Ma puste reklame po 15 minuta jbtejolicnikola je napisao/la:šta je bilo?Osim13 je napisao/la:**** ti reklame pickine više i federalnu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
đe će na mene, ma nerviraju me oni oko autobuske fujtuzlak1987 je napisao/la:Nemoj se bojat, ne smiju migranti u Dragodol znaju da je opasnoSarmelino je napisao/la:jest to loše. ubijes boga u migrantu iz samoodbrane i najebes
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sta je film? To je ono sto bude izmedju reklamaOsim13 je napisao/la:Ma puste reklame po 15 minuta jbtejolicnikola je napisao/la:šta je bilo?Osim13 je napisao/la:**** ti reklame pickine više i federalnu
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nece nas, ne zanimaju ih ljudi siromasniji od njihSarmelino je napisao/la: đe će na mene, ma nerviraju me oni oko autobuske fuj
umačem nutelu u mazutuzlak1987 je napisao/la:Nece nas, ne zanimaju ih ljudi siromasniji od njihSarmelino je napisao/la: đe će na mene, ma nerviraju me oni oko autobuske fuj
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
pa što ja tebe častim Tuzlanskim a ne ti mene ErdingeromSarmelino je napisao/la:umačem nutelu u mazutuzlak1987 je napisao/la:Nece nas, ne zanimaju ih ljudi siromasniji od njihSarmelino je napisao/la: đe će na mene, ma nerviraju me oni oko autobuske fuj
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
i sta si napisao
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sad pošaljem kod što sam radio (ko radi oko git-a zna o čemu govorim) i šef vidio da sam to uradio i galami mi što radim vikendom, idi odmaraj vikend je. Možeš zamisliti u Bosni da ti šef galami što radiš vikendom. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bosanski neandertalci jel vide da nešto gmiže odma toljagom pribiju.
Ne mogu da vjerujem koliko se sad hajpa sve oko Černobila
kiksašOsim13 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko se sad hajpa sve oko Černobila
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne mislim na seriju, serija je vrh al mi se se.re od vlogera koji jedu radioaktivne jabuke i 742891 vijesti dnevno o Černobilu koje su 98% fejk.
Kad se tamo Zakhaevu ruka otkinula ljudi nisu ni znali da postoji Černobil. A ni Pripjat
Kad se tamo Zakhaevu ruka otkinula ljudi nisu ni znali da postoji Černobil. A ni Pripjat
Imal štaSarmelino je napisao/la:kiksašOsim13 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko se sad hajpa sve oko Černobila
haPenaltiky je napisao/la: Imal šta
sta mi radis s broja ovo **** ti sunce pojasni mi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
šaljem kodove na random ljude iz imenika pošto ne smijem učestvovat u nagradnok igriSarmelino je napisao/la:haPenaltiky je napisao/la: Imal šta
sta mi radis s broja ovo **** ti sunce pojasni mi
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 4 gosta.