FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jaha bi nam dobro dosao da poveze redove.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa moze bit na papiru sef strucnog staba. Sef je Smajictuzlak70 je napisao/la:Sve je to ok al jel vi mozete svarit da je grado sef strucnog staba, a svi sutite, ja neznam ni sta znaci ovo sto obavlja Smajic. I ko dovodi ove igrace struka ili uprava
Niko, niko, samo Sloboda
Trio Alkoholikus. Mađioničari, sad će učiniti da ova flaša štoka nestane. Pa još jedna i sve tako.tuzlak70 je napisao/la:Sve je to ok al jel vi mozete svarit da je grado sef strucnog staba, a svi sutite, ja neznam ni sta znaci ovo sto obavlja Smajic. I ko dovodi ove igrace struka ili uprava
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
To smajic nema skolu, licencu a grado ima pa maska na klupi, ja jos jednom ponavljam da mozemo imati tim barselone al ako nemas trenera onda dzaba svekatarakta je napisao/la:Pa moze bit na papiru sef strucnog staba. Sef je Smajictuzlak70 je napisao/la:Sve je to ok al jel vi mozete svarit da je grado sef strucnog staba, a svi sutite, ja neznam ni sta znaci ovo sto obavlja Smajic. I ko dovodi ove igrace struka ili uprava
To Smajlovicu samo ih bacaj kao sa lopatom **** ti bog mater glupu i tebi i onom išijasu i onom ko vas dovede u klub !
Davude i Sabovicu vratite se
Kad ce pojacanja ? dosta nam je ove buranije od igraca
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Gospodine, to nam je najmanji problem.tuzlak70 je napisao/la:Sve je to ok al jel vi mozete svarit da je grado sef strucnog staba, a svi sutite, ja neznam ni sta znaci ovo sto obavlja Smajic. I ko dovodi ove igrace struka ili uprava
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Gospodine,tuzlak70 je napisao/la:To smajic nema skolu, licencu a grado ima pa maska na klupi, ja jos jednom ponavljam da mozemo imati tim barselone al ako nemas trenera onda dzaba svekatarakta je napisao/la:Pa moze bit na papiru sef strucnog staba. Sef je Smajictuzlak70 je napisao/la:Sve je to ok al jel vi mozete svarit da je grado sef strucnog staba, a svi sutite, ja neznam ni sta znaci ovo sto obavlja Smajic. I ko dovodi ove igrace struka ili uprava
imamo ih tri.
Jedan da primimo sto je moguce najmanje golova, drugi da damo sto vise golova, a treci da nakupi igraca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa Krpic sa 26 prodat za 150.000 eura, a cuj Beganovic sa 19, reprezentativac, smijesna ponuda, stvarno smijesna.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Cim ovaj portal piše da smo odbili ponudu od 150k dakle već smo ga jučer prodali za 50k samo jos nisu objavili transfer.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ma iskreno daj ga 200-250k€ i 15% narednog transfera i poželi sreću malom da uspije. Uzmi pare i kupuj igrače, izgidosmo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Jel ima neko da će ići na sastanak fukara u 7 da nas obavijesti kakvi su planovi za grupi i to,iso bi ja al nemam sad vremena
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Napadac i bekbhpremierliga12 je napisao/la:Pa Krpic sa 26 prodat za 150.000 eura, a cuj Beganovic sa 19, reprezentativac, smijesna ponuda, stvarno smijesna.
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa eto bio ti je i Todorovic bek/krilo pa je otisao za skoro milion. S tim da je Beganovic mladji i po meni perspektivniji od Todora. Btw Izgleda da i Baraban ostaje.katarakta je napisao/la:Napadac i bekbhpremierliga12 je napisao/la:Pa Krpic sa 26 prodat za 150.000 eura, a cuj Beganovic sa 19, reprezentativac, smijesna ponuda, stvarno smijesna.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Nemoj nam i grupe ovdje bgt.saltcrew je napisao/la:Jel ima neko da će ići na sastanak fukara u 7 da nas obavijesti kakvi su planovi za grupi i to,iso bi ja al nemam sad vremena
Niko, niko, samo Sloboda
Ma Vidis da se skoro i ugasila grupa sa ovima treba otići vidjeti šta planirajukatarakta je napisao/la:Nemoj nam i grupe ovdje bgt.saltcrew je napisao/la:Jel ima neko da će ići na sastanak fukara u 7 da nas obavijesti kakvi su planovi za grupi i to,iso bi ja al nemam sad vremena
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Sad sam procitao da vam golman Vasilije Kolak iz Zrinjskog dolazi na posudbu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.