A jest evo vidim na instagramu.MMA075 je napisao/la:Omladinac Backe haman.bhpremierliga12 je napisao/la:Ko je ovaj Tesic, jel to neki nas junior ili sta, nema ga nikako na Transfermarkt hahahahaha
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Evo sad smo doveli sportskog direktora koji ce se bavit omladinskim i prvim timomwobly92 je napisao/la:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Nemam pojma nisam bas upucen.bhpremierliga12 je napisao/la:A jest evo vidim na instagramu.MMA075 je napisao/la:Omladinac Backe haman.bhpremierliga12 je napisao/la:Ko je ovaj Tesic, jel to neki nas junior ili sta, nema ga nikako na Transfermarkt hahahahaha
Sisoja lažovčina Glogovska, otišao da bi skinuo Jasminu glasove, ko da penzionere mrtve boli tuki za Slobodom.wobly92 je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ovo za sad sto se desava je strasno
trenutno je ovo zlocin protiv Slobode. Dosao je samo za koga niko nikad nije cuo i ko nema gdje da igra. Jos na visegodisnje ugovore. ekipa gora od Azmirove ekipe prvu polusezonu nakon povratka u PL BIH, a znamo kako je to zavrsilo
daj boze da izdobri, da se okrene. Dat cemo jos malo vremena, ali da ide na dobro- ne ide. Cak i neki hajmo rec provjereni igraci, ma za ove sto su do sad dosli i jesu provjereni i dokazani, su dali rijeci da ce doc pa poceli odbijati kad su vidjeli kakva se ekipa slaze za sad
samo me zanima gdje su dezurni kriticari Vidovica, Hadzanovica, Civica i ostalih pojacanja iz prosle sezone? Da je Senad ovo dovodio ovdje bi pobuna do sad bila.
a sto se tice ovog Azmirovog clanka, grad sto je najgore sad i daje milione samo da bude po njihovom, da ne bude po azmirovom.
U ovom lancu koji on spominje sad ima 1,2, 3 (grad) i gotov pa i 4 (ovo para sto se namakne od sponzora i ulaznica). Sve slazu kako je covjek pricao da treba samo su njega maknuli.
dokle god je Sloboda poligon za uhljebljivanje desavat ce nam se ovakav zlocin nad Slobodom kao sto se trenutno desava. I frapantno je kako mnogi sute jer im se pruzila prilika da ispunjavaju svoje sitne interese.
Azmiru su glavu sa ramena skinuli za ovakva pojacanja , Senad je za malo kvalitetnija lincovan, ali eto to pokazuje kako smo jeftini. Narednih par dana je presudno u kojem ce pravcu ovo otici i koliko ce se moci nagovoriti, smiriti, izvarati neki kvalitetniji igraci koji trenutno od "projekta" bjeze glavom bez obzira
trenutno je ovo zlocin protiv Slobode. Dosao je samo za koga niko nikad nije cuo i ko nema gdje da igra. Jos na visegodisnje ugovore. ekipa gora od Azmirove ekipe prvu polusezonu nakon povratka u PL BIH, a znamo kako je to zavrsilo
daj boze da izdobri, da se okrene. Dat cemo jos malo vremena, ali da ide na dobro- ne ide. Cak i neki hajmo rec provjereni igraci, ma za ove sto su do sad dosli i jesu provjereni i dokazani, su dali rijeci da ce doc pa poceli odbijati kad su vidjeli kakva se ekipa slaze za sad
samo me zanima gdje su dezurni kriticari Vidovica, Hadzanovica, Civica i ostalih pojacanja iz prosle sezone? Da je Senad ovo dovodio ovdje bi pobuna do sad bila.
a sto se tice ovog Azmirovog clanka, grad sto je najgore sad i daje milione samo da bude po njihovom, da ne bude po azmirovom.
U ovom lancu koji on spominje sad ima 1,2, 3 (grad) i gotov pa i 4 (ovo para sto se namakne od sponzora i ulaznica). Sve slazu kako je covjek pricao da treba samo su njega maknuli.
dokle god je Sloboda poligon za uhljebljivanje desavat ce nam se ovakav zlocin nad Slobodom kao sto se trenutno desava. I frapantno je kako mnogi sute jer im se pruzila prilika da ispunjavaju svoje sitne interese.
Azmiru su glavu sa ramena skinuli za ovakva pojacanja , Senad je za malo kvalitetnija lincovan, ali eto to pokazuje kako smo jeftini. Narednih par dana je presudno u kojem ce pravcu ovo otici i koliko ce se moci nagovoriti, smiriti, izvarati neki kvalitetniji igraci koji trenutno od "projekta" bjeze glavom bez obzira
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svi su iz AK sport moguce pojacanja , ako ne nadju drugi , bilo koji klub.prisonbreak je napisao/la:Moguce vase novo pojacanje je Raguz
logicno da Raguzu niko nece dati ni priblizne uslove kakve ce dobiti u Slobodi, jer ne vrijedi ni 50% toga
Izvinite, sto pisem ovde. imam malo nesto za ovoga Tesica.
