FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Azira staviti kao 4 opciju na golu,neka brusi formu za Slogu SH.Ipak prije treba dati šansu malom Mehiću.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Jos provocira...

Još smo mu garant dužni jedno 15.000, pa će nas i tužit 
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Koji pickast potez jos ne mogu shvatiti, dno dna. Hajd Sarajevo il Zrinjski, gdje se vec prodaju igraci i talenti, ali Tuzla City.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema se i sta se moze? Klub treba gledati kao klub, a ne kroz pare. Jednog dana ce oni koji su okrenuli ledja Slobodi propadati u zemlju.katarakta je napisao/la:Dovest cemo mi boljeg kakvog, iz Prve FBiH
Treba detektovati pravog krivca u gradu za unistavanje atmosfere, a to sigurno nije niko ko radi nesto za dobro Slobode i trosi svoje vrijeme.
Mozemo otici i u Federalnu pa eto neka likuje ko voli, samo ne zna niko koliko glup sa tim ispada jer treca godina kako sopstveni navijaci ne stite interes svog kluba pa da ne idemo dalje.
Ko je napravio podjelu 2016? Imamovic, Senad i ostali sigurno ne. Od tada Sloboda ne moze prvo da ima normalnu atmosferu pa tek ostalo i za svaki nedostatak se gleda u pravcu nemamo para . Nemamo pa sta, ne mogu zamjeriti nekom ko nema i svrsavati na necije poteze koliko god oni losi bili jer ima.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 jun 2019, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Da ima mozga bio bi inženjer ne bi bio golman.bhpremierliga12 je napisao/la:Koji pickast potez jos ne mogu shvatiti, dno dna. Hajd Sarajevo il Zrinjski, gdje se vec prodaju igraci i talenti, ali Tuzla City.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
J***m li mu sve ono pi***sto prodano da je otišo u Zrinjski ili Sarajevo pola rijeci mu be bi reko al kod ovih nikad halala neće dobit,treba pljuvat s***cinu raspalu
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Bravo. Prava i jedina adresa za zalbe.katarakta je napisao/la:Pravi krivac je Džasmin
Da simpatizercic smije kmecat kmeco bi
Azir i jeste otiso kuci ljudi sta vam je.no big deal
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 14 jun 2019, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Zelim mu da za zivota najveci klub u kojem je igrao bude Slobodasviunapad1010 je napisao/la:Da ima mozga bio bi inženjer ne bi bio golman.bhpremierliga12 je napisao/la:Koji pickast potez jos ne mogu shvatiti, dno dna. Hajd Sarajevo il Zrinjski, gdje se vec prodaju igraci i talenti, ali Tuzla City.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Svakim danom sve vise postujem Darka Todorovica, da Bog da ti nama u Manchester Unitedu igrao legendo, a ove seljacine da Bog da u federalnoj proveli karijeru 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jasta je. Mislim puca mi za likom ali on daje koliko grad moze dok neko drugi gura svoje interese uslovljavanjima preko sporta. Ta druga strana nije cista kako se pokusava reci vec prljavija i uz lozenje raje.katarakta je napisao/la:Pravi krivac je Džasmin
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sad nastavite udarat tamo gdje svakako nema smisla ni efekta 
Evo politicki simpatizercic je vec poceo s odbranom neodbranjivog
Ebe se njemu za klubom bitno je odbranit ideju
Evo politicki simpatizercic je vec poceo s odbranom neodbranjivog
Ebe se njemu za klubom bitno je odbranit ideju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hvala Darki nasem postenom.bhpremierliga12 je napisao/la:Svakim danom sve vise postujem Darka Todorovica, da Bog da ti nama u Manchester Unitedu igrao legendo, a ove seljacine da Bog da u federalnoj proveli karijeru
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Joj de dobro vas je, zar se svaki **** dan mora citati o **** Jasminu, SDA, PDA, SDP i ta sranja, samo isti **** pisete svaki **** dan, kako vam ne dosadi vise.
Supacki potez seoske lole a golmanu sve najgore u nastavku karijere.
-
Sariel1987
- Kontakt:
I senadu vizavi transfera al smo ga oplodili 
Jasta neg moramo. Igras kako gazda kaze a gazda kaze ko pokaze malo ambicije bivsi je
Jasta neg moramo. Igras kako gazda kaze a gazda kaze ko pokaze malo ambicije bivsi je
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Tako je krenuo u neku borbu sa brnjozom a nemaju mu.da da idu do kraja. Na ovo je pravi potez zabraniti slogi da igra na Tušnju. Neka igraju gdje hoće. Vrijeme im je da udare kontru ako su već krenuli u obračun nekakav.katarakta je napisao/la:Pravi krivac je Džasmin
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ko ce im zabranit sta pricate ba imal ovde iko realan?
Dao sam ti dusu srce sam ti dao..nekad se pjevalo
Dao sam ti dusu srce sam ti dao..nekad se pjevalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.