NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
zvijezda1 je član uprave valjda bi on trebao znati!
Znaci krov se radi dilfa se vraća pl je blizuspiska je napisao/la:zvijezda1 je član uprave valjda bi on trebao znati!
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Bio on clan ili ne samo prenosim sta je Dilfa rekao sto se tice kluba.spiska je napisao/la:zvijezda1 je član uprave valjda bi on trebao znati!
Jedina nada nam je Zijo Metanje.
Ovako nisam član ali sam razgovaro sa ljudima i znam da će doći finih igrača samo da se ono zlo od Šalde makne luk je totalna budala i on je jedini krivac stopar igrača nije potpisalo Anis je jedan od njih.lp
Yebo Saldu nije Saldo Mile Dodik da ga ne mozes smjenit. Ljudi ga iz njegovog sela istjerali, ne daju mu blizu kluba a da se ne moze istjerat iz Zvijezde. Nego neko go vno isto ko i on ga stiti. Ko ga je postavio nek ga sutne i nek i on leti zajedno sa njim. Probat vratit Zdravka sto se sportskog aspekta tice.
Danas sam razgovaro sa Zdravkom čovjek ima plan viziju kako radit i sigurno bi se borilo za PL a netreba puno vise para. Što tiče Šalde lik na već dogovoren potpis ide da smanjuje platu i ponovo on da pregovara to stvarno nema nigdje Anis je trebao u pon potpisat da se nije on zabrljo strah me da se sa ovih par igraca nedesi isto jer su sigurno pojačanje za svaku ekipu u ligi.
Ajmo se udruzit i da makneo tog saldu vise iz kluba,rastjera covjek sve sto valja
Sutra bi Anis trebo potpisat ako bude sve ok
-
Dominantan
- Kontakt:
zvijezda1 je napisao/la:Ovako nisam član ali sam razgovaro sa ljudima i znam da će doći finih igrača samo da se ono zlo od Šalde makne luk je totalna budala i on je jedini krivac stopar igrača nije potpisalo Anis je jedan od njih.lp
Ovako...evo i ja se radujem
Inace na dan izvlacenja parova za juniore vracam se iz Sarajeva i stanem na benzinskoj Nestro odnosno ex.Beslic i slucajno Salda i neki iz kluba stariji sto vjerovatno stavlja trening majice na ogradu za susenje tu...i reko tamam za demonstraciju taktike i metodike “interpol” zahvata ali ipak stariji ljudi i podmuklo,ponizeno i popisano kimaju na stvari koje sam ukazao o stimanju tekmi...
Tako da malokad su bili wanabe menedzeri krivi oko vaseg kluba..vec su prevladali licni interesi sa Banje ...
Pozzz Vas nikad prezaljeni
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Saldo i ahmetas su to bili dva spadala najveca...u klubu....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
U pravu si treba interpol da ispita zasto nisu dva najbolja juniora nastupila protiv Olimpika, zasto je izveden najlosi sastav na toj utakmici, jesul djeca prodana za sicu.Dominantan je napisao/la:zvijezda1 je napisao/la:Ovako nisam član ali sam razgovaro sa ljudima i znam da će doći finih igrača samo da se ono zlo od Šalde makne luk je totalna budala i on je jedini krivac stopar igrača nije potpisalo Anis je jedan od njih.lp
Ovako...evo i ja se radujem![]()
Inace na dan izvlacenja parova za juniore vracam se iz Sarajeva i stanem na benzinskoj Nestro odnosno ex.Beslic i slucajno Salda i neki iz kluba stariji sto vjerovatno stavlja trening majice na ogradu za susenje tu...i reko tamam za demonstraciju taktike i metodike “interpol” zahvata ali ipak stariji ljudi i podmuklo,ponizeno i popisano kimaju na stvari koje sam ukazao o stimanju tekmi...![]()
Tako da malokad su bili wanabe menedzeri krivi oko vaseg kluba..vec su prevladali licni interesi sa Banje ...
Pozzz Vas nikad prezaljeni
Potpisao Devedzic extra imamo dva sila stopera, Antic ako potpise je znak da napadamo premijer ligu...
Antić će ostat ako nedođe ponuda iz PL.
Bicemo izgleda sila u prvoj polusezoni opet... tooooo ideeeemoooooooo.

Antisa da ostane bi bilo najvece pojacanje.zvijezda1 je napisao/la:Antić će ostat ako nedođe ponuda iz PL.
Nego zvijezda 1 jel se Fadil predomislio? Imal jos pojacanja posto si do sad bio dobar izvor.
Ima još par dobrih igrača samo nesmijem o imenima. Vjerujte ljudi da bi naše najveće pojačanje bilo da Šalda ode iz kluba.
Saldu ne treba pustit da ode. Njega treba istjerat po mogucnosti naglavacke. Mogul pojacanja u pp?
Danas cujem da bi mogo doc jedan napadac. Po meni jako solidan za ovu ligu. To bi mu ujedno bio i povratak kod nas.
Danas cujem da bi mogo doc jedan napadac. Po meni jako solidan za ovu ligu. To bi mu ujedno bio i povratak kod nas.
Pa daj govori sta je potrebno da se salda udalji iz kluba,da se okupe navijaci,ili obicni simpatizeri pred opstinom ajmo nesto uraditi za to zlo u klubu
- ASD
- Kontakt:
Moze za nas neupucene, ko je taj Salda?
Jel to onaj lik sto je davao savjete treneru juniora u Banovicima sa tribine?
Ko je on inace i otkud u klubu?
Jel to onaj lik sto je davao savjete treneru juniora u Banovicima sa tribine?
Ko je on inace i otkud u klubu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.