Sada sam mu prijavio profil na TM. ima ga na Cometu.
18.04.2000 ( Brcko)
FK"Lokomotiva"Brčko-distrikt BiH 28.08.2015 - 27.01.2017
*MAJEVICA* LOPARE 20.02.2017 - 17.07.2018
OFK Bačka 14.09.2018
Sada sam mu prijavio profil na TM. ima ga na Cometu.
18.04.2000 ( Brcko)
FK"Lokomotiva"Brčko-distrikt BiH 28.08.2015 - 27.01.2017
*MAJEVICA* LOPARE 20.02.2017 - 17.07.2018
OFK Bačka 14.09.2018
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hvala ti, avantura da saznas ko je dosao u klub
Vade igrace s dna kace.
Od ovih sto su dosli, samo Husic i Rastoka da se mozes pouzdati da uopste znaju igrati fudbala. I povratak Maksimovica.
Od ovih sto su dosli, samo Husic i Rastoka da se mozes pouzdati da uopste znaju igrati fudbala. I povratak Maksimovica.
Jedan grad, jedna ljubav!
Nisu vam se sviđali igrači iz 1L FBiH, eto dobili smo nekog iz Majevice Lopare 
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Previse se kuka, vise od pola godine senad je bio u ostavci, niko pa ni u zajebanciji nije se ponudio da preuzme klub. Kozlic je opstinsko rjesenje jer oni najvise para ubacuju u klub i normalno onda se oni i pitaju. Pretpostavljam da onda hoce i sebe da ugrade u sve jer su ogromne pare daju za klub, u odnosu na sve ostale klubove u Tuzli.
Da se ove pare iz FK uloze u kosarku glat bi igrali ABA ligu.
Da se ove pare iz FK uloze u kosarku glat bi igrali ABA ligu.
-
Sariel1987
- Kontakt:
sta pricas druze, za pojacanja iz federalke, evo ja sam bio protiv, jer to nije bio smjer u kom se klub trebao kretati. nas klub se mora iz temelja reorganizovat, i o tome se vec godinama raspredalo, i mora rasti, a ne dovodit ove polovnjake za opstanka.potrosis pare, gdje si bio sta si radio?ultrasstyle_tz je napisao/la:ovo za sad sto se desava je strasno
kako sam bio protiv tih nazovi"pojacanja" a vidimo gdje smo s njima dobacili, tako sam i protiv ovih.
razlika je samo sto su jedni branili onu upravu, a drugi je napadali, a sad se uloge malo zamijenile. najmanje se na klub misli.
problem i jeste sto mnogi hoce da se pitaju al da ne uloze svoja sredstva, sto hoce od drugih sredstva ali bez jasne namjene.
azmir je sad se vidi bio u pravu, i nema goreg i jeftinijeg spina od onog da nas je zajebo zbog izbora. zajebala je nas sve opstina.
-
Sariel1987
- Kontakt:
i fino covjek kaze, nama trebaju ljudi s parama, nemas para hvala prijatno dovidjenja cao cao..
-
Sariel1987
- Kontakt:
sve drugo je suplja jeftina isprazna prica, demagogija, pupa hava sto bi rekli nasi ljudi..
Ovo je legendarno, ko ovo pravi???
-
Sariel1987
- Kontakt:
treba podrzat treba podrzat, a kad sve grohne onda cete se usutit i povuc.
isto je to sve u pet deka, federalna i premijerka, jest al u krcu.
ovde ko ima ambiciju za nesto vise, bolje odma da kupi stvari i ide. nevjerovatno
ovde ko ima ambiciju za nesto vise, bolje odma da kupi stvari i ide. nevjerovatno
treba kukat unaprijed.Sariel1987 je napisao/la:treba podrzat treba podrzat, a kad sve grohne onda cete se usutit i povuc.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sariel idemo i mi se prijaviti,"ima nas"masallah,mogli bi se pogurat na stopere 
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
Sariel1987
- Kontakt:
jok treba glumit face bez pokrica...
nemas para nemas ba sta pricat.
kad se digla karta na cenera vidio sam ljubav prema klubu.
sezonske, vip karte. ljubav na nivou.
bolje ovako tavorit u donjem dijelu, bice za svakog po nesto,shodno mogucnostima i ciljevima.
i u pravu si sit sam vise i ja lafine.
nemas para nemas ba sta pricat.
kad se digla karta na cenera vidio sam ljubav prema klubu.
sezonske, vip karte. ljubav na nivou.
bolje ovako tavorit u donjem dijelu, bice za svakog po nesto,shodno mogucnostima i ciljevima.
i u pravu si sit sam vise i ja lafine.
Je li neko izbrojao koliko je stiglo iz Prve lige ovih prinova, pritoka, rastoka 
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.