irfo je napisao/la:Amar dovodi sve ove sto ih je bivsa uprava htjela dovesti ali nisu imali znanja da ih dovedu: Sipovic, E. Zec, Subic, Stilic
Al "nisu vise dobri kao tad" kad ih je megamag pokusavao dovest
Zar se nismo "oprostili" sa Stevanovicem?
Kome navijaci da vjeruju, Amaru ili "dobrodošao Musa"?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Tristan10 je napisao/la:Trebao bi neko postaviti kako su se ranije dovodili igraci, sve transparentno po procedurama. Jos radili volonterski, a pojma o fudbalu nemaju. I tako svaki put trener kriv, jer on odgovara za igrace. A nikad oni. Trener za trenerom, sportski direktor za sportskim direktorom. Sad bi Amar trebao za ovo da bude kriv.
Sandi Krizman i Dragan Markovic poslovne odluke kluba Doveli lika ni ime mu ne znaju. Posebno je jaka da je Kostic doveo Lazica i Secerovica. Popusim ga svima ako je ikad cuo za njih ili oni za njega. Ko je nama vodio klub dobro ikako ferceramo.
irfo je napisao/la:Amar dovodi sve ove sto ih je bivsa uprava htjela dovesti ali nisu imali znanja da ih dovedu: Sipovic, E. Zec, Subic, Stilic
Otjero Amar Sinisu jer ga je miske doveo
A zao mi ih je iskreno, volio bih da nekad nesto pogode
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Treba vjerovati ibriku i dzezvi
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Kazu da je skup Stevanovic nece da igra za 7 stoja i ljubavi prema Amaru. Velez mu duplo vise ponudio mi nemamo para. Mozemo dovesti samo Almira Memica ili Slavena Musu jer je dobar s Amarom.
HongKong je napisao/la:Kazu da je skup Stevanovic nece da igra za 7 stoja i ljubavi prema Amaru. Velez mu duplo vise ponudio mi nemamo para. Mozemo dovesti samo Almira Memica ili Slavena Musu jer je dobar s Amarom.
zaboravio si Kemu Alispahica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne mogu ni ja organski analne planinare i fol navijace, ali upadamo u zamku i smaramo se zbog deset likova koji su na Ublehasovoj sisi. Nisam zadovoljan zbog Stevanovicevog ostanka. Za mene nista vise nego prosjecan bek, ali kao rezervna opcija Stanicu moze proci.
Ne valja njima Sipovic kazu odbojkas, a realno odbrana nam je dosta stabilnija postala sa njim. Cini mi se isto da to brojke govore, da smo dosta manje golova primali poslije zime.
Bili su 4-5 godina, dosta novaca potrosili, dosta trenera i igraca promjenili, dokazali da ne znaju da se bave ovim poslom. Klub je toliko bez ozbiljnih trofeja, tako da ne vidim argumente vracanje starih. Samo sto neko ne zeli da radi sa njima, ne moraju blatiti najtrofejnijeg trenera. To nije korektno. Amar skontao da bi se neznalice stavile iznad njega, to samo budala moze prihvatiti.