Vidim da i ti imas ozbiljnih problema...Bice to sve ok,uradice i indijanac nesto.Ne sekiraj se.Sarmelino je napisao/la:Kawhi van Spursa cak i personality ima

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Vidim da i ti imas ozbiljnih problema...Bice to sve ok,uradice i indijanac nesto.Ne sekiraj se.Sarmelino je napisao/la:Kawhi van Spursa cak i personality ima
yeboga ti kad kažem all time great mislim na Jordana, LeBrona, Magica, Birda, Kobea... da ne nabrajam sad top 10 top 15 igračanerkolfc je napisao/la:Ako Curry nije All time great igrac onda u ligi trenutno postoje samo 2 ili 3 takva. Lik se redovno pisao po ostalim all star PG igracima svoje ere bio u 5 finala i 3 uzeo. Kakvi su ovdje kriteriji za takve igrace?
Clutch znači zakomplicirati igru promašajem da bi onda pogodio buzzerbeater?Edviin je napisao/la:Pogledaj si kawhijem clutch momenat protiv phile u game 7, pa ce ti biti jasno sta znaci CLUTCH. Da je curry pogodio bio bi clutch, posto nije a i nije mu prvi put da masi kad je najvaznije, kako bi ga ti nazvao?Fowl95 je napisao/la:Košarka jeste timski sport, al se uvijek nekako uspije provuć glorifikacija individualnog uspjeha kroz timski. Npr. Reći da Jordan nije osvojio sam 6 titula je hereza.
Onda glorifikovanje clutch momenata, kao da poeni u zadnjim minutama vrijede duplo više od ovih prije. Leonard je "choker" jer je u zadnjoj četvrtini dao tri slobodna samo od kojih 2 zbog očajničkog technical foula?
izlazi ti iz pakasa posto je odradio job.Bobadilla je napisao/la:Tesko da oba tima naprave smijuriju, pretezno kedan bolje prodjeWandelanoite je napisao/la:Kakav posao Bobbya Webstera i ljudi iz Raptorsa. Rijetko dobar potez uprave, jer u posljednje vrijeme gledamo samo kako GM-ovi prave smijurije od timova.
Torres dje ti je bogotac, 5 all star igraca i dobi po usima uz mizeran ucinak, igoudala imo bolju tekmu od njega i klay za ono sto je odigrao i green isto. Cirkus
Jel ti primjećuješ da on priča o polufinalu konferencije, u kojem se Steph popišao po Hardenu (najboljem igraču ligeFowl95 je napisao/la:Clutch znači zakomplicirati igru promašajem da bi onda pogodio buzzerbeater?Edviin je napisao/la:Pogledaj si kawhijem clutch momenat protiv phile u game 7, pa ce ti biti jasno sta znaci CLUTCH. Da je curry pogodio bio bi clutch, posto nije a i nije mu prvi put da masi kad je najvaznije, kako bi ga ti nazvao?Fowl95 je napisao/la:Košarka jeste timski sport, al se uvijek nekako uspije provuć glorifikacija individualnog uspjeha kroz timski. Npr. Reći da Jordan nije osvojio sam 6 titula je hereza.
Onda glorifikovanje clutch momenata, kao da poeni u zadnjim minutama vrijede duplo više od ovih prije. Leonard je "choker" jer je u zadnjoj četvrtini dao tri slobodna samo od kojih 2 zbog očajničkog technical foula?
Torres_9 je napisao/la:izlazi ti iz pakasa posto je odradio job.Bobadilla je napisao/la:Tesko da oba tima naprave smijuriju, pretezno kedan bolje prodjeWandelanoite je napisao/la:Kakav posao Bobbya Webstera i ljudi iz Raptorsa. Rijetko dobar potez uprave, jer u posljednje vrijeme gledamo samo kako GM-ovi prave smijurije od timova.
Torres dje ti je bogotac, 5 all star igraca i dobi po usima uz mizeran ucinak, igoudala imo bolju tekmu od njega i klay za ono sto je odigrao i green isto. Cirkus
Jasta mizern s koliko cc 30 ppg u prosjeku, 3 invalida all stara.
Vodeci vashom shizologikom izgubio je od 4 all stara
koji parmak 4 godine kmeci radi bogoca, jel ti danas najsretniji dan u tvoj bijednom zivotu ?
Vrhunski znalac. Da ti junak igra ko sto nu jases kitu bio bi prvakTorres_9 je napisao/la:bogotac sipa 45+ za brejk vcrs , najbolja ekipa ikad zavrsava ovo u 5 tekmi
Bolji je bio kad ih je Bron skinoSarmelino je napisao/la:najbolji dan u zadnjih 6 godina kosarke
vrati se znalac u nazad 4 godine, smijo si se na pomen dinastijaBobadilla je napisao/la:Vrhunski znalac. Da ti junak igra ko sto nu jases kitu bio bi prvakTorres_9 je napisao/la:bogotac sipa 45+ za brejk vcrs , najbolja ekipa ikad zavrsava ovo u 5 tekmi
kome da se dokaze ?Edviin je napisao/la:Dzabe pisati kad ljudima nije jasno d broji samo sto pogodis, sta god napises mrznja sta ti ja znam, ko **** kad jim kazes da te boli k ako se je bu medzu sobom, samo da tebi ne sole pamet kako je to normalno i onda te nazivaju zaostalim i sta ti ja znam, i navijaci gs su isti ko one ljute lejzbejke, dok nije dosao durant se nakako trpilo, ali onda se to diglo do neba. Imat ce curry citavu sezonu da se dokaze da je sposoban velikih stvari, pripremite izgovore trebat ce vam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.