Kakav šamar madridskoj nejači od strane novog Galactica.Eden Hazard: "Samo je jedan najbolji u povijesti, i on je Lionel Messi."
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: La Liga
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- LlullSergio
- Kontakt:
A jakog šamara.
Mi nismo idolopoklonici.
Mi nismo idolopoklonici.
Koga boli qurac
Sto ste opsjednuti time
Sto ste opsjednuti time
Pa zabolilo je Dzonija i anona barem. Dosta. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Auuu kako ce ovo pasti Edenovim novokomponovanim jahacimaBoixosNois1899 je napisao/la:Kakav šamar madridskoj nejači od strane novog Galactica.Eden Hazard: "Samo je jedan najbolji u povijesti, i on je Lionel Messi."
Dakle nakon sto su englezi izdominirali proslu sezonu najbolji klubovi La Lige se dobro vec pojacali:
Real Madrid: Hazard, Jovic, Mendy, Militao, Rodrygo
Barcelona: De Jong, Griezmann, de Ligt (?)
Sta ce uzet Atletico? Mozda Felixa?
Prelazni rok u Spaniji zavrsava mjesec kasnije nego onaj u Engleskoj.
27.10.2020
Koliko vidimo, samo se RM pojacava i to ozbiljno.leorey je napisao/la:Dakle nakon sto su englezi izdominirali proslu sezonu najbolji klubovi La Lige se dobro vec pojacali:
Barci ne vrijede bilo koja pojacanja, dok je god neznalica na klupi.
Vidjecemo šta ce Atletico i Valensija dovoditi ovo ljeto, a dovodit ce sigurno.
Cudi me da niko ne napisa da je Sociedad doveo Alexandra Isaka,cudi me da ga je Dortmund tako olako pustio tek mu je 19 godina a radi se o ozbiljnom talentu,cak ga je i Real zelio prije 2 godine.Prosle polusezonu je proveo na posudbi u Wiliemu i u 16 utakmica zabio je 13 golova i 7 asistencija.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Čuj šamar što je rekao da je Messi najbolji, pa vama bitnije da je Messi najbolji, nego da je klub za koji navijate najbolji. Boli nas džon dok je naš klub najveći, to je šamar za cijelu kataloniju. Uvijek ste u našoj sijeni.
Kad?messilla je napisao/la:Pa zabolilo je Dzonija i anona barem. Dosta.
Zasto?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sad će još ispasti da je Real veći klub od Barce lmao
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Morat ces na casove kod policemena,slabo ti ideBoixosNois1899 je napisao/la:Sad će još ispasti da je Real veći klub od Barce lmao
- BoixosNois1899
- Kontakt:
MElloo je napisao/la:Morat ces na casove kod policemena,slabo ti ideBoixosNois1899 je napisao/la:Sad će još ispasti da je Real veći klub od Barce lmao
Ovo gore je fakt ne znam o čemu pričamo
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koliko Real misli potrošiti za jedan prelazni rok 500 mil ? Zidane glumi trenerskog maga dok kupuje sve živo na tržištu, potrošio već 320 mil a jedina istinska klasa među ovim igračima Hazard ostali mačak u vreći.A istovremeno se još nikog nije riješio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@Sarma, tebi jedino vjerujem, možeš napisati koje igrače su doveli i tačan iznos potrošen za svakog igrača posebno 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Potrosit ce Pero i milijardu ako treba da se jos jedan threepeat odradi. Svakako nije posteno trosio od 2014. 
Atletico treba dovesti bekove, jednog ili dva stopera i pojačati napad. Što se tiče stopera, spominju se Yeray Alvarez i Mario Hermoso, od bekova Telles za sada. Od napadača Cavani. Meni su najveće želje Alvarez i Cavani, a bit će sigurno još pojačanja, sprema se svašta ovog ljeta. Velika seoba naroda.leorey je napisao/la:Dakle nakon sto su englezi izdominirali proslu sezonu najbolji klubovi La Lige se dobro vec pojacali:
Potrosice i milijardu.Samo za tebeSaurman je napisao/la:Koliko Real misli potrošiti za jedan prelazni rok 500 mil ? Zidane glumi trenerskog maga dok kupuje sve živo na tržištu, potrošio već 320 mil a jedina istinska klasa među ovim igračima Hazard ostali mačak u vreći.A istovremeno se još nikog nije riješio.
I Bayern bi da može 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo Real,Barca,PSG i Manchesterski klubovi imaju veliku svotu,ostalo je nivo ispod.Nekad su Chelsea i Bayern spadali u tu grupu,al zavrnula se pipa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.