Jasta ce ga dovest,da se ne nadate bezeShadows je napisao/la:Neko nesto vise o Pidru da napise? Glavne karakteristike.
Baxuzi iz uprave bi da ga dovedu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Melji R'ajvo
Jedva čekam žrijeb pa da vidim i da se nadam šta možemo, a šta ne.
Jedva čekam žrijeb pa da vidim i da se nadam šta možemo, a šta ne.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
:
za koji navijas
Nisam te skontao koji klub je u pitanjuShadows je napisao/la:Hvala na odg....Navodno on i Juninho iz Vardara na radaru.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Partizan.
A mi ti obicno po 3 beka dovodimo, a ne ono sto treba, kombinacije...u svakom slucaju hvala...znaci od njega nista do Nove godine...
A mi ti obicno po 3 beka dovodimo, a ne ono sto treba, kombinacije...u svakom slucaju hvala...znaci od njega nista do Nove godine...
Kakav ba Partizan? Kakve veze Pidro ima s Partizanom uopšte? Ne znam otkud se nađoše oni.Shadows je napisao/la:Partizan.
Shadows je napisao/la:Partizan.
Ma i da nije povrijeđen sumnjam da bi Partizan mogao platiti obestecenje,a sumnjam da bi ga naši dali ispod 1 mil eura.
Realno iz Sarajeva u Partizan bio korak nazad a ne napred.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel Partizan ili Partizani? Nemoj da se moram misliti bezveze
Inace je odbijena ponuda od Ajaxa od 4mil€, pa mislim, da ako ga zelite moracete ponuditi koju milju vise.
Inace je odbijena ponuda od Ajaxa od 4mil€, pa mislim, da ako ga zelite moracete ponuditi koju milju vise.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nece on nigdje "nazalost" zbog povrede koja ga je zadesila.Sad je propala ponuda od 1+ milion eura upravo zbog ove operacije koje se morala uraditi.Tako da mislim da ni tvom klubu nije interesu dovoditi igraca koji ce tek za par mjeseci poceti trckarati.Shadows je napisao/la:Neko nesto vise o Pidru da napise? Glavne karakteristike.
Baxuzi iz uprave bi da ga dovedu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pidro je na radaru nekih talijana i iz turske je mislim stigla ponuda konkretna od preko 1 mil eura.
Medjutim, ozljeda koja se morala sanirati operacijom ce ga odvojiti neko vrijeme od terena
Medjutim, ozljeda koja se morala sanirati operacijom ce ga odvojiti neko vrijeme od terena
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
belosevic28
- Kontakt:
Brondbi je takodje bio zagrizao drama.Pantelija je napisao/la:Pidro je na radaru nekih talijana i iz turske je mislim stigla ponuda konkretna od preko 1 mil eura.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovako sam pisao 14.8.2018 poslije utakmice sa Goskom i Atalantom , a pred derbi 2:2
Postao/la Samozdravlje » 14 avg 2018, 19:37
uNbx WroteColon
Doganu svaka na mjestu kad je na početku govorio o igračima koji igraju ovu ligu.
Sjajne stvari rece covjek:
1.Okarakterisao ove ufurane samo po primanjima profesionalce.
2.Rekao da treba istrpiti mlade igrace.Da li su navijaci to spremni?To je pitanje vaznije da sami sebi postavimo,nego Husrefu.On mora pratiti necija uputstva.To nije Husref od prije 10-ak godina.
3.Na startu prvenstva sam rekao da H.Musemic ne gotivi mlade igrace,tako da nikad ne bi bio trener FKS po mom ukusu.Zar Pidrin potez nije proglasen potezom kola ?
4.Iz inata ovim qrcobolja igracima bi dao bezrezervnu podrsku(makar verbalnu)Husrefu(da im nastavi psovat ,ali da ne spominje djecu u neg.kontekstu),a njemu rekao ,ako zaostane vise od 2.boda za prvim(polusezona) na tabeli pravac skola fudbala A.F.Hase(nikako Akademija).
5.Samo titula moze zadrzati Musemica i to uz afirmaciju 6/7 mladih igraca.
Razocaran sam ponasanjem Uprave (nije se smjelo dozvoliti da detalji pregovora izadju na vidjelo) , a Husrefu zamjeram sto je cjepidlacio sa voljenim klubom . Tako se legenda ne ponasa . Iskreno za mene nikad nece biti igracka legenda , ali trenerska jeste , to je cinjenica . Zalosno mi je bilo citati kako su navijaci podijeljeni i psuju jedni drugim . Napisao sam da sa osvajanjem titule i afirmacijom mladih igraca(nije bitno kako je do toga doslo) zasluzuje ugovor sa kojim ce biti zadovoljan . Nemojte tzv. Husrefovci psovati , ne zasluzujem to ni za godine koje imam ,a ni za ljubav koju dijelimo . Svim iskrenm navijacima FKS se
bili za ili protiv Husrefa . Moramo nastaviti sa osvajanjem Titula , imamo sve preduslove . Ono sto je najvaznie po meni postoji hijerharhija u klubu .

