Sada se skuplja ova sparina, kisa kvota 1.05.alan_kardec je napisao/la:gdje jje onaj @neoficijelni da nam kaže vremensku prognozu za sljedeć sedmicu. Kontao sa bajsom na posao pa reko da vidim kakvo će vrijeme biti
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
- alan_kardec
- Kontakt:
neće valjda 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Oj brata kad izbaci pjesmu.
Jel maskirni?alan_kardec je napisao/la:gdje jje onaj @neoficijelni da nam kaže vremensku prognozu za sljedeć sedmicu. Kontao sa bajsom na posao pa reko da vidim kakvo će vrijeme biti
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- alan_kardec
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Jel maskirni?alan_kardec je napisao/la:gdje jje onaj @neoficijelni da nam kaže vremensku prognozu za sljedeć sedmicu. Kontao sa bajsom na posao pa reko da vidim kakvo će vrijeme biti
zamalo maskirni

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ja ćetnika i kurca zeleni bajs vozašalan_kardec je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Jel maskirni?alan_kardec je napisao/la:gdje jje onaj @neoficijelni da nam kaže vremensku prognozu za sljedeć sedmicu. Kontao sa bajsom na posao pa reko da vidim kakvo će vrijeme biti
zamalo maskirni
- alan_kardec
- Kontakt:
draža se okreće u grobuPenaltiky je napisao/la:ja ćetnika i kurca zeleni bajs vozaš
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sinoć mi migranti pucali po dvorištu
Gasi ovu državu kad dozvoljava da nas terorišu
Jesi li imao čime uzvratiti vatru ?fontes je napisao/la:Sinoć mi migranti pucali po dvorištu![]()
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nisam kod kuće, par komšija izletilo i savladalo ih. Jedan je komšija policajac, možda je on imao oružje.VolimTz je napisao/la:Jesi li imao čime uzvratiti vatru ?fontes je napisao/la:Sinoć mi migranti pucali po dvorištu![]()
Treba imati uvijek, pa makar i na crno.fontes je napisao/la:Nisam kod kuće, par komšija izletilo i savladalo ih. Jedan je komšija policajac, možda je on imao oružje.VolimTz je napisao/la:Jesi li imao čime uzvratiti vatru ?fontes je napisao/la:Sinoć mi migranti pucali po dvorištu![]()
Pa je li bio pokušaj pljačke, sukob, iz čega je pucao ? Baš zajebano.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Mogu li stranci uzimati zemlju kod nas mislim prvenstveno na arape
Katar?
Katar?
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Nije pljačka nego njihov sukob, vjerovatno različite zemlje porijekla. Ganjali se ulicom i jedan od njih je tu našao zaklon. Pucali su pištoljima, jedan na drugog.VolimTz je napisao/la:Treba imati uvijek, pa makar i na crno.fontes je napisao/la:Nisam kod kuće, par komšija izletilo i savladalo ih. Jedan je komšija policajac, možda je on imao oružje.VolimTz je napisao/la:
Jesi li imao čime uzvratiti vatru ?
Pa je li bio pokušaj pljačke, sukob, iz čega je pucao ? Baš zajebano.
Bitno da je komesaru "stanje pod kontrolom"
Naravno da ne, Arapi sigurno ne.ItsRamiz je napisao/la:Mogu li stranci uzimati zemlju kod nas mislim prvenstveno na arape
Katar?
Na koji fazon onda uzimaju preko firme pa iznajme sebi na xy godina ili kako se vec to radiPenaltiky je napisao/la:Naravno da ne, Arapi sigurno ne.ItsRamiz je napisao/la:Mogu li stranci uzimati zemlju kod nas mislim prvenstveno na arape
Katar?
pa osnuju firmu a firma registrovana u BiH može imati nekretnineItsRamiz je napisao/la:Na koji fazon onda uzimaju preko firme pa iznajme sebi na xy godina ili kako se vec to radiPenaltiky je napisao/la:Naravno da ne, Arapi sigurno ne.ItsRamiz je napisao/la:Mogu li stranci uzimati zemlju kod nas mislim prvenstveno na arape
Katar?
Jedva čekam da mi unučad budu kolonizirana od strane jahača deva {:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.