Botovi na aparatimaTorres_9 je napisao/la:ne moze se protiv bozice fortune
morali smo docekati kraj najace dinastije u povijesti ali da ih povrede ujebu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Botovi na aparatimaTorres_9 je napisao/la:ne moze se protiv bozice fortune
Samo cijenim greatnessjapa je napisao/la:Kako je alem iskusno sa Hardena zajahao na Kawhija![]()
Botovi se tek upalili, trebalo je 4 godine da prodju test pitanjeBobadilla je napisao/la:Botovi na aparatimaTorres_9 je napisao/la:ne moze se protiv bozice fortune
jel realan ovajBrokula je napisao/la:Kojom logikom forumskih strucnjaka je Steph chokao ovo finale, a Lebron nije 2015e?
Tesko da oba tima naprave smijuriju, pretezno kedan bolje prodjeWandelanoite je napisao/la:Kakav posao Bobbya Webstera i ljudi iz Raptorsa. Rijetko dobar potez uprave, jer u posljednje vrijeme gledamo samo kako GM-ovi prave smijurije od timova.
Mrvica je falila da izgube od Phile.Oikamid je napisao/la:Kockali se, sreća ih pogledala i dobili. Sada je to dobar potez, da je fortuna malo drugačije odigrala stvari vjerovatno bi bili popljuvani maksimalno.
Nije fer prema GSW ta konstatacija.TonySosa je napisao/la:Nema šta, mada ja i dalje mislim da su Rocketsi bili druga najjača ekipa ove i prošle sezone.
Znaš na šta sam mislio, da je Durant igrao bila bi lagana serija kao i one sa Cavsima. Nije jednostavno kad ti 50 miliona završi u bolnici, pogotovo zbog načina na koji je tim Dubsa konstruktovan.S-Y-L-A-R je napisao/la:Nije fer prema GSW ta konstatacija.TonySosa je napisao/la:Nema šta, mada ja i dalje mislim da su Rocketsi bili druga najjača ekipa ove i prošle sezone.
Šta ako Masai prihvati Wizardse?Mago je napisao/la:Clutch@
Hvala brate. Ubjedljivo najteza je bila serija protiv Sixersa. Tu se i uzela titula.
Kawhi tesko da ce ostat. Ja ocekujem da ode. Al ono hvala ti babuka i zdrav i ziv ti nama bio 100 godina.![]()
![]()
Masai ce opet napravit konkurentnu ekipu. Svakako niko ne ocekuje back to back od Raptorsa.
Konacno skinuli epitet luzera.![]()
Lets go Raptors!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.