Postao/la Samozdravlje » 14 avg 2018, 19:37
uNbx WroteColon
Doganu svaka na mjestu kad je na početku govorio o igračima koji igraju ovu ligu.
Sjajne stvari rece covjek:
1.Okarakterisao ove ufurane samo po primanjima profesionalce.
2.Rekao da treba istrpiti mlade igrace.Da li su navijaci to spremni?To je pitanje vaznije da sami sebi postavimo,nego Husrefu.On mora pratiti necija uputstva.To nije Husref od prije 10-ak godina.
3.Na startu prvenstva sam rekao da H.Musemic ne gotivi mlade igrace,tako da nikad ne bi bio trener FKS po mom ukusu.Zar Pidrin potez nije proglasen potezom kola ?
4.Iz inata ovim qrcobolja igracima bi dao bezrezervnu podrsku(makar verbalnu)Husrefu(da im nastavi psovat ,ali da ne spominje djecu u neg.kontekstu),a njemu rekao ,ako zaostane vise od 2.boda za prvim(polusezona) na tabeli pravac skola fudbala A.F.Hase(nikako Akademija).
5.Samo titula moze zadrzati Musemica i to uz afirmaciju 6/7 mladih igraca.
Razocaran sam ponasanjem Uprave (nije se smjelo dozvoliti da detalji pregovora izadju na vidjelo) , a Husrefu zamjeram sto je cjepidlacio sa voljenim klubom . Tako se legenda ne ponasa . Iskreno za mene nikad nece biti igracka legenda , ali trenerska jeste , to je cinjenica . Zalosno mi je bilo citati kako su navijaci podijeljeni i psuju jedni drugim . Napisao sam da sa osvajanjem titule i afirmacijom mladih igraca(nije bitno kako je do toga doslo) zasluzuje ugovor sa kojim ce biti zadovoljan . Nemojte tzv. Husrefovci psovati , ne zasluzujem to ni za godine koje imam ,a ni za ljubav koju dijelimo . Svim iskrenm navijacima FKS se
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kako?Zukanovic je napisao/la:Realno iz Sarajeva u Partizan bio korak nazad a ne napred.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Historicar
- Kontakt:
Aleksandar Subić, jedan od najboljih lijevih bekova koji je igrao u našoj ligi, uskoro postaje slobodan igrač, jer mu istice ugovor sa Partizanom.Mozda njega treba zaganjati.
Neka hvalaHistoricar je napisao/la:Aleksandar Subić, jedan od najboljih lijevih bekova koji je igrao u našoj ligi, uskoro postaje slobodan igrač, jer mu istice ugovor sa Partizanom.Mozda njega treba zaganjati.
Ma kakav ba Partizan. Igrače treba u jače lige prodavat, gdje imaju normalan razvoj, kako fudbalski tako i životniSabinho je napisao/la:Kako?Zukanovic je napisao/la:Realno iz Sarajeva u Partizan bio korak nazad a ne napred.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nikako ne smijemo biti filijala regionalnih klubova!
Makar prodaj u Kinu, al' Zvezdi ili Dinamu NEEEE!
Mi moramo svoj nivo dizati po svim osnovama. Srbija i Hrvatska ne smiju biti level iznad.
Makar prodaj u Kinu, al' Zvezdi ili Dinamu NEEEE!
Mi moramo svoj nivo dizati po svim osnovama. Srbija i Hrvatska ne smiju biti level iznad.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
johntravolta123
- Kontakt:
Jel sutra prozivka ?
Kao da bi Pidro uopce zelio otici u klub na cijem stadionu se mogu cuti cetnicka orgijanja kroz izrazavanje podrske osudjenim ratnim zlocincima. Svaku utakmicu im na ogradi visi transparent mladica. Zapalili se ako Bog da i oni i transparent im. Amin
Pidro je obrazli momak da nam se aBd oporavi kako treba
+1Vaha1946 je napisao/la:Kao da bi Pidro uopce zelio otici u klub na cijem stadionu se mogu cuti cetnicka orgijanja kroz izrazavanje podrske osudjenim ratnim zlocincima. Svaku utakmicu im na ogradi visi transparent mladica. Zapalili se ako Bog da i oni i transparent im. Amin
JURIŠ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.