nisam ni ja svega misenad_flamin je napisao/la:Toxicity je napisao/la:Nema veze. dali smo ciganima gol u 94 minuti.. To ih je najviše zabolilo, hahahahahahahaha
ja nisam vidio boljeg igraca i VECEG PED.ERCINE od Cristiana Ronalada!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- legenda reala
- Kontakt:
Neda se nikako Raulu da se odlijepi od Inzagia prati ga u stopu ,očekujem go protiv Benfike .
a ovo večeras ,može proći Mourinho pogodio sa izmjenama kao i Alegri ,čini se da se Benzema vraća u formu to bi bilo dobro i za kraj
VELIKI PIPO INZAGHI svaka mu čast sa 37 godina onako igra ,uvijek sam ja govorio uz Raula za mene najbolji napadač svih vremena i još ono njegovo radovanje kad da go sjajno.
a ovo večeras ,može proći Mourinho pogodio sa izmjenama kao i Alegri ,čini se da se Benzema vraća u formu to bi bilo dobro i za kraj
VELIKI PIPO INZAGHI svaka mu čast sa 37 godina onako igra ,uvijek sam ja govorio uz Raula za mene najbolji napadač svih vremena i još ono njegovo radovanje kad da go sjajno.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sto sikce na temi Real Madrid C.F., do jutra 650 stranica
samo polako s ovim provokatorima..
ebali su sebi sami mmmm, kad je P.Leon zabio
ljudi imate mahanje..laku noc
samo polako s ovim provokatorima..
ebali su sebi sami mmmm, kad je P.Leon zabio
ljudi imate mahanje..laku noc
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- senad_flamin
- Kontakt:
konacno jedan normalan forumas sa normalnim postom i bez vrijedjanja!legenda reala je napisao/la:Neda se nikako Raulu da se odlijepi od Inzagia prati ga u stopu ,očekujem go protiv Benfike .
Ja samo moram reci da je Mracelo drugi igrac....prosle godine Pato se zaje.bavao sa njim a sad je Marcelo odlican igrac,pun snage i kondicije!!
-RIVALDO-
- Unforgotten
- Kontakt:
Budali je smijesno i kad mu neko prst pred oci stavi...Adinjo je napisao/la:Unforgotten je napisao/la:Sudija opet poklonio gol Milanu.T-MAC je napisao/la:odbrana milana opet poklonila gol realu...
@Adinjo, ja sam samo potvrdio misao svog kolege vuvu_zzz il' kako se vec zove. Ne kontam sto sam smijesan de mi obrazlozi :ugeek:
Ne bitno. Imas sve napisao na predhodnim postovima pa ako te zanima, citaj. I pusti se suplje kako cemo mi sa nasom "stalnom pricom da je Inter kriv"..niko nije ni A rekao sto se toga tice, zato molim te postedi nas. Ovi postovi mog kolege i mene se isljucivo ticu Casillasovog vjestog branjenjaPozz
Mislim da nije ni vrijeme ni mjesto za ovakvu prepirku, ali kad si poceo, da i ja malo vratim. To sto si rekao da niko nije pomenuo to da je Inter kriv za Juvetovo ispadanje je tacno, ali je i glupo, zato sto se iz konteksta moze izvuci vase razmisljanje, prethodno procitano na ko zna koliko stranica klubova Intera i Juveta. Postovi tebe i tvog kolege se odnose prema Casillasu toliko objektivno, da je Buffon pomenut 5 puta, iako on nema apsolutno nikakve veze sa veceraslnjom utakmicom.
I za kraj "Ne bitno" se pise sastavljeno.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
http://adf.ly/ALVw ofsajd inzagija
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Real je trebao pobijediti, ali neiskorištene šanse u prvom poluvremenu kombinovane sa greškom drugog pomoćnika i došli su u situaciju da se bore za jedan bod. Inzaghi je pokazao da nije izgubio njuh za gol, a povreda je na Ramosu ipak ostavila traga(u prvom poluvremenu je bio sjajan, u drugom ga nigdje nije bilo). Po meni, ovo se moralo riješiti u prvom poluvremenu, ali je sebičnost Di Marie koristila Milanu. Nemoguće je ne reći ništa o onom potezu Ronalda koji je nadmašio Busquetsa svojom glumom u prvom poluvremenu. Izmjene su riješile utakmicu; kako na jednoj, tako i na drugoj strani. Realu je ovaj bod više nego dovoljan, a još je važnija činjenica da još nemaju poraza ove sezone. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Rekao sam indirektno,direktno je kriv sudija,ali pogledaj mu reakciju,nesta je samo poskocio nije ni pokusao da odbrani,onde se ulece na loptu pa makar i bio ti siguran da je ofsajd moras da uletis,ovako je samo ispala reakcija na nivou rekreativnog fudbala.Brnjoo je napisao/la:Ma taj Ronaldinho je jadan to je nenormalno. Onaj Ronaldinho koji je ponizio Real vise ne postoji, a onaj Milanovac ADO neka prica sta hoceKako smo veceras lijepo igrali, dvije greske su nas kostale - Pepeova i CAsillasova, dvije greske na utakmici samo napraviti pa to rijetko kad vidim kad igra Real.
