Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
PlayStation vs Xbox
Koja konsola je bolja.
Koja ima bolje igre a jeftinije
Koja konsola je bolja.
Playstation ima bolje ekskluzive ali na Xboxu tipa kad uzmes onaj Game Pass imas bas mnogo bolji izbor nego na slicnoj pretplati kao na PSscorpy je napisao/la:PlayStation vs Xbox
Koja konsola je bolja.
i jos jedna stvar ako kupujes starije verzije tipa PS 4 ili PS 4 slim onda pazi jer nijedan ni drugi nemaju 4k citac filmova dok Xbox One S ima, pa ako ce ti konzola sluziti i umjesto kucnog kina (kao kod mene) onda bolje XONE S
PS4scorpy je napisao/la:PlayStation vs Xbox
Koja konsola je bolja.
Iskreno ne znam, mogu ti reci za ps4 obicna verzija nema 4k, pro ima, pretplata nije nesto ali oko petobanke je za godinu i igras Online, ako ne igras ne treba ti
Igre mozes digitalno kupovati na dva dijela pa i nisu skupe, ako je kakva nova tj. Tek izasla onda je eto oko petobanku, ove starije vec mozes naci dosta jeftibije, npr. RDR2 vec ima ispod 40km i sl.
Jbg ja sam davno odrsto na ps1 i ps2, tako da su meni njihovi joystick bolji, ali opet nisma imao dodira na novom Xboxom pa je sve nagadjanje
Vidi ima li dijeljenje digitalnih igara za Xbox, jer iskreno tu ustedis pare velike, jer kad das 100 za novu fifu i nba, a ne preko 200km znaci itekako
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Joystick na Xboxu je definitivno bolji, ja sam imao PS1 PS2 i PS3, cetvorku nikad nisam imao jer sam eto htio da vidim kakav je Xbox i ono kao sto sam vec rekao negdje je bolji play station negdje xboxAzpi je napisao/la:PS4scorpy je napisao/la:PlayStation vs Xbox
Koja konsola je bolja.
Iskreno ne znam, mogu ti reci za ps4 obicna verzija nema 4k, pro ima, pretplata nije nesto ali oko petobanke je za godinu i igras Online, ako ne igras ne treba ti
Igre mozes digitalno kupovati na dva dijela pa i nisu skupe, ako je kakva nova tj. Tek izasla onda je eto oko petobanku, ove starije vec mozes naci dosta jeftibije, npr. RDR2 vec ima ispod 40km i sl.
Jbg ja sam davno odrsto na ps1 i ps2, tako da su meni njihovi joystick bolji, ali opet nisma imao dodira na novom Xboxom pa je sve nagadjanje
Vidi ima li dijeljenje digitalnih igara za Xbox, jer iskreno tu ustedis pare velike, jer kad das 100 za novu fifu i nba, a ne preko 200km znaci itekako
-
Nerminovic
- Kontakt:
@miki_92
up'o sam u jedan top 30 tim iz Evrope na Pro-Am
Gledas ces me uskoro u NBA2K League jer cu definitivno biti draftan kao prvi pick iduce godine

up'o sam u jedan top 30 tim iz Evrope na Pro-Am
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Raja, PS 4 1TB - ako imate neku preporuku gdje pronaći po dobroj cijeni, bio bih zahvalan (pik sam pregledao).
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
BRAVO SIX?
MOUSTACHE GUY WITH BRITISH ACCENT SMOKING CIG?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Evo ko tebi 20 maraka i fotoaparat?bega_afc je napisao/la:Raja, PS 4 1TB - ako imate neku preporuku gdje pronaći po dobroj cijeni, bio bih zahvalan (pik sam pregledao).
Jos je Pro.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Odlucio sam se za PS4 najjeftiniju varijantu. 500GB
Treba da stigne za par dana. Kako ide to sa kupovinom igara. Jel bolje i jeftinije online
Treba da stigne za par dana. Kako ide to sa kupovinom igara. Jel bolje i jeftinije online
Ne kenjaj, dječica će se obradovati.gaston je napisao/la:Evo ko tebi 20 maraka i fotoaparat?bega_afc je napisao/la:Raja, PS 4 1TB - ako imate neku preporuku gdje pronaći po dobroj cijeni, bio bih zahvalan (pik sam pregledao).
Jos je Pro.
ne ne, digitalni ram za slike i trnokop sa profila?gaston je napisao/la:Evo ko tebi 20 maraka i fotoaparat?bega_afc je napisao/la:Raja, PS 4 1TB - ako imate neku preporuku gdje pronaći po dobroj cijeni, bio bih zahvalan (pik sam pregledao).
Jos je Pro.
naprijed rejal
Uz moju doplatu.Sveti je napisao/la:ne ne, digitalni ram za slike i trnokop sa profila?gaston je napisao/la:Evo ko tebi 20 maraka i fotoaparat?bega_afc je napisao/la:Raja, PS 4 1TB - ako imate neku preporuku gdje pronaći po dobroj cijeni, bio bih zahvalan (pik sam pregledao).
Jos je Pro.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
A nemaš neku pincetu za ponuditi?Sveti je napisao/la:ne ne, digitalni ram za slike i trnokop sa profila?gaston je napisao/la:Evo ko tebi 20 maraka i fotoaparat?bega_afc je napisao/la:Raja, PS 4 1TB - ako imate neku preporuku gdje pronaći po dobroj cijeni, bio bih zahvalan (pik sam pregledao).
Jos je Pro.
Pomagajte. Sta da radim.
Danas dobio PS4. Uredno uradio set up.
Prijavio se na besplatni 14 dana trial ps plus. Stavio na download 2 besplatne igrice.
I sada ne mogu pokrenuti playstation.
Upalim PlayStation dodje mi do da moram ptitisnuti PS dugme ali ne radi nesto a nov PS. Ni 1 sat star.
Kad konektujem ovaj njihov ps controller naprijed gdje se spaja sa PS kroz kabal zasvijetli i ugasi se.
Jel mozda controller vec prazan. Zar nebi trebao i da se puni kad je preko USB kabla prikopcan.
Nije valjda da cu morat vec reklamirat.
Hvala unaprijed na odgovorima i pomoci
Danas dobio PS4. Uredno uradio set up.
Prijavio se na besplatni 14 dana trial ps plus. Stavio na download 2 besplatne igrice.
I sada ne mogu pokrenuti playstation.
Upalim PlayStation dodje mi do da moram ptitisnuti PS dugme ali ne radi nesto a nov PS. Ni 1 sat star.
Kad konektujem ovaj njihov ps controller naprijed gdje se spaja sa PS kroz kabal zasvijetli i ugasi se.
Jel mozda controller vec prazan. Zar nebi trebao i da se puni kad je preko USB kabla prikopcan.
Nije valjda da cu morat vec reklamirat.
Hvala unaprijed na odgovorima i pomoci
Sredio sam. Nije moglo samo upalit i ugasit consolu, nego sam i iz struje izvadio utikac. Tek onda proradilo.
super
znam kako si se osjecao i ja sam takav peh vazda me snadje nesto slicno

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Zna se desit. I desavat ce se. Ja sam panicio bezze.scorpy je napisao/la:Sredio sam. Nije moglo samo upalit i ugasit consolu, nego sam i iz struje izvadio utikac. Tek onda proradilo.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Uzeo sam Crash Bandicoot ...kakav povratak u djetinstvo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.