FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni je najveća enigma u našoj skorijoj historiji Riste Mitrevski, stopera igrao. Sjećam se samo jedne njegove utakmice u kupu protiv Travnika u revanšu, kad je već bilo riješeno pitanje pobjednika. Lik je strašno izgledao, bio veći od Sofranca, kasnije imao solidnu karijeru, ali kod nas nije odigrao dvije utakmice
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Juce objavio SC , pa zasto imamo moderatore . Dobar si Ti @MortemHz bio , ali samo dok je kampanja trajala . Sala mala , ljudino .MortemHz je napisao/la:Vrtilo se stalnoOsmanhodzicBuco je napisao/la:Sofranac potpisao za Sutjesku, nisam vidio da je neki portal to objavio... sad baš gledam na transfeemarktu
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kad se nastavljaju ulaganja u Butmiru?
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Muminovic mi nikako nije jasan. Dosta dobar golman, ove sezone mogao biti zamjena za Kovu i sljedece na go, a on ode u Tuzlu tbjrb
Sabrine mi moje!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mogla bi Tuzla ove sezone biti u TOP6. Uopšteno mislim da će on kroz 1-2 godine van BiH otići.BosnianKingdom je napisao/la:Muminovic mi nikako nije jasan. Dosta dobar golman, ove sezone mogao biti zamjena za Kovu i sljedece na go, a on ode u Tuzlu tbjrb
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kakav ba Muminovic na njega zapeli lik nista specijalno.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Pricalo se da je imo sukob sa po ekipeharis004 je napisao/la:Meni je najveća enigma u našoj skorijoj historiji Riste Mitrevski, stopera igrao. Sjećam se samo jedne njegove utakmice u kupu protiv Travnika u revanšu, kad je već bilo riješeno pitanje pobjednika. Lik je strašno izgledao, bio veći od Sofranca, kasnije imao solidnu karijeru, ali kod nas nije odigrao dvije utakmice
[quote="zagor1987"]Kakav ba Muminovic na njega zapeli lik nista specijalno.[/quote
Raspade se ona Sloboda,već na pola sezone će ispasti.I sve ove godine su ostajali samo zbog slabe lige.
Raspade se ona Sloboda,već na pola sezone će ispasti.I sve ove godine su ostajali samo zbog slabe lige.
Biti ce kod kuce, uzeti ce sigurno pola miliona KM za 4 godine, i ima mjesto startera, jos je golman, njima je malo teze probiti se vani, i tek se oporavio od teske povrede, ligamenti koljena...BosnianKingdom je napisao/la:Muminovic mi nikako nije jasan. Dosta dobar golman, ove sezone mogao biti zamjena za Kovu i sljedece na go, a on ode u Tuzlu tbjrb
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Likovi misle da je neko kvalitet zamo zato sto je mlad.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref Musemić danas je obavio prozivku igrača FK Sarajevo.
Iako to mediji nisu prenijeli da prozivci se našlo još jedno novo ime, osim Gavrića i Milanovića, riječ je o nekadašnjem igraču slavnog Ipswicha.
Prema našim informacijama 21-godišnji Mohammed Sagaf već neko vrijeme nalazi se na probi gdje pokazuje zavidan nivo fudbalske kvalitete.
Idućih dana će se znati više informacija o eventualnom pojačanju kluba sa Koševa koji ima zadatak osnažiti roster prije početka kvalifikacija za LP.
BhFudbal, kad će bit na probi kad je pauza bila?
Iako to mediji nisu prenijeli da prozivci se našlo još jedno novo ime, osim Gavrića i Milanovića, riječ je o nekadašnjem igraču slavnog Ipswicha.
Prema našim informacijama 21-godišnji Mohammed Sagaf već neko vrijeme nalazi se na probi gdje pokazuje zavidan nivo fudbalske kvalitete.
Idućih dana će se znati više informacija o eventualnom pojačanju kluba sa Koševa koji ima zadatak osnažiti roster prije početka kvalifikacija za LP.
BhFudbal, kad će bit na probi kad je pauza bila?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Muhamed Sagaf. Morta na aparatima

Muha gafSa 
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
I da je tu momak, nije djabe tu, igra 5 ligu al Engleske, i njihova 5 je u rangu sa nama, kao mladi igrac dao je koji go i asistenciju i standardan je igrac Braintree, ko zna, mozda je talenat
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Upravo to.extazy je napisao/la:I da je tu momak, nije djabe tu, igra 5 ligu al Engleske, i njihova 5 je u rangu sa nama, kao mladi igrac dao je koji go i asistenciju i standardan je igrac Braintree, ko zna, mozda je talenat
Ja sam mišljenja da bismo trebali dovoditi igrače iz engleskih niželigaša. Svi znamo da Englezi vole promjene, mislim da bi mnogi njihovi fudbaleri ovdje napravili hajmo reći solidne karijere - barem bi proputovali Evropom, a nama bi dosta pozitivnog donijeli.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pretjera ga ti ... cuj 5. Liga u rangu sa nama.extazy je napisao/la:I da je tu momak, nije djabe tu, igra 5 ligu al Engleske, i njihova 5 je u rangu sa nama, kao mladi igrac dao je koji go i asistenciju i standardan je igrac Braintree, ko zna, mozda je talenat
Kod njih ima talenata jer je ogroman broj klubova, ogroman broj utakmica i jako cesto ekstra talentovani igraci ne budu primjeceni. U nasoj ligi brz igrac sa kontrolom lopte imalo boljom moze da bas odskace jer su vecinom igraci poptilicno slabe motorike u odbrani.
Bit ce prijateljske pa cemo vidjeti na cemu je
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
@Mortem ovog Sagafa je Vanja uhljebio tebi u inat. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:

Kad sam gledao fotke s prozivke, gledam ko je ovaj crni. Znači, novi je. Vidjećemo kako će se pokazati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mohammed Sagaf iz pete engleske ligeAlfredNobel je napisao/la:
Kad sam gledao fotke s prozivke, gledam ko je ovaj crni. Znači, novi je. Vidjećemo kako će se pokazati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q