Sarmelino je napisao/la:Never forget da je Pop poslao Kawhija u Toronto da ga sjebe

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Sarmelino je napisao/la:Never forget da je Pop poslao Kawhija u Toronto da ga sjebe
Lakerse nemaju za sta sjebat, nisu bili u igri ni za jednog od dvojice igraca. Na stranu tvoji vlazni snovi.JHam je napisao/la:Dvije muhe jednim udarcem... Sjebase GSW i NYK i LALe ovim povredama
Haha, trebao ga je poslat u LA za bagatelu da osvaja i da svi prkose tome? Ovako u Toronto i svi zadoovljni, pogotovo kad se zna da je Bog pravedan i zbog Zaze unistio GS.Sarmelino je napisao/la:Never forget da je Pop poslao Kawhija u Toronto da ga sjebe
Doduse, Lakersi su zajebali sami sebeBuffonGigi je napisao/la:Lakerse nemaju za sta sjebat, nisu bili u igri ni za jednog od dvojice igraca. Na stranu tvoji vlazni snovi.JHam je napisao/la:Dvije muhe jednim udarcem... Sjebase GSW i NYK i LALe ovim povredama
Pa mogu ovdje neki spominjati sta god hoce, realnost je sasvim drugacija. On bi svejedno dobio supermax i ostao u ekipi koja mu je dala sve, i kojoj je on dao sve. Klay je fina osoba, pametan momak, kojem ne treba da bude alfa muzjak dok god pobjedjuje. Nema ni jedan jedini razlog za njega da ode.JHam je napisao/la:Doduse, Lakersi su zajebali sami sebeBuffonGigi je napisao/la:Lakerse nemaju za sta sjebat, nisu bili u igri ni za jednog od dvojice igraca. Na stranu tvoji vlazni snovi.JHam je napisao/la:Dvije muhe jednim udarcem... Sjebase GSW i NYK i LALe ovim povredamaJa koliko znam ovde su neki spominjali Klaya u Lakersima
Justine kao tvoj forumski jaran zamolio bih te da na avatar postavis jednu od ovih stvariJustin je napisao/la:Bandwagoneri su postali nepodnosljivi. Jednostavno sam morao. Inace nista protiv momka nema.AdkoHz je napisao/la:JustindamusJustin je napisao/la:Napokon zvalju mogu da sklonim. Isplatilo se.
Koliko god je ono bio "Curryevski" sut, po meni je bilo dosta boljih opcija pogotovo jer su bili u bonusu. Idealna prilika za onu njihovu najpoznatiju akciju gdje je Curry mamac a igrac koji pravi blok ostane sam pod kosem.Clutch je napisao/la: Moj najveci dojam vezan je ipak za onaj zadnji sut Currya. Tesko je mogao bolji biti..
Svi zadovoljni osim Spursa. Dijete bi izvuklo bolji paket za Kawhija.Mig_Mig je napisao/la:Haha, trebao ga je poslat u LA za bagatelu da osvaja i da svi prkose tome? Ovako u Toronto i svi zadoovljni, pogotovo kad se zna da je Bog pravedan i zbog Zaze unistio GS.Sarmelino je napisao/la:Never forget da je Pop poslao Kawhija u Toronto da ga sjebe
Scof1eld je napisao/la:Koliko god je ono bio "Curryevski" sut, po meni je bilo dosta boljih opcija pogotovo jer su bili u bonusu. Idealna prilika za onu njihovu najpoznatiju akciju gdje je Curry mamac a igrac koji pravi blok ostane sam pod kosem.Clutch je napisao/la: Moj najveci dojam vezan je ipak za onaj zadnji sut Currya. Tesko je mogao bolji biti..
Sta god da su, bolje od onog ces tesko izgraditi u takvom momentu.Scof1eld je napisao/la:Koliko god je ono bio "Curryevski" sut, po meni je bilo dosta boljih opcija pogotovo jer su bili u bonusu. Idealna prilika za onu njihovu najpoznatiju akciju gdje je Curry mamac a igrac koji pravi blok ostane sam pod kosem.Clutch je napisao/la: Moj najveci dojam vezan je ipak za onaj zadnji sut Currya. Tesko je mogao bolji biti..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.