ali me bas interesuje kako ce nam sve ovo prodat, kad krene nizbrdo...
sad smo u fazi kad ni husara vise nije problem
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Husara je platio da se slika sa Osmanovicem da prkosi Senadu i nista drugoASD je napisao/la:Ovo je Šapina, on je trener prati dosta igraca i on ima neke veze s njim ali ga je Husara sto posto utrpao u Slobodu.MMA075 je napisao/la: Jel u mi ovaj pored onda menadzer?
Čitaj komentare po fb, cestitaju mu sto ih dovodi, a on lajka.
Najjace je to. Dovodi se desni bek, Beganovic ide sigurno a nikakve info nema ni od koga al je on zakljucio da ide sigurno i tako prica dalje. Evo za Azira mjesec dana jedni te isti trube da ide a nista se ne desava. Smijesno majke mi. Ako nemate prave informacije ne bombajte se.saltcrew je napisao/la:Care imaš samo jednog desnog beka to jest beganovica,ne mora odmah značiti da ode beganovic jer ne možeš nikako imati samo jednog desnog/lijevog beka u sezoni
12 utakmica 1 gol 7 puta bio starter nije husarin sto je čudno
Pa nije ti ovo tip igraca koji ce doci da bude izmjena u 8. timu BHT Premijer lige, ako je odigrao svaki mec u 1. ligi Slovenije, ukljuci malo mozak. Da smo doveli nekog iz federalne desnog beka, onda u redu, kao sto je Buljic koji ce biti izmjena Iveticu, ali dovodis igraca iz 1. lige Slovenije koji je bio standardan. Isto tako ako dovedes 2 iskusna, provjerena golmana to isto znaci da ti Azir odlazi, ili sad ili na zimu, mozes sebi zakljuciti?desperados je napisao/la:Najjace je to. Dovodi se desni bek, Beganovic ide sigurno a nikakve info nema ni od koga al je on zakljucio da ide sigurno i tako prica dalje. Evo za Azira mjesec dana jedni te isti trube da ide a nista se ne desava. Smijesno majke mi. Ako nemate prave informacije ne bombajte se.saltcrew je napisao/la:Care imaš samo jednog desnog beka to jest beganovica,ne mora odmah značiti da ode beganovic jer ne možeš nikako imati samo jednog desnog/lijevog beka u sezoni
Ima odlican talentovani desni bek 19 godina Slobodin igrac Bakir Karic koji je isto potpisao ugovordesperados je napisao/la:Najjace je to. Dovodi se desni bek, Beganovic ide sigurno a nikakve info nema ni od koga al je on zakljucio da ide sigurno i tako prica dalje. Evo za Azira mjesec dana jedni te isti trube da ide a nista se ne desava. Smijesno majke mi. Ako nemate prave informacije ne bombajte se.saltcrew je napisao/la:Care imaš samo jednog desnog beka to jest beganovica,ne mora odmah značiti da ode beganovic jer ne možeš nikako imati samo jednog desnog/lijevog beka u sezoni
Po tebi kao Adzem dobar igrac . Da nije bilo Ignjatovica tek bio vidio sta je suplja odbranabhpremierliga12 je napisao/la:Evo Adzem i Raguz u Celik oba Husarina, pola Zrinjskog bilo Husarino, sto njih nije izlevatio? Nije jer ljudi potpisu ugovor normalan, izmire na vrijeme i niko im nista ne moze, tako da sve je do nas. Ponavljam opet i ja sam protiv Husare jer je dokazani kriminalac, ali nema danas menadzera koji nije i koji ne gleda svoju guzicu, ali ako si pametan i ako ispunjavas uslove ne moze ti nista.
Apsolutno nigdje nisam rekao da je dobar, hvala Bogu nek je otisao, kostao nas je golova koliko i Vuklis ove sezone, samo je prevelika steta sto je Aco otisao, ali eto.mirza24 je napisao/la:Po tebi kao Adzem dobar igrac . Da nije bilo Ignjatovica tek bio vidio sta je suplja odbranabhpremierliga12 je napisao/la:Evo Adzem i Raguz u Celik oba Husarina, pola Zrinjskog bilo Husarino, sto njih nije izlevatio? Nije jer ljudi potpisu ugovor normalan, izmire na vrijeme i niko im nista ne moze, tako da sve je do nas. Ponavljam opet i ja sam protiv Husare jer je dokazani kriminalac, ali nema danas menadzera koji nije i koji ne gleda svoju guzicu, ali ako si pametan i ako ispunjavas uslove ne moze ti nista.
Gdje ti vidje Titati da covjek govori kako je Adzem dobr igracmirza24 je napisao/la:Po tebi kao Adzem dobar igrac . Da nije bilo Ignjatovica tek bio vidio sta je suplja odbranabhpremierliga12 je napisao/la:Evo Adzem i Raguz u Celik oba Husarina, pola Zrinjskog bilo Husarino, sto njih nije izlevatio? Nije jer ljudi potpisu ugovor normalan, izmire na vrijeme i niko im nista ne moze, tako da sve je do nas. Ponavljam opet i ja sam protiv Husare jer je dokazani kriminalac, ali nema danas menadzera koji nije i koji ne gleda svoju guzicu, ali ako si pametan i ako ispunjavas uslove ne moze ti nista.
Samo zamijenili uloge napad i odbranaklma1 je napisao/la:koja sad menadzerska ekipa piše? Tačno treba zabraniti profesionalni fudbal u BIH sve dok se budzetske pare budu trošile. Kad bude jasan izvor finansiranja koji nije javna ustanova možemo pričati o nečemu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.