je prevario sa Sabrinom. I ja, umjesto da je poslusam i odem odsvirati "Crne leptire" pod pendzerima Sabrininim, ja počeo kontat; što li to ona meni govori... Bezbeli i ona nekog nanišanila, pa ko veli, haj da ja njemu unaprijed halalim, onda ce i on meni... Eto sta ja kontam... Budala... Umjesto gitaru na rame i:
Sinoc sam ti Sabrooooo dvoru dolaziooo...
Pod pendzer ruzu ostaviooo...
Pisem ovo dok jos spava... Qurca bi ona išta halalila...