Pa cak i da izrotira neko, sretan si ako imas i onakvog Cousinsa 1v1 u reketu sa bonusom..bombaysaphire je napisao/la: Misliš da Toronto nije bio spreman za tu akciju?
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
ser del barça es el millor que hi ha !
LEL
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:Thompson sinoc > Kobejeva slobodna

Trganje ahilove tetive se ne može porediti niti sa jednom drugom povredom , a vidjet cemo koja je težina povrede kod Thomsona znamo da su križni ligamenti koljena a sad koja težina znat ce se na MRI , uglavnom je zagrijan mogao skociti sto nije toliko lose , vec kad se ohladio morao je na štake .
I da nije bilo Durantove povrede , opet bi tipovao na Milwokie a Toronto bi vjerovatno izvukao 7-mu, definitivno GSW nije imao klupe , ali po meni Thomson je prodisao bez Duranta , ne znam bil imao ovakve brojke u finalu da je tu KD
Burno ljeto :
1. Durant trebao bit top free agent , ovako nista se ne zna mozda NYK rizikuju i dadnu mu max ili on pokupi opciju , ne vjerujem da ce The Logo dozvoliti LAC da mu ponude max, a ne vjerujem da ce to uraditi i Booklyn
2. Kawhi - svi ce mu nuditi kule i gradove bio sam siguran da dolazi u Kaliforniju , a sada je teško napustiti klub sa titulom
3. Thomson - da nije bilo povrede 99,9 % sam bio ubjeđen da ostaje , ovako ako mu smanje ugovor , mozda mu neko drugi ponudi max
4. Irving - po svemmu sudeće Booklyn iako ne vidim zašto , hajde NYK , ovako ne kontam koliko sam Irving moze upgrade Brooklyn vise od cinkaroša , jedino u paketu da dodje jos neko tipa Harris
5. Kemba - šta se njemu vri u glavi , ali kome se baca 40 mil
6. Butler - i on je nepoznanica
7. ovi B- igraci (all star) tipa Middleton , Harris, Vučević , D'A Russell ....neko ce i njih preplatiti
Ma daj. Jeste, znalo se da je zdrav i da ce biti mvp finalaKanye je napisao/la:Svi zadovoljni osim Spursa. Dijete bi izvuklo bolji paket za Kawhija.Mig_Mig je napisao/la:Haha, trebao ga je poslat u LA za bagatelu da osvaja i da svi prkose tome? Ovako u Toronto i svi zadoovljni, pogotovo kad se zna da je Bog pravedan i zbog Zaze unistio GS.Sarmelino je napisao/la:Never forget da je Pop poslao Kawhija u Toronto da ga sjebe

Max Allegri
-
- Kontakt:
Scof1eld je napisao/la:Pa cak i da izrotira neko, sretan si ako imas i onakvog Cousinsa 1v1 u reketu sa bonusom..bombaysaphire je napisao/la: Misliš da Toronto nije bio spreman za tu akciju?
Džaba , ameri drugačije razmišljaju ...
Da je Durant igrao , milijardu posto bi on završio...
Nema Klaya , Curry "mora" biti heroj...
I protiv Cavsa je on uzeo zadnji šut ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Da li su ljubitelji lijepe kosarke mirno spavali? Njihov miljenik zvaljo natamburan u svom dvoristu, ali treba bit realan pa reci da su sudije ukrale pobjedu barem tako tvrde znalci ss foruma.
Nek dovedu kawhia
to biimmozda pomogla uz ovih 5 all starova 
Brokula moj brat teze primio poraz odigraca. Bice kari(na) do godinr fmvp haha
Scofieldu isto tesko pao poraz, sad smislja neke akcije za pobjedu
Nek dovedu kawhia

