Euro 2020 - Kvalifikacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Raonffa
Kontakt:

Re: Euro 2020 - Kvalifikacije

Post Postao/la Raonffa » 09 jun 2019, 17:30

Ja bih to drugačije uradio, ostavio bih da kraja kvalifikacija kako god, onda bih imenovao novog selektora i na pozitivni šok da probamo uraditi nešto u baražu Lige nacija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 09 jun 2019, 17:31

DrFilgud je napisao/la:Bice nezgodno kvalifikovati se na EP.
Kvalifikacije smo skoro ispusili, u LN barazu nas ceka mozda i neka ekipa iz A lige.
Mi ne mozemo nikako dobiti ekipu iz A lige.
Prvo se formira baraz iz D lige njih 4 repke.
Zatim 4 iz C lige za baraz C lige i to 4 najjace repke u C ligi koje se nisu kvalfikovale na EP.
Potom 4 iz B lige za baraz B lige i to najjace 4 (a mi smo najjaci od B liga) koji se nisu kvalfikovali. Ako zafali iz B lige onda se uzima najjaca iz C ali od ostali koja nije vec odredjena da igra baraz C.
E sad za baraz A uzima se 4 iz A ako nema dovoljno dopunjava se preostalim hameljom iz B C ili D.
Po ovom sad jedna tekma se igra sa Svedskom u Sarajevu/Zenici, a onda s nekim finale na neutralnom terenu. Do tad ce se vidjeti kako i sta jer mnogi ce se plasirat..

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 09 jun 2019, 18:00

Mi u a baraz nikako ne mozemo upasti. Tu iz nase grupe austrija moze upasti. Sve ostalo i nebi bilo pravilno.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 09 jun 2019, 18:05

@FliX, @Maestro
Ako zafali u A ligi timova, a hoce jer trebaju 4, upadamo mi kao najzuspjesniji iz lige B. Jel tako?

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 09 jun 2019, 18:10

DrFilgud je napisao/la:@FliX, @Maestro
Ako zafali u A ligi timova, a hoce jer trebaju 4, upadamo mi kao najzuspjesniji iz lige B. Jel tako?
Nije buraze. Prvaci iz svoji grupa ostaju u toj grupi. Mi ako budemo igrali baraz. A sve su prilike da hocemo onda ostajemo u b skupini. A recimo od ovi pobjednika iz a grupe ako se plasiraju direktno onda to mjesto popunjavaju drugo plasirane ekipe iz b grupe. Primjer austrija.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 09 jun 2019, 18:16

Maestro je napisao/la:
Nije buraze. Prvaci iz svoji grupa ostaju u toj grupi. Mi ako budemo igrali baraz. A sve su prilike da hocemo onda ostajemo u b skupini. A recimo od ovi pobjednika iz a grupe ako se plasiraju direktno onda to mjesto popunjavaju drugo plasirane ekipe iz b grupe. Primjer austrija.
A znaci mi smo zakucani u B ligi, a u A ligu mogu drugo ili treceplasirani iz B?
Jel moguce da nas dopadne neko iz C lige, ako u B ne bude dovoljno timova?

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 09 jun 2019, 18:28

tako je filgude, skonto si hehe
moguce i doci ce nam barem neko kao opcija iz c lige, samo ne pobjednici c lige kao sto ne mozemo ni mi u a ligu, vec neki losiji po plasmanu iz c lige.

ne bi bilo fer da pobjednike saltaju u baraz jace lige, time bi se kaznjavali za pobjede u svojim grupama:-)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 09 jun 2019, 18:29

DrFilgud je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
A znaci mi smo zakucani u B ligi, a u A ligu mogu drugo ili treceplasirani iz B?
Jel moguce da nas dopadne neko iz C lige, ako u B ne bude dovoljno timova?
Tacno brate. ali kad kvalifikacije zavrse ce se sve tacno znati jer sad je tesko reci ko ide direktno ko u vecu skupinu itd

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 09 jun 2019, 18:39

Maestro je napisao/la: Tacno brate. ali kad kvalifikacije zavrse ce se sve tacno znati jer sad je tesko reci ko ide direktno ko u vecu skupinu itd
Evo nesto sad gledam, u ligi A mozda ostanu 1 - 2 tima bez plasmana preko kvlifikacija. Onda povlace 2 - 3 ekipe iz B lige.
U nasoj ligi ce se barem pola plasirati direktno, Austrija, Vels recimo idu u A ligu...
kako sada stvari stoje, nasi protivnici bi mogli biti Vels, Slovacka, Irska, S irska, Finska :mrgreen: , Bugarska

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 jun 2019, 18:46

DrFilgud je napisao/la:
Maestro je napisao/la: Tacno brate. ali kad kvalifikacije zavrse ce se sve tacno znati jer sad je tesko reci ko ide direktno ko u vecu skupinu itd
Evo nesto sad gledam, u ligi A mozda ostanu 1 - 2 tima bez plasmana preko kvlifikacija. Onda povlace 2 - 3 ekipe iz B lige.
U nasoj ligi ce se barem pola plasirati direktno, Austrija, Vels recimo idu u A ligu...
kako sada stvari stoje, nasi protivnici bi mogli biti Vels, Slovacka, Irska, S irska, Finska :mrgreen: , Bugarska
Uh, prejako... Možel šta lakše tipa Andora, Srbija, Farski Otoci...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 11 jun 2019, 21:15

Grčka gubi od Armenije, da ne dobijaju nas u žrijebu ne bi se nikad plasirali, samo mi imamo problema sa njima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2019, 21:35

Grcka 0-2 gubi :clap: Luda grupa haos
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 jun 2019, 03:09

Drape je napisao/la:Grčka gubi od Armenije, da ne dobijaju nas u žrijebu ne bi se nikad plasirali, samo mi imamo problema sa njima.
Al bas ....nakon brazila su imali kolko ono 4 boda, iduce kvale sa nama i sje.base nas :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
=\_1921_/=

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 jun 2019, 00:43

Slovacka, Irska , S. Irska, Bugarska, Izrael, Madjarska, neko od ovih bi nam trebao doci u mogucem barazu .

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 13 jun 2019, 01:32

DrFilgud je napisao/la:Slovacka, Irska , S. Irska, Bugarska, Izrael, Madjarska, neko od ovih bi nam trebao doci u mogucem barazu .
Ni jedan da kazes ove cemo lahko rjesit ... valja nam opet ispast .... :kafa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 jun 2019, 10:05

Ne slažem se, ne vidim Kipar. Dakle, prohodno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 jun 2019, 22:58

Ja mislim da ćemo ako ponovimo pristup protiv Italije, (a nećemo ponoviti) sigurno kroz grupu proći na Euro.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 14 jun 2019, 23:51

Osim13 je napisao/la:Ne slažem se, ne vidim Kipar. Dakle, prohodno.
Zato je Irska tu :kahva
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 15 jun 2019, 01:11

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja mislim da ćemo ako ponovimo pristup protiv Italije, (a nećemo ponoviti) sigurno kroz grupu proći na Euro.
Jest mi i taj pristup vise dojadio ... kad ga nema nikako gubimo od buranije ... a kad ponekad naidze gubimo od ostalih ... da ga se hoce ukinut jednom da mu se nenadamo pred svaku tekmu vazda ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 jul 2019, 16:21

I protiv Italije na Bilinom.polju.
To su dobre vijesti jer je ideja o Kosevu bila svojevrsni autogol, bar u ovakvoj situaciji.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 6 gostiju.