NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

dark44
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la dark44 » 14 jun 2019, 08:44

Sarmelino je napisao/la:Never forget da je Pop poslao Kawhija u Toronto da ga sjebe :rol:
:lolno:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 14 jun 2019, 08:52

Ako je Klay imao sjebanu lozu i ovi ga forsirali, ovo je bila povreda in the making, potvrdeno iz licnog iskustva.

Sjebase ga momacki Warriorsi.

Zao mi lika pravo.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 14 jun 2019, 08:54

Evo šanse za Hardena i Lakerse.

Bob Myers u teškoj situaciji.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 14 jun 2019, 08:55

Dvije muhe jednim udarcem... Sjebase GSW i NYK i LALe ovim povredama :urnebes:

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 jun 2019, 08:57

Svaka cast Torontu na prezasluzenom prstenu (bez obzira na povrede GSW). Napravili su fantastican potez u predsezoni, slozili ekipu radnika, i osvojili prsten. Mogu i da zahvale Popovicu cija je staracka tvrdoglavost dovela do toga da dovedu jednog od najboljih igraca danasnjice u svoje redove.

S druge strane, mnogo mi je zao povrijedjenih igraca, 2 superstara u finalu dozivjela 2 najgore povrede u sportu, nevidjeno. E to ako nije prokletstvo onda ne znam sta je. Sto je najgore, Warrirosi bi mogli iduce sezone postati lottery ekipa, jer ni jedan od ove dvojice se nece naigrati u skorije vrijeme.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 jun 2019, 09:04

JHam je napisao/la:Dvije muhe jednim udarcem... Sjebase GSW i NYK i LALe ovim povredama :urnebes:
Lakerse nemaju za sta sjebat, nisu bili u igri ni za jednog od dvojice igraca. Na stranu tvoji vlazni snovi.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 jun 2019, 09:09

Skidam kapu Kawhiju prije svega. Čovjek je za sezonu promijenio čitav mentalitet ekipe i grada koji su navikli samo na užasne poraze. :bow: Koliko puta sam u toku samih utakmica mislio da će se raspasti pod pritiskom, ali svi su igrali kao da im je 5. finale. :clap:

Nadam se da ostaje i da će Davis u Boston, malo da se pomjere snage između konferencija.

GS jednostavno nisu mogli preko ovoliko prepreka. Vrhunski tim, 5 finala zaredom, 2/3 top igrača dugoročne povrede... Upitan im je i ulazak u PO sljedeće sezone.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 14 jun 2019, 09:18

Nek sad Kazins potpiše za 2 miliona :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 jun 2019, 09:20

Sarmelino je napisao/la:Never forget da je Pop poslao Kawhija u Toronto da ga sjebe :rol:
Haha, trebao ga je poslat u LA za bagatelu da osvaja i da svi prkose tome? Ovako u Toronto i svi zadoovljni, pogotovo kad se zna da je Bog pravedan i zbog Zaze unistio GS.
Max Allegri

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 jun 2019, 09:22

Kako sam strucno izbjegao gledanje tekme,znao sam da dinosaurima donosim nesrecu.Po box scoreu vidim da je Siakam zvjerski odigrao,Kawhi OK,Lowry dokazao da je bolji od DeRozana a Prco ocekivano.Brz oporavak Klayu ako je stvarno pokidao ligamente
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 14 jun 2019, 09:25

BuffonGigi je napisao/la:
JHam je napisao/la:Dvije muhe jednim udarcem... Sjebase GSW i NYK i LALe ovim povredama :urnebes:
Lakerse nemaju za sta sjebat, nisu bili u igri ni za jednog od dvojice igraca. Na stranu tvoji vlazni snovi.
Doduse, Lakersi su zajebali sami sebe :kafa: Ja koliko znam ovde su neki spominjali Klaya u Lakersima :kafa:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 jun 2019, 09:32

Jedina “dobra stvar” kod ovih povreda GSa je ta sto ce Curry imati sansu raditi ono sto je radio 2016.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 jun 2019, 09:45

JHam je napisao/la:
BuffonGigi je napisao/la:
Doduse, Lakersi su zajebali sami sebe :kafa: Ja koliko znam ovde su neki spominjali Klaya u Lakersima :kafa:
Pa mogu ovdje neki spominjati sta god hoce, realnost je sasvim drugacija. On bi svejedno dobio supermax i ostao u ekipi koja mu je dala sve, i kojoj je on dao sve. Klay je fina osoba, pametan momak, kojem ne treba da bude alfa muzjak dok god pobjedjuje. Nema ni jedan jedini razlog za njega da ode.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 14 jun 2019, 10:02

Thompson sinoc > Kobejeva slobodna
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 jun 2019, 10:19

Justin je napisao/la:
AdkoHz je napisao/la:
Justin je napisao/la:Napokon zvalju mogu da sklonim. Isplatilo se. :kafa:
Justindamus
Bandwagoneri su postali nepodnosljivi. Jednostavno sam morao. Inace nista protiv momka nema.
Justine kao tvoj forumski jaran zamolio bih te da na avatar postavis jednu od ovih stvari
a)grb Lakersa
b)grb FK Sarajeva
c)Luku Doncica
Unaprijed Hvala
#Punoljetstvo

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jun 2019, 10:27

Cestitke Raptorsima i korisniku @Mago. Nevjerovatan uspjeh, tesko i pojmiti da su sampioni jbt.

Kawhi zapecatio Heat, pa sad Warriorse. Potiho, u svom stilu, gradi All-time Great legacy.

Moj najveci dojam vezan je ipak za onaj zadnji sut Currya. Tesko je mogao bolji biti..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 jun 2019, 10:34

Clutch je napisao/la: Moj najveci dojam vezan je ipak za onaj zadnji sut Currya. Tesko je mogao bolji biti..
Koliko god je ono bio "Curryevski" sut, po meni je bilo dosta boljih opcija pogotovo jer su bili u bonusu. Idealna prilika za onu njihovu najpoznatiju akciju gdje je Curry mamac a igrac koji pravi blok ostane sam pod kosem.
ser del barça es el millor que hi ha !

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 14 jun 2019, 10:37

Mig_Mig je napisao/la:
Haha, trebao ga je poslat u LA za bagatelu da osvaja i da svi prkose tome? Ovako u Toronto i svi zadoovljni, pogotovo kad se zna da je Bog pravedan i zbog Zaze unistio GS.
Svi zadovoljni osim Spursa. Dijete bi izvuklo bolji paket za Kawhija.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 14 jun 2019, 10:39

Scof1eld je napisao/la:
Clutch je napisao/la: Moj najveci dojam vezan je ipak za onaj zadnji sut Currya. Tesko je mogao bolji biti..
Koliko god je ono bio "Curryevski" sut, po meni je bilo dosta boljih opcija pogotovo jer su bili u bonusu. Idealna prilika za onu njihovu najpoznatiju akciju gdje je Curry mamac a igrac koji pravi blok ostane sam pod kosem.

Misliš da Toronto nije bio spreman za tu akciju?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 jun 2019, 10:40

Scof1eld je napisao/la:
Sta god da su, bolje od onog ces tesko izgraditi u takvom momentu.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.