Mislim da ce uskoro bit skupstina kluba i da ce bit dosta toga poznato, jedna od cudni stvari je zavrsnica za juniore za ulazak u juniorsku pl.Ponovo je napisao/la:Pa daj govori sta je potrebno da se salda udalji iz kluba,da se okupe navijaci,ili obicni simpatizeri pred opstinom ajmo nesto uraditi za to zlo u klubu
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
::
Prvo skupstina bi se trebala odrzati u sto kracem roku. Jer najkasnije za 15-20 dana trebas krenut sa pripremama.
Drugo cisto sumnjam da ce se nakon skupstine mnogo promjenit. Fadil ih je ispalio. Pokusalo se razgovarat i sa Salgijom ali ni on nije zainteresovan. Ostale su jos Bele. Kao oni su ostavili prostora da razmisle. Mada cisto sumnjam da ce od toga biti nesto.
Na kraju ostaje opstina kao glavni sponz.(naravno ako ne racunamo generalnog Rimesa
).
Jer sumnjam da bi opstina dozvolila ispadanje u nizi rang pogotovo sad kako su postali grad. Tako da ce vise-manje ostati isto. Uhljebi ce se stranacke potrcke ala Salda i ostali.
Drugo cisto sumnjam da ce se nakon skupstine mnogo promjenit. Fadil ih je ispalio. Pokusalo se razgovarat i sa Salgijom ali ni on nije zainteresovan. Ostale su jos Bele. Kao oni su ostavili prostora da razmisle. Mada cisto sumnjam da ce od toga biti nesto.
Na kraju ostaje opstina kao glavni sponz.(naravno ako ne racunamo generalnog Rimesa
Jer sumnjam da bi opstina dozvolila ispadanje u nizi rang pogotovo sad kako su postali grad. Tako da ce vise-manje ostati isto. Uhljebi ce se stranacke potrcke ala Salda i ostali.
Nemojte lupat sa tim belama ljudi daju 2000 na godišnjem nivoucombe je napisao/la:Prvo skupstina bi se trebala odrzati u sto kracem roku. Jer najkasnije za 15-20 dana trebas krenut sa pripremama.
Na kraju ostaje opstina kao glavni sponz.(naravno ako ne racunamo generalnog Rimesa![]()
![]()
![]()
).
Sta sam lupo sa Belama. Samo da su im navodno rekli da ce razmislit. Sto je po meni jedan od nacina da ih kulturno odyebu. Te sam i napisao da po meni od toga nema nista. Isto ko sto je i Dilfa odyebo.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Bele ce uci u klub dovesti ce ljude iz turske sto imaju ulker i elevan..to je bila tema zadnjeg sastanka gradske uprave i bella, fadil ce pomoc koliko moze, salgija ima svoj klub.kako cujem idu na ulazak u prvu ligu ..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Jesi li ti bio na tom zadnjem sastanku,ako nisi ko ti je rekaocrvenobijeli je napisao/la:Bele ce uci u klub dovesti ce ljude iz turske sto imaju ulker i elevan..to je bila tema zadnjeg sastanka gradske uprave i bella, fadil ce pomoc koliko moze, salgija ima svoj klub.kako cujem idu na ulazak u prvu ligu ..
Ljudi Kolak u Zrinjskom ili raskida suradnju ili ce negdje na posudbu,kakve su sanse da ga mi ugrabimo jednu godinu na posudbu,mislim da bi imali strasnu odbranu,sa Petrovicem,Devedzicem,Anticem i na golu Kolak
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Pouzdana informacija iz provjerenog izvoraPonovo je napisao/la:Jesi li ti bio na tom zadnjem sastanku,ako nisi ko ti je rekaocrvenobijeli je napisao/la:Bele ce uci u klub dovesti ce ljude iz turske sto imaju ulker i elevan..to je bila tema zadnjeg sastanka gradske uprave i bella, fadil ce pomoc koliko moze, salgija ima svoj klub.kako cujem idu na ulazak u prvu ligu ..
Daj boze da nam Turke dovedu,jer oni iskreno nisu za sporta,imaju oni pare to bez daljnjeg ali sto se tice plata prema radnicim su losi,tako bi i igracima radili isto,trazili bi se igraci za sicu a da daju maksimum sto je nemoguce,a ako turci dodju to ce biti dobrocrvenobijeli je napisao/la:Pouzdana informacija iz provjerenog izvoraPonovo je napisao/la:Jesi li ti bio na tom zadnjem sastanku,ako nisi ko ti je rekaocrvenobijeli je napisao/la:Bele ce uci u klub dovesti ce ljude iz turske sto imaju ulker i elevan..to je bila tema zadnjeg sastanka gradske uprave i bella, fadil ce pomoc koliko moze, salgija ima svoj klub.kako cujem idu na ulazak u prvu ligu ..