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
-
- Kontakt:
Bobadilla je napisao/la:Da li su ljubitelji lijepe kosarke mirno spavali? Njihov miljenik zvaljo natamburan u svom dvoristu, ali treba bit realan pa reci da su sudije ukrale pobjedu barem tako tvrde znalci ss foruma.
Nek dovedu kawhiato biimmozda pomogla uz ovih 5 all starova
Žvaljo me razočarao kad se Thompson povrijedio , umjesto da dotrči do njega i da vidi šta je, on na drugom dijelu terena žvaljavi gumu i čuči ...
Pravi vođa ekipe , nema šta...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ne znam zasto, ali najvise mi je drago zbog ovog covjeka.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nije tema trenutno, ali vrijedno spomenuti. Čini mi se da je GM Hornetsa rekao da će Kemba pristat i na paycut samo da mogu dovest dobrih igrača, da grade tim oko njega.Kobe Bryant je napisao/la:
5. Kemba - šta se njemu vri u glavi , ali kome se baca 40 mil
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
A jok, trebam kao i vecina gledati sport s iscekivanjem da neko ne uspije. Neki dan neko pohvali temu, kako je ispisano bruku stranica, a ja ovu temu ne pamtim goru u zadnjih deset godina. Najmanje se prica o kosarci i 99% postova je pljuvanje nekog igraca. Samo prelistaj zadnjih par stranica, pa bukvalno je sve o pljuvanju Currya a isto bi bilo o chokanju Toronta da je ona trica usla.Bobadilla je napisao/la: Scofieldu isto tesko pao poraz, sad smislja neke akcije za pobjedu
Radije cu pricati o akciji koju su odigrali i pokusati smisliti bolju ili se trebam ukljuciti u ovu raspravu da neciji avatar ili necije negledanje tekme utice na pobjednika..
ser del barça es el millor que hi ha !
Au Thompson potrgao ACL...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije niko od tih zasluzio. Nadji nesto bolje.BosniaBoston je napisao/la:Justine kao tvoj forumski jaran zamolio bih te da na avatar postavis jednu od ovih stvariJustin je napisao/la:Bandwagoneri su postali nepodnosljivi. Jednostavno sam morao. Inace nista protiv momka nema.AdkoHz je napisao/la: Justindamus
a)grb Lakersa
b)grb FK Sarajeva
c)Luku Doncica
Unaprijed Hvala
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ukljucio bi se ti buraz da su tvoji dobili, bio bi nesnosljiv kao vecina ovih kojih sad uopste nema. Ajel to se ne treba pljuvat currya? Nije zasluzio da ga se pljuje zbog maestralnih partija? Kad ga vi toliko uzdizete mora se i pljuvat
Lowry za poluvrijeme imao bolji ucinak od zvalje za citavu tekmu. Dje su muda kad ih treba pokazat hehe da nije bilo KDa ostali bi na jednom prstenu

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos ga Klay vadio citavu seriju,imao frajer 26 ppg na 60% sutaBobadilla je napisao/la:Ukljucio bi se ti buraz da su tvoji dobili, bio bi nesnosljiv kao vecina ovih kojih sad uopste nema. Ajel to se ne treba pljuvat currya? Nije zasluzio da ga se pljuje zbog maestralnih partija? Kad ga vi toliko uzdizete mora se i pljuvatLowry za poluvrijeme imao bolji ucinak od zvalje za citavu tekmu. Dje su muda kad ih treba pokazat hehe da nije bilo KDa ostali bi na jednom prstenu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Al fkt bi mu Klay uzeo fmvp-a ove godine da su osvojili. Pa zar nije sramota vise?
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Klay da je ostao citav uzeli bi sinoc Warriorsi, strasno je igrao
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
To je teza samo ybg, isto da ja kazem da je ostao svejedno bi izgubili heheClutch je napisao/la:Klay da je ostao citav uzeli bi sinoc Warriorsi, strasno je igrao
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Koga boli ona stvar za tim realno. Warriorsi su uzeli Cavse 2015. be Irvinga i Lovea pa se danas malo ko sjeca. Prci se broji prsten sasvim normalno.Bobadilla je napisao/la:To je teza samo ybg, isto da ja kazem da je ostao svejedno bi izgubili heheClutch je napisao/la:Klay da je ostao citav uzeli bi sinoc Warriorsi, strasno je igrao
I da im se Zmija nije pridruzila ostali bi na tom jednom vise nego sretnom. Dosta price o dinastiji vise.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ma bila bi metla da je Kawhi bio 100% spreman. Ovako je na nekih 60-70% ih posro kao i brojne znalce poslao na aparate hahahJustin je napisao/la:Koga boli ona stvar za tim realno. Warriorsi su uzeli Cavse 2015. be Irvinga i Lovea pa se danas malo ko sjeca. Prci se broji prsten sasvim normalno.Bobadilla je napisao/la:To je teza samo ybg, isto da ja kazem da je ostao svejedno bi izgubili heheClutch je napisao/la:Klay da je ostao citav uzeli bi sinoc Warriorsi, strasno je igrao
I da im se Zmija nije pridruzila ostali bi na tom jednom vise nego sretnom. Dosta price o dinastiji vise.
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.