FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To bi onda bilo odlicno. Eric-Stevanovic-Rodin-Sipovic-Subic 

Cuva Bog Zelju svog!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Zar se nismo "oprostili" sa Stevanovicem?irfo je napisao/la:Amar dovodi sve ove sto ih je bivsa uprava htjela dovesti ali nisu imali znanja da ih dovedu: Sipovic, E. Zec, Subic, Stilic
Al "nisu vise dobri kao tad" kad ih je megamag pokusavao dovest

Kome navijaci da vjeruju, Amaru ili "dobrodošao Musa"?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Sandi Krizman i Dragan Markovic poslovne odluke klubaTristan10 je napisao/la:Trebao bi neko postaviti kako su se ranije dovodili igraci, sve transparentno po procedurama. Jos radili volonterski, a pojma o fudbalu nemaju. I tako svaki put trener kriv, jer on odgovara za igrace. A nikad oni. Trener za trenerom, sportski direktor za sportskim direktorom. Sad bi Amar trebao za ovo da bude kriv.

Cuva Bog Zelju svog!
Otjero Amar Sinisu jer ga je miske doveoDokoljenko je napisao/la:Zar se nismo "oprostili" sa Stevanovicem?irfo je napisao/la:Amar dovodi sve ove sto ih je bivsa uprava htjela dovesti ali nisu imali znanja da ih dovedu: Sipovic, E. Zec, Subic, Stilic

A zao mi ih je iskreno, volio bih da nekad nesto pogode
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Treba vjerovati ibriku i dzezviDokoljenko je napisao/la:Zar se nismo "oprostili" sa Stevanovicem?irfo je napisao/la:Amar dovodi sve ove sto ih je bivsa uprava htjela dovesti ali nisu imali znanja da ih dovedu: Sipovic, E. Zec, Subic, Stilic

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Kazu da je skup Stevanovic nece da igra za 7 stoja i ljubavi prema Amaru. Velez mu duplo vise ponudio mi nemamo para. Mozemo dovesti samo Almira Memica ili Slavena Musu jer je dobar s Amarom.
Cuva Bog Zelju svog!
zaboravio si Kemu AlispahicaHongKong je napisao/la:Kazu da je skup Stevanovic nece da igra za 7 stoja i ljubavi prema Amaru. Velez mu duplo vise ponudio mi nemamo para. Mozemo dovesti samo Almira Memica ili Slavena Musu jer je dobar s Amarom.

Budite dobri, ispisite zadacu, operite zube pred spavanje inace ce vam se vratiti Zujo.
Cuva Bog Zelju svog!
Pokusat cu naci kad je mene ovdje na forumu lik ubjedjivo da Amar nece biti trener vec samo sportski direktor
- Dokoljenko
- Kontakt:
Violina se vraća. 

Mi smo Željini, Željo je naš!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kako lobotomci banuju raju koja napise cinjenice koje ne odgovaraju vecini. 

Cuva Bog Zelju svog!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne mogu ni ja organski analne planinare i fol navijace, ali upadamo u zamku i smaramo se zbog deset likova koji su na Ublehasovoj sisi. Nisam zadovoljan zbog Stevanovicevog ostanka. Za mene nista vise nego prosjecan bek, ali kao rezervna opcija Stanicu moze proci.

Cim mu je zena objavila znaci istina je 100%
Kad bi se pridavalo manje pažnje tim forumskim botovima...
Idealna prilika im je da dođu na skupštinu sa transparentom npr. 'kamatarević&co napolje!".
Pa da vide na čemu su.
Idealna prilika im je da dođu na skupštinu sa transparentom npr. 'kamatarević&co napolje!".
Pa da vide na čemu su.
💩💩
Ne valja njima Sipovic kazu odbojkas, a realno odbrana nam je dosta stabilnija postala sa njim. Cini mi se isto da to brojke govore, da smo dosta manje golova primali poslije zime.irfo je napisao/la:Amar dovodi sve ove sto ih je bivsa uprava htjela dovesti ali nisu imali znanja da ih dovedu: Sipovic, E. Zec, Subic, Stilic
Eno prepali su se intervjua koji ce biti objavljen vcras 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Taree i 51 gost.