Nismo kandisat ni trenutno sto je najgore.Da je kyrie bio na nivou u tekmama 2-5 serija bi bila uzbudljiva ali to je SBBKBB.Dokazali smo da nismo nivo prve 3 ekipe istoka.A na zapadu su jaci GSW i HOU,Denver i Portland su bare bare s namaNEZALAGANJE je napisao/la:Ma Ainge mora trejdovati za Davisa,jer ce BOS izgubiti status kandidata za naslov ode li Kyrie.Horford ulazi u godine,Hayward je nepoznanica,a PHI i MIL rastu.Tu ce biti i TOR,ostane li Kawhi.
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Davis im je i najveca nada za ostanak Irvinga.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma Ainge mora trejdovati za Davisa,jer ce BOS izgubiti status kandidata za naslov ode li Kyrie.Horford ulazi u godine,Hayward je nepoznanica,a PHI i MIL rastu.Tu ce biti i TOR,ostane li Kawhi.
Mada rizik jest dati ovo sto trazi Griffin za potencijalno jednu godinu Davisa (Klutch Sports).
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dal vrijedi trejdovati sve za 1 godinu rental Davisa.Vise puta je receno kako ne bi produzio s Bostonom
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbga bez rizika nema ni profita.Sjediti i cekati im nije opcija.Mislim da je Brown pokazao da ne moze biti superstar u ovoj ligi.Tatum mozda i moze,ali kroz jos koju godinu.Do tada nece biti Horforda,otice ti Irving.Nimalo laka situacija za BOS.Clutch je napisao/la:Davis im je i najveca nada za ostanak Irvinga.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma Ainge mora trejdovati za Davisa,jer ce BOS izgubiti status kandidata za naslov ode li Kyrie.Horford ulazi u godine,Hayward je nepoznanica,a PHI i MIL rastu.Tu ce biti i TOR,ostane li Kawhi.
Mada rizik jest dati ovo sto trazi Griffin za potencijalno jednu godinu Davisa (Klutch Sports).
@Mello Receno je da ce svakako na FA trziste naredno ljeto,makar to bio trejd i u LA.
- kontrasviju
- Kontakt:
Boston definitivno ima materijala za trejd(Tatum, Brown, Smart, pickovi) ali je rečeno kako bi eventualni trade u Boston bio one-year rental (Rich Paul).
Tako da zaista ne vidim smisao trejda u Boston + što Boston bez uključivanja Tatuma u trejd ne može odgovoriti LAL.
Tako da zaista ne vidim smisao trejda u Boston + što Boston bez uključivanja Tatuma u trejd ne može odgovoriti LAL.
1921
- IlCapitano
- Kontakt:
Sad i Woj kaže isto na ESPN-uIlCapitano je napisao/la:Kyrie to Brooklyn.
Brooklyn Nets CEO Brett Yoarmark’s twin brother, Michael, is ROC Nation’s President.![]()
Insider za Boston na RealGMu kaže da mu je trenutni agent savjetovao da ostane u Bostonu, da je to najbolja opcija i zato ga je otpustio. Inače bio mu je agent prijatelj iz djetinjstva, samo njega i još dvojicu u čitavoj ligi je imao za klijente.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
A nije mogao agentu reci dobro to je tvoje misljenje ali ja hocu u Bruklin ili dje vec kontaktiraj ih nego bas moras agenta otpustiti da bi presao u drugu ekipu?IlCapitano je napisao/la:Kyrie to Brooklyn.
Brooklyn Nets CEO Brett Yoarmark’s twin brother, Michael, is ROC Nation’s President.![]()
Insider za Boston na RealGMu kaže da mu je trenutni agent savjetovao da ostane u Bostonu, da je to najbolja opcija i zato ga je otpustio. Inače bio mu je agent prijatelj iz djetinjstva, samo njega i još dvojicu u čitavoj ligi je imao za klijente.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne kazem da nece preci negdje drugo ali mozda to raskidanje ugovora nema veze sa trejdom sto ce se potvriditi ako ostane u Celticsima. Taj Irving je igracina ali je velika sifra tesko je predvidjeti sta ce uraditi sljedece mijena raspolozenje ko treba pobjegne od Jamesa jer hoce sam, bude sam zakuha sa svima ne valja mu ekipa, fol se miri sa Jamesom kao dolazi mu ponovo, sad tjera agenta i navodno zeli u Bruklin, ne bi me cudilo da na kraju ode negdje dje niko ne ocekuje.
