Botovi na aparatimaTorres_9 je napisao/la:ne moze se protiv bozice fortune
morali smo docekati kraj najace dinastije u povijesti ali da ih povrede ujebu
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Kako je alem iskusno sa Hardena zajahao na Kawhija

Samo cijenim greatnessjapa je napisao/la:Kako je alem iskusno sa Hardena zajahao na Kawhija![]()

Botovi se tek upalili, trebalo je 4 godine da prodju test pitanjeBobadilla je napisao/la:Botovi na aparatimaTorres_9 je napisao/la:ne moze se protiv bozice fortune
morali smo docekati kraj najace dinastije u povijesti ali da ih povrede ujebu
jel realan ovajBrokula je napisao/la:Kojom logikom forumskih strucnjaka je Steph chokao ovo finale, a Lebron nije 2015e?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I Curry i Lebron su izgubili finaala tako sto su im saigraci bili povrijedjeni-Nije nijedan chokao.Ovdje ljudi ne razumiju rijec choke
Ali matematiku razumiju. 0-8.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav posao Bobbya Webstera i ljudi iz Raptorsa. Rijetko dobar potez uprave, jer u posljednje vrijeme gledamo samo kako GM-ovi prave smijurije od timova.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kockali se, sreća ih pogledala i dobili. Sada je to dobar potez, da je fortuna malo drugačije odigrala stvari vjerovatno bi bili popljuvani maksimalno. 
Tesko da oba tima naprave smijuriju, pretezno kedan bolje prodjeWandelanoite je napisao/la:Kakav posao Bobbya Webstera i ljudi iz Raptorsa. Rijetko dobar potez uprave, jer u posljednje vrijeme gledamo samo kako GM-ovi prave smijurije od timova.
Torres dje ti je bogotac, 5 all star igraca i dobi po usima uz mizeran ucinak, igoudala imo bolju tekmu od njega i klay za ono sto je odigrao i green isto. Cirkus
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najjaca dinastija u historiji,zasluzili 1 prsten(2017)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mrvica je falila da izgube od Phile.Oikamid je napisao/la:Kockali se, sreća ih pogledala i dobili. Sada je to dobar potez, da je fortuna malo drugačije odigrala stvari vjerovatno bi bili popljuvani maksimalno.
A ne bi me cudilo da ih cudak napusti i pored prstena.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Mogli su i od Bucksa, vrlo blizu 0:3 bili.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Da. Odavno govorim da je istok jaci ove godine. Lakse su dobili Warriorse nego i Sixerse i Buckse.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Nema šta, mada ja i dalje mislim da su Rocketsi bili druga najjača ekipa ove i prošle sezone.
Nije fer prema GSW ta konstatacija.TonySosa je napisao/la:Nema šta, mada ja i dalje mislim da su Rocketsi bili druga najjača ekipa ove i prošle sezone.
41.21.1.
Znaš na šta sam mislio, da je Durant igrao bila bi lagana serija kao i one sa Cavsima. Nije jednostavno kad ti 50 miliona završi u bolnici, pogotovo zbog načina na koji je tim Dubsa konstruktovan.S-Y-L-A-R je napisao/la:Nije fer prema GSW ta konstatacija.TonySosa je napisao/la:Nema šta, mada ja i dalje mislim da su Rocketsi bili druga najjača ekipa ove i prošle sezone.
Ahilova, ACL, i ključna kost za 3 od 6 najvažnijih igrača. To nisam nikad vidio.
Clutch@
Hvala brate. Ubjedljivo najteza je bila serija protiv Sixersa. Tu se i uzela titula.
Kawhi tesko da ce ostat. Ja ocekujem da ode. Al ono hvala ti babuka i zdrav i ziv ti nama bio 100 godina.
Masai ce opet napravit konkurentnu ekipu. Svakako niko ne ocekuje back to back od Raptorsa.
Konacno skinuli epitet luzera.
Lets go Raptors!

Hvala brate. Ubjedljivo najteza je bila serija protiv Sixersa. Tu se i uzela titula.
Kawhi tesko da ce ostat. Ja ocekujem da ode. Al ono hvala ti babuka i zdrav i ziv ti nama bio 100 godina.
Masai ce opet napravit konkurentnu ekipu. Svakako niko ne ocekuje back to back od Raptorsa.
Konacno skinuli epitet luzera.
Lets go Raptors!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Šta ako Masai prihvati Wizardse?Mago je napisao/la:Clutch@
Kawhi tesko da ce ostat. Ja ocekujem da ode. Al ono hvala ti babuka i zdrav i ziv ti nama bio 100 godina.![]()
![]()
Konacno skinuli epitet luzera.![]()
Lets go Raptors!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.