FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sloboda borba za opstanak, a Zrinjski, sta znam, kad je jedan Rustemovic proigrao kod njih, onda ce i ovi anonimusi 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kjosevaki ide na prodaju onda?
Zaradit ce se max 150.000
Bolje i tako ,nego da ga sudbina Radovca zadesi pa da Olimpic pojacava
Zaradit ce se max 150.000
Bolje i tako ,nego da ga sudbina Radovca zadesi pa da Olimpic pojacava
I neko kaze sad je tesko. Sigurno jeste, ali teze je bilo kad nam je Krcmarevic filozofirao kako je on izmislio Jovetica i Kolarova, samo se treba vratiti i pogledati taj klip prije godinu dana, odma bude lakse. Idemo naprijed 

Samo neka je krenulo 
Dobro nam došo Filipe

Dobro nam došo Filipe

Rodin ide, pristojna cifra u pitanju.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
S.B je sljedeće pojačanje znate svi o kome je riječ
Usput Abid Mujagić napustio Zrinjski
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja se najiskrenije nadam da nije rijec o Bekricu. Ja ne znam kome je on u ligi vise pojacanje. Sto je dosta dosta je...Cevap je napisao/la:S.B je sljedeće pojačanje znate svi o kome je riječ
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
I ja se isto nadam da nije Bekric, ne mogu da vidim kako nam moze pomoc.kerimatomic1921 je napisao/la:Ja se najiskrenije nadam da nije rijec o Bekricu. Ja ne znam kome je on u ligi vise pojacanje. Sto je dosta dosta je...Cevap je napisao/la:S.B je sljedeće pojačanje znate svi o kome je riječ
E čuj Bekric, ništa, i Sasa Kajkut bi trebao onda.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Sta ovo bi sa kadetima, je li ih umor stigao jer je ovo ko zna vec koji turnir po redu od kako je zavrsila sezona ili je ova Mura prekvalitetna 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Upregli djecu ko da ovi imaju godine i godine iskustva. Ovo je treci turnir pa hajmo reci u mjesec dana + utakmice sto su imali u ligi gdje su isto morali max. dati zbog titule. Ovi turniri su lijepi za iskustvo i sve to, ali previse je ovo za njihov uzrast.irfo je napisao/la:Sta ovo bi sa kadetima, je li ih umor stigao jer je ovo ko zna vec koji turnir po redu od kako je zavrsila sezona ili je ova Mura prekvalitetna
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A bas izaslo da ne ide nigdje.idevlak je napisao/la:Rodin ide, pristojna cifra u pitanju.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo klix napravio intervju sa Amarom,objavili najavu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bravo Amare legendo nasa! I zasluzio si vise od toga, normalno da svako treba da cijeni svoj rad i svoj novac. Na zapadu se to cijeni, a u BiH se samo merhamet ili volonterski rad cijeni. To ti je kad nemas nista drugog ponuditi pa kazes da si volonter. Obraduj nas ponovo 

Naljutio se brko opasno. Valjda kaze sto vise stvari da popisa one levate. Fakat jarane trebas biti veliki kreten pa da neces vratit pare covjeku koji je posudio da klub prezivi. Oni realno nisu nikad ni znali s ljudima radit, cim su dosli odma peglanje s Tomicem pa onda se nastavilo s Kokom, Bogijem, Stanom, Kosticem...Razumijem da imas da neki svoj put, ali nije sve crno i bijelo. Posebno u sportu. Zajebali su nas u mnogo situacija da valja. Realno i treba ove **** za licencu, sami su sebi skocili u stomak, a mogli su hladno isprskati lobotomce ispunivsi cilj. Sad su ih samo odrzali u zivotu. Lijek je da se dobra ekipa sastavi, da se uveze nekoliko pobjeda, odavno nismo osvojili titulu i sigurno bi euforija bila velika. Koga bi onda bolio **** sta misketovi pusikurci pisu.
**** ih sve brko
**** ih sve brko
Cuva Bog Zelju svog!
On dolazi, uskoroOsim13 je napisao/la:Hladno znači trailer za intervju

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To Brkooo legendo naša, samo navali...
A.O.
A.O.
Brko 5 titula prvaka, 4 osvojena kupa i 1 super kup. Ukupno 10 trofeja. Mislim da nema mjesta za neku brigu oko naredne sezone, valjda je covjek pokazao da zna raditi i da je najbolja moguca opcija za klupu Zelje. Nadam se da ce opet ustrojiti i omladinski pogon, da cemo opet za par godina imati navalu mladih igraca kao u proslom mandatu(Zolotic, Benjo Colic, Bajic, Memija, Hadziahmetovic, Dado, Kjosevski...) da cemo opet ubosti s pojacanjima(Kvesic, Visca, Nyema, Bogi, Vasilic, Adilovic...) Samo treba vremena da se to sve fino uklopi.
Vakat je da jednom iza njega stanu sposobni ljudi koji ce obezbjediti sve uslove koji su potrebni da se radi i pune vitrine trofejima.
Vakat je da jednom iza njega stanu sposobni ljudi koji ce obezbjediti sve uslove koji su potrebni da se radi i pune vitrine trofejima.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.