Nezna se ko je ruzniji Effenberg ili ovo Prase, Effenberg strasan bio , a Ruzni je odlican igracOmerbavarac je napisao/la:Danas je nasem Gerdu rodjendan, a povodom istog mu zelim sve najbolje.![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
- Omerbavarac
- Kontakt:
I kakve sad ovo ima veze sa Gerdom?Andres je napisao/la:Nezna se ko je ruzniji Effenberg ili ovo Prase, Effenberg strasan bio , a Ruzni je odlican igracOmerbavarac je napisao/la:Danas je nasem Gerdu rodjendan, a povodom istog mu zelim sve najbolje.![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Je li Effenberg malo šfero po NjemačkojOmerbavarac je napisao/la:
![]()
MOMCI, SRETNO VEČERAS i uljepšajte Gerdov rođendan
Sent from my Philips Smart TV.
- majestic24
- Kontakt:
Jes vala...mozda mu je zadnjidr.adnan je napisao/la:MOMCI, SRETNO VEČERAS i uljepšajte Gerdov rođendan
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
hvala svima na cestitkama
nadam se da ce iz rumunije doci sa nova 3 boda, kao rodjendanski poklon legendi.
nadam se da ce iz rumunije doci sa nova 3 boda, kao rodjendanski poklon legendi.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Butt - Pranjic - Demichelis - Buyten - Lahm; Ottl - Tymoschuk - Kroos - Schweinsteiger - Altintop; Gomez
Ne svidja mi se ovo bas, mada i nije bilo nekog izbora. Ali vidjet cemo, neka me momci razuvjere.
Go Bayern!
Ne svidja mi se ovo bas, mada i nije bilo nekog izbora. Ali vidjet cemo, neka me momci razuvjere.
Go Bayern!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Pa ne gleda Sarah njegovu facu nego njegov džep .....D1n0 je napisao/la:Tko je to? Effenberg?
Schweinsteiger je UGLY. Meni je cudno sto ova Sarah hoce ga. Ima veliku glavu i prica ruzno.
Nadam se da ce Cluj mozda dobiti remi sutra. Ipak su trebaili pobijediti onaj prvi mec u Münhen
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo mi je nejasno kako bez Mullera, ali ako se ovo desi pozdravljam ovakav potez. Vrijeme je bilo da i on malo ohladi gujcu.JetSet_Hantraga je napisao/la:Butt - Pranjic - Demichelis - Buyten - Lahm; Ottl - Tymoschuk - Kroos - Schweinsteiger - Altintop; Gomez
Go Bayern!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- moustapha
- Kontakt:
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
- kuman_@mel
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Mariooooooooooooo Gomeeeez 2 0 
- kuman_@mel
- Kontakt:
gooomeeezzz 2 gola lijepo bogme
,a tek je pocelo

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- moustapha
- Kontakt:
Kakav je prvi go?
Malo gledam Milan-Real, malo Bayern, pa mi je promakao prvi.
Trening utakmica.
Malo gledam Milan-Real, malo Bayern, pa mi je promakao prvi.
Trening utakmica.
Fina akcija bila ,Ottl opucao ,golman skinuo ,Gomez prikucao od precku sa 2-3 metra ..jednostavno 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ponavlja se drugo poluvrijeme protiv Freiburga. Dosta sigurna igra, bez puno gresaka, bas onako kako svaki navijac voli. Dugo Bayerna nismo gledali u boljem izdanju.
Koga nam raspored dodjeljuje u 5 kolu? Zanima me s obzirom da Svinje nece biti.
Koga nam raspored dodjeljuje u 5 kolu? Zanima me s obzirom da Svinje nece biti.
sa 2-3 metru u njegovom stilu...Papilon20 je napisao/la:Fina akcija bila ,Ottl opucao ,golman skinuo ,Gomez prikucao od precku sa 2-3 metra ..jednostavno
- Omerbavarac
- Kontakt:
Veceras sam mnogo uzivao. Dugo nisam gledao bolju partiju Bayerna.
Svi igraci su definitivno odigrali na najvecem mogucem nivou.
Nadam se da je ovo samo jedan dio od onoga sto nas ocekuje u narednim utakmicama.
Svi igraci su definitivno odigrali na najvecem mogucem nivou.
Nadam se da je ovo samo jedan dio od onoga sto nas ocekuje u narednim utakmicama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.