Andres je napisao/la:Kad neznas sta napsiat , onda kazes : Ma igro je ARsenal nekad bolje , ono znas ono , ba neki Henry. Pires , Ljumberg itd , ma igro je i Real bolje ono Ronaldo , Zidan Raul i ostali , ma kako neznas.
Htjeli vi ili ne Barcelona je najdominantniji tim i klub na svijetu i po trofejima i po igri u ovoj novoj eri..Zadnjih 10 godina ovdje su igrali i igraju sve sami umjetnici koji suradzuju.... To je taj razlog.... Arsenal je igrao extra , igra i sad , ali Barca je visi nivo za njih , nema te ekipe koja se moze nadigravati sa Barcom , koja se moze totalno otvoriti , to je pokusao par puta Pellegrini pa dobio po usima...
Cinjenica je jedno , a vasa mrznja i ocaj drugo...
Znam da bi i vi volili da i Real i Arsenal imaju ono sto ima Barca trenutno , a to je neodoljivost
ne pratiš ti Barselonu deset godina da to znaš ,napiši zadnjih pet godina Barselona igra najbolje i neće se niko buniti ,a ti pišeš zadnji deset godina ,ali znam ja da se ti ne sjećaš Barselonine Holandske škole ,kad se borila za KUP-UEFA a ti kažeš ona dominira prethodnih deset godina ,ni kad je nekad bila 12 na tabeli ,sa onim velikim igračima Rivaldom ,Klajvertom ,Enrikeom i ostatkom Holanđana ,a ti pričaš igrali sve sami umjetnici koga od tih umjetnika sem Rivalda vidiš u ovoj generaciji Barselone .
KAD VELIČAŠ BARSELONU MORAŠ REĆI BARSA JE NAJBOLJI KLUB U ZADNJIH PET GODINA ,A NE PISATI NEKE GLUPOSTI KAO ŠTO TI PIŠEŠ.
A možete vi pričati koliko hoćete ,ali morate priznati da je Engleska liga jača od Španske i da je Arsenal od dolaska Wengera tim koji igra najzanimljiviji i najljepši fudbal u Evropi.