@Devil - o cemu covjece pricas? Nije Casillas kriv za drugi gol uopste, Inzaghi mu ne bi ni prisao da nije bilo sudija, za prvi jes jer je imao preranu reakciju. Covjek je odbranio 100% sansu kad je Ibra izlazio na njega. Brani sjajno - njegova najlosija u karijeri datira jos od onda kada ga je Del Piero ubio na Bernabeu
Al' ustvari ko sam ja da pricam kada vi Realovci najbolje vidite.
jes šta ti imaš pričati ,ma nešta mu ne ide protiv Milana i prošle godine je protiv njih griješio .a jesi vidio kako kasnije aplauzira sudiji što je pogriješio
zar ti nisi bio na utakmici Partizan -Braga ,nego gledo Reala ,i hoću sve nešto da te pitam i uvijek zaboravim
Ima li neki strani klub za koji navijaš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- senad_flamin
- Kontakt:
nema potrebe vise da postavljas to oko off.Brnjoo je napisao/la:http://adf.ly/ALVw ofsajd inzagija
svi smo vidili da je bio...
-Neka ovo vam je i trebalo jer su neki ocekivali 3-4 komada!
Cestitam na dobroj igri!!
-RIVALDO-
Nisam napisao sam davno da nisam stigao doci do karata,nisam znao da se prodaju samo preko ticketlinea.legenda reala je napisao/la:
jes šta ti imaš pričati ,ma nešta mu ne ide protiv Milana i prošle godine je protiv njih griješio .a jesi vidio kako kasnije aplauzira sudiji što je pogriješio
zar ti nisi bio na utakmici Partizan -Braga ,nego gledo Reala ,i hoću sve nešto da te pitam i uvijek zaboravim
Ima li neki strani klub za koji navijaš
Pa sam gledao na kompu Partizan a na Tv-u Real.
Od stranih timova jedino simpatisem Zelju trenutno,
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A zasto vi pisete takve postove Devilu?
Covjek ima pravo gledati i navijati za koga hoce i jedan je od rijetkih realnih na forumu, ali se ne slazem sa izjavom da je ovo jedna od Ikerovih najgorih ako ne i najgora utakmica jer je pogrijesio kod prvog gola i to je to :S
Ma Real i Milan su najnaj timovi u svijetu,jako dugo ih gledam i simpatisem i meni drago zbog prijateljskog 2:2,samo da prodju oba i Celzi
A vi fanatici ohladite malo,koda vam babo igra u Realu,Milanu,Arsenalu,Manchesteru,Bayernu.....vise se vi ovde nervirate i podj**** nego sami igraci koji su veceras zaradili po 500 000€.Sta vam je?
A vi fanatici ohladite malo,koda vam babo igra u Realu,Milanu,Arsenalu,Manchesteru,Bayernu.....vise se vi ovde nervirate i podj**** nego sami igraci koji su veceras zaradili po 500 000€.Sta vam je?
RIP SALE VILENJAK
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Samo da napomenem , Higuain je vcrs dao gol sto znaci 700 golova Reala u LP. Pedro je bio zasluzan za 701. Najveci u svemu 
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Pedro León, primer jugador español del Real Madrid que marca un gol esta temporada
ne mogu da vjerujem.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- legenda reala
- Kontakt:
samo da Pipo nije dao dva ,Raul se taman bio odmakaoRaul7 je napisao/la:Samo da napomenem , Higuain je vcrs dao gol sto znaci 700 golova Reala u LP. Pedro je bio zasluzan za 701. Najveci u svemu
Ne mogu da vjerujem kako je jadan ovaj Goal.com. Daju sesticu Marcelu a nekim mulcima sedmice daju koji nisu uradili nista. Carvalho 6.5 a definitivno najbolji igrac utakmice
Ma stipu to Marcelo i Carvalho životinje Pepe jeste pogriješio jednom,ali dobro ej odigrao no mene Ramos brine još ga ona povreda hebeBrnjoo je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako je jadan ovaj Goal.com. Daju sesticu Marcelu a nekim mulcima sedmice daju koji nisu uradili nista. Carvalho 6.5 a definitivno najbolji igrac utakmice
Arbeloa je sigurniji od njega
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.