90% dolaze Turci to sam i ja danas u carsiji cuo...imaju ljudi fabrike cokolada po cijeloj Tusrkoj... hoce da ulazu kod nas...Radi se punom parom cuo sam cak da matori Kzo hoce full ekipu do prvog jula i da krene... ovi dana treba da potpisu jos par neki golman mozda taj kolak i napadac i nato stoper mladi u21...
Jaranike trebate otic na stadion radi se punom parom od kako su parkinzi preuzeli sve... plastika napreduje, radi se trava na terenu plus okolo sve cakum pakum...
Extra sve starci vrijeme je za iskorak vrijeme je za premijer ligu a Olimpik je odustao od premijer lige hoce se na mladu djecu fokusirati... od Toska nema nista svi bjeze... mi ulazimo jaranike...

Jaranike trebate otic na stadion radi se punom parom od kako su parkinzi preuzeli sve... plastika napreduje, radi se trava na terenu plus okolo sve cakum pakum...
Extra sve starci vrijeme je za iskorak vrijeme je za premijer ligu a Olimpik je odustao od premijer lige hoce se na mladu djecu fokusirati... od Toska nema nista svi bjeze... mi ulazimo jaranike...
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Ove godine ko odluci ici na PL imat ce najlaksi put. Trenutno ne vidim kandidata za 1.mjesto.combe80 je napisao/la:90% dolaze Turci to sam i ja danas u carsiji cuo...imaju ljudi fabrike cokolada po cijeloj Tusrkoj... hoce da ulazu kod nas...Radi se punom parom cuo sam cak da matori Kzo hoce full ekipu do prvog jula i da krene... ovi dana treba da potpisu jos par neki golman mozda taj kolak i napadac i nato stoper mladi u21...
Extra sve starci vrijeme je za iskorak vrijeme je za premijer ligu a Olimpik je odustao od premijer lige hoce se na mladu djecu fokusirati... od Toska nema nista svi bjeze... mi ulazimo jaranike...![]()
Tosk nece sigurno.
Hocemo mi jaraniko vidices eto kakva se ekipa slaze tipa Mostar prosle godine... Turci nas vade uz Opstinu
Lakse malo ne trcite pred rudu,to je sve rekla kazala,ajmo sacekat pa vidjet,da ne bude opet ludom radovanje
Mislim i da ce se Jedinstvo ustabilit,jer Jagodic ne bi ostao da ne ciljaju sta veliko sljedecu sezonu
Mi smo grad sad stari moj debelo veca transa ide garant za sport pa tako i za Zvijezdu... najjaca si izvozna Opstina sa Gracanicom i Tesnjom a nemas premijerligasa to se sad mijenja... mi smo prosle sezone bili cetvrti a trener dvi sedmice prije prvenstva dosao jedva se skupili... Sad to puno bolje izgleda... Jovic, Antic ako jos ostanu extra starac... nek turci ta tri turcina dovedu sto se prica jos i matori Lazo svojih nekih eto ekipe extra... znas koji je plus sto imas trenera i kapitena svaka im cast sto su produzili... tako rade pravi ljudi to je vjetar u ledja drugima...
Mozemo bit optimisticni ulazak u premijer ligu ce se u tuzlanskom kantonu odluciti Banovici ili MI... prije mi jaranike jer smo grad zvanicno sad i sve ce se ucinit da imamo premijerligasa
Mozemo bit optimisticni ulazak u premijer ligu ce se u tuzlanskom kantonu odluciti Banovici ili MI... prije mi jaranike jer smo grad zvanicno sad i sve ce se ucinit da imamo premijerligasa
I po obicaju umjesto Turcina slijedi nam ku rcina. Jel turcin reko da Šaldo mora ostat u klubu inace ne dolazi.
Jedini izlaz Zijo Metanje.
Jedini izlaz Zijo Metanje.
Ja znam da se nebi pregovaralo sa ovim napadačima da se nemisli borit za PL.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Ljudi kad su bele usle i klub sve je moguce, jer nebi oni dzabe kupili opremu omladinskom pogonu, piska zna mozda vise, ali uskoro novi dresovi sa BM reklamom, onda ti turccini ako imalo budemo znali da ih privucemo eto nama pl. Jer uz olimpic nema niko da se bori..sledece sezone ce mladost ili sloboda u prvu ligu
Daj mi imena u pp ako mozezvijezda1 je napisao/la:Ja znam da se nebi pregovaralo sa ovim napadačima da se nemisli borit za PL.
Sve to i da se desi,ko ce ocistit dug sa glavnog racuna,zna li iko tacnu cifru koliki je dug ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.