Drug moj ovo te pitam i na ovo si se moje nakacio. A za ostalo ćemo vidjeti.Sariel1987 je napisao/la: husara nam dovodi igrace. i nek dovodi
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kad ce pojacanja ???
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Husic i D.Hodzic ponavljam.Sariel1987 je napisao/la:joj samaram,kakvo argumentovano vazda ta prica glasnije manjine po fejsu i ulici.
nije samo o husari rijec, nego o komplet percepciji kluba..i stvari koje se rade oko istog.
jasta brate neg je argumentovano, branio se skoro svaki potez i to slijepo makar i na nasu stetu.
argumentovano je da su rekli nece husara prismrdit klubu a ono husara nam dovodi igrace. i nek dovodi, a dovodi sve husarini zasad, jel nije igro lik, jel ovaj povrijedjen, jesu ovi iz federalke(jel odma isla prica hejteri samo pljujete bili su i ovi prosli iz federalke pa kuka i motik,a jesu bili zato smo se i borili na kraju za opstanak)
argumenotvano je da su rekli sponzor milioni folovi golovi nidje nista kae nisam reko, koj reko, zeko reko![]()
![]()
, izgradnja tribine, stadion spreman za euro utakmice i da ne smaram sam sebe vise.
svaki put je bilo stae hejteri. smajica da istrpimo makar razorili ekipu.prodacemo ga. al ga prodadosmo,jedini ostade![]()
najavljivani trofeji jedva u ligi ostali. a najavljivani su. pa evropa pa odosmo.
najavljivano svasta nesto za 100 godina, sad izgleda ostala samo ona slikovnica monografija , i mozda nam dJeko dodje u posjetu.
treba jednom pocet iskreno pricat. a ne samo sta hocemo cuti.
tu sam ja care opet s vama i na tusnju, al ne mogu rec za nesto da je dobro kad nije.
cirkus kolorado nazalost.
-
Sariel1987
- Kontakt:
pa drug moj jel dovodi? opet?
a rekli nikad vise, onda nismo dosljedni..
mislim dzabe se nerviramo i prepiremo a znamo i osjetimo svi na sta ovo vjerovatno ide...
a nas je nas spaha odbio za trenera, pa ako to nije za crvene lampice ja onda ne znam boga mi
mislim dzabe se nerviramo i prepiremo a znamo i osjetimo svi na sta ovo vjerovatno ide...
a nas je nas spaha odbio za trenera, pa ako to nije za crvene lampice ja onda ne znam boga mi
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ko je rekao nikad vise? Moze link te izjave nekog člana uprave, Ade, bilo koga? Ja to stvarno nisam čuo ni pročitao, vjerovatno mi je promaklo.Sariel1987 je napisao/la:pa drug moj jel dovodi? opet?
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Sariel1987
- Kontakt:
sta ponavljas mma? samo ovu dvojicu jel?
ma mozes ti ponavljat do prekosutra. sam lik te opovrgnuo jos se slika sa igracima.
evo jedan primjer osmanovic.
ma mozes ti ponavljat do prekosutra. sam lik te opovrgnuo jos se slika sa igracima.
-
Sariel1987
- Kontakt:
madal stosta nama promakne...
opet kazem nazalost.
mada ima i dosta do prijateljstva sa clanovima uprava, igracima, menadzerima. ono dobri su ljudi pa nece da se zamjere, razumijem i to.
al mojne ba bijelih bubrega, kad je biftek meso mesom.
opet kazem nazalost.
mada ima i dosta do prijateljstva sa clanovima uprava, igracima, menadzerima. ono dobri su ljudi pa nece da se zamjere, razumijem i to.
Novi igrači danas, pojačanja vjerovatno ne ovaj prelazni rok.Slobodas je napisao/la:Kad ce pojacanja ???
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Osmanovic nije njegov druze, druga agencija.Sariel1987 je napisao/la:sta ponavljas mma? samo ovu dvojicu jel?![]()
mislis da je Osmanovicev cak Idrizovic Asko - Esko kako vec sto je u Celiku bio.
I sta sad, ko reče to nikad vise sa Husarom? Gdje je ta izjava i čija je?Sariel1987 je napisao/la:madal stosta nama promakne...
opet kazem nazalost.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- ASD
- Kontakt:
MMA075 je napisao/la:Osmanovic nije njegov druze, druga agencija.Sariel1987 je napisao/la:sta ponavljas mma? samo ovu dvojicu jel?![]()
mislis da je Osmanovicev cak Idrizovic Asko - Esko kako vec sto je u Celiku bio.

Jel u mi ovaj pored onda menadzer?ASD je napisao/la:MMA075 je napisao/la:Osmanovic nije njegov druze, druga agencija.Sariel1987 je napisao/la:sta ponavljas mma? samo ovu dvojicu jel?![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
druze , de malo provjeri kako radeMMA075 je napisao/la:Osmanovic nije njegov druze, druga agencija.Sariel1987 je napisao/la:sta ponavljas mma? samo ovu dvojicu jel?![]()
evo ja nemam pojma, laik sam u tom poslu, nit me interesuje.
Pa provjeri ti ja provjerio, ti kazes da je Husara ja kazem da nije.Sariel1987 je napisao/la:druze , de malo provjeri kako radeMMA075 je napisao/la:Osmanovic nije njegov druze, druga agencija.Sariel1987 je napisao/la:sta ponavljas mma? samo ovu dvojicu jel?![]()
evo ja nemam pojma, laik sam u tom poslu, nit me interesuje.
https://www.transfermarkt.com/arena-spo ... rater/5387
Ashat Idrizovic (Owner )
Zadnja izmjena: MMA075, dana/u 12 jun 2019, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
Sariel1987
- Kontakt:
eh sad ti mene zajebavas,Madal je napisao/la:I sta sad, ko reče to nikad vise sa Husarom? Gdje je ta izjava i čija je?Sariel1987 je napisao/la:madal stosta nama promakne...
opet kazem nazalost.
da ti jos kazem sta se sve govorilo u vezi naseg kluba od clanova uprave do jasmina??
hoces pisanu izjavu jel? ne budi neozbiljan.
nemam ja ba ppojma ne razumijem se u ove stvari...
Ne zezam. Ma ja čuo ti, sjedio s njima. Klasična tuzlanskaSariel1987 je napisao/la:eh sad ti mene zajebavas,Madal je napisao/la:I sta sad, ko reče to nikad vise sa Husarom? Gdje je ta izjava i čija je?Sariel1987 je napisao/la:madal stosta nama promakne...
opet kazem nazalost.
al mojne ba bijelih bubrega, kad je biftek meso mesom.![]()
da ti jos kazem sta se sve govorilo u vezi naseg kluba od clanova uprave do jasmina??
hoces pisanu izjavu jel? ne budi neozbiljan.
nemam ja ba ppojma ne razumijem se u ove stvari...
Samo argumentovano, jel de drug moj
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Sariel1987
- Kontakt:
evo ne znam, de mi ti molim te reci, interesuje me ciji je igrac?MMA075 je napisao/la: Pa provjeri ti ja provjerio, ti kazes da je Husara ja kazem da nije.
nemam pojma, podijeli s rajom forumskom
-
Sariel1987
- Kontakt:
narvno, samo argumentovano a ti se od svega uhvatio najslabije karike,a argumenata oko kluba sto su zajebali da sebi ne dodjemo 20 narednih godina.Madal je napisao/la: Ne zezam. Ma ja čuo ti, sjedio s njima. Klasična tuzlanska
Samo argumentovano, jel de drug mojŽivio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.