- kontrasviju
- Kontakt:
Pelicans receive: Kyle Kuzma, Josh Hart, Zach LaVine, 7th pick, Lakers 2021 unprotected 1st.
Bulls receive: Lonzo Ball, 4th pick, Solomon Hill.
Lakers receive: Anthony Davis.
Ovo se sada spominje na par stranica.
1921
Ma ne treba nista vjerovati dok neko od poznatih imena saopsti nesto, nevjerovatno koliko je likova koji glume neke insajdere i pm...lako je napraviti profil na twitteru i pisati gluposti dan i noc
bez ovog picka 2021 i nek idu lonzo i kuzma, samo bi mi harta bilo zao datikontrasviju je napisao/la:Pelicans receive: Kyle Kuzma, Josh Hart, Zach LaVine, 7th pick, Lakers 2021 unprotected 1st.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da je fer, sam je želio svoju ekipu i došao je da to ostvari, i onda istu tu ekipu baci pod autobus na prvom većem problemu. a htio je da bude vođa, vođe se tako ne ponašaju. Tim je samo potvrdio da nikad neće biti prva opcija šampionske ekipe i vođa bilo gdje.Clutch je napisao/la:Nije fer staviti sve na ledja Kyriea za neuspjeh ove sezone. Zadnje godine ugovora nekih igraca i uspjeh od prosle sezone je ucinio da se ne pomire s ulogom koju im je Stevens namijenio za ovu sezonu..rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma sve je bolje od Kyriea i raspašoja ove sezone. Idemo na tank i guraj, ha jaClutch je napisao/la:Tatum/Brown/Smart jezgro
Hm
Problema je bilo, ali Kyriev odlazak je problem jer nema capa za to nadomjestiti. Vidjecemo moze li Ainge opet kakav magican trejd izvesti.
Pa zašto bi se nadomještao, što se mene tiče i ne mora vala, nije da će nam nešto posebno faliti, radije ću gledati Tatuma i Smarta koji ginu za svaku loptu i onu hemiju iz pretprošle sezone ili čak tankati, negoli ovog Kyriea. I to je stav 99 posto navijača Bostona. Davis ne mora doći ako mu je cilj LA, slobodno nek odma ide tamo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne tvrdim da Kyrie nije bio dio problema, al daleko od toga da je jedini krivac.rio_Ferdy88 je napisao/la:Naravno da je fer, sam je želio svoju ekipu i došao je da to ostvari, i onda istu tu ekipu baci pod autobus na prvom većem problemu. a htio je da bude vođa, vođe se tako ne ponašaju. Tim je samo potvrdio da nikad neće biti prva opcija šampionske ekipe i vođa bilo gdje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pelicansi ili Lakersi izgleda dobijaju Beala za #4 pick u najgorem draftu odkad ja pratim taj draft

The Sacramento Kings are hiring former Suns coach Igor Kokoskov as an assistant coach
- IlCapitano
- Kontakt:
Heat guard Goran Dragic has reportedly picked up his $19.2M player option for the 2019-20 season.
Klayu oslo koljeno, gasi mjesalicu motaj kablove, gs se unistio.
- camparinho
- Kontakt:
GS u ogromnom problemu. Haj ispadni supak i ne ponydi Klyu ugovor, KD ti moze uci u player opciju jer sto rizikovat ugovore kad ih sl godine zdrav mozes dobiti. To ne bi bio problem da ti njih 2 + Curry nece blizu 90 miliona uzet po sezoni. A haj udji sa onim polovnjacima u play off, moze Curry malo vodit, al ne moze bas 82 utakmice. Nek im je sa srecom, ali ovo je kraj dinastije i sretan sam radi promjena u NBA.
Clutch city be safe rage hard!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.