FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ovo preko cardifa ide preporuka
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
to je 4. rangfera je napisao/la:ma ja league 2 tj. 3. rang u engleskoj je jos i ok a nize od toga sve je amaterski fudbal. Ne znam nista o covjeku niti inace dozivljavam te probe nesto ne sjecam se kad je neko bio namprobi pa se pokazao kao dobar za nas obicno koriste ove probe u sarajevu da se ubace u bh fudbal pa ce ga neki od klubova pokupiti cini se da je i jahica jedinstvo uzelo ne znsm kako je tamo igrao.MortemHz je napisao/la:Ove lige su amaterski fudbal generalno. Ispod maximum treće ne treba ni gledati iako je istina da ima izuzetaka ali.. 95% je promašaj
Ne mora znaciti ni da je los mozda je bip na posudbi u nizem rangu bilo je u tim ligama igraca koji su postali zvijezde michael antonio, peter crouch pa vardy itd.
Meni jr smijesno da se uvijek digne frka oko ovih proba al eto mozda nisam dovoljno pratio ima li bar 2-3 igraca da su kod nas dosli nakon probe i bili dobri il bar solidni.
edit ni 5. nivo nije amaterski. vecina su profesionalni klubovi
cruz, adukor bili na probi
U pravu si zaboravio sam championshipgiannini je napisao/la:to je 4. rangfera je napisao/la:ma ja league 2 tj. 3. rang u engleskoj je jos i ok a nize od toga sve je amaterski fudbal. Ne znam nista o covjeku niti inace dozivljavam te probe nesto ne sjecam se kad je neko bio namprobi pa se pokazao kao dobar za nas obicno koriste ove probe u sarajevu da se ubace u bh fudbal pa ce ga neki od klubova pokupiti cini se da je i jahica jedinstvo uzelo ne znsm kako je tamo igrao.MortemHz je napisao/la:Ove lige su amaterski fudbal generalno. Ispod maximum treće ne treba ni gledati iako je istina da ima izuzetaka ali.. 95% je promašaj
Ne mora znaciti ni da je los mozda je bip na posudbi u nizem rangu bilo je u tim ligama igraca koji su postali zvijezde michael antonio, peter crouch pa vardy itd.
Meni jr smijesno da se uvijek digne frka oko ovih proba al eto mozda nisam dovoljno pratio ima li bar 2-3 igraca da su kod nas dosli nakon probe i bili dobri il bar solidni.
edit ni 5. nivo nije amaterski. vecina su profesionalni klubovi
cruz, adukor bili na probi
Cruz jos treba da se dokaze a nisam znao da je adukor bio na probi to mi jd promaklo
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
U 5 rangu timovi vrijed od 7 miliona KM do pola miliona KM, da je bas amaterski i nije, a u 4 ligi imas Oldham, Newport, Port Vale, Lincoln, glupo je pricat za timove da su amaterski a vrijede vise nego nas klub, u Engleskoj ima amaterska liga, 5 ligu igraju pobjednici i koji su prosli, ligu sjever, zapad, jug, istok, i mislim da tek nakon ti manjih liga zapada, istoka itd ide amaterski fudbal
meni samo nikad nece biti jasno cemu unaprijed sranje po igracima, pa nakon tri mjeseca se popismanimo i daj tatara u reprezentaciju
ir da mjesto za strance ispunimo petoligasom iz Engleske , , podsjecam to nije ni championship ni league 1 ni ligaue 2 , siguran sam da 5 liga Engleske mozda ima pokojeg solidnog igraa al tamo je sve tako oraganizovano da ako odskaces malo pokupe te iz lige vise , ovaj je slobodan od petoligasa, Mislim da je to bas pretjerivanje . Hadzija ima u Hrvatskoj i Sloveniji dobrih igraca i sa tim da mozemo platiti sad kao polovina i jedne i druge lige ja bi strance trazio tamo i naravno vbiji aa pojavi bas neki talenat iz drugih liga kao Adukor kojeg bez ozira na sranja nemogu prezalit jel je polivalentan i mirnjak i dobar tehnicar onda ok , al naki petoligasi koji su pusteni , mislim trosenje vremena
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ne znam da li ce vjetnamac kapnut sad para na skupstini da dovedemo jednog kapitalca i to je to
za engleza necu vise ni pricat, covjek je na probi, pojedinci samo traze razlog da nesto prigovaraju, potpiso nam je momak "bayernova skola" koji je igro 3 ligu neke tamo drzave, pa nije se pricalo tolko, momak je na probi vidjet cemo, ova prica u prazno i palamudjenje da li je amaterska liga il nije, vidi se sve po imenima i po novcu klubova
za engleza necu vise ni pricat, covjek je na probi, pojedinci samo traze razlog da nesto prigovaraju, potpiso nam je momak "bayernova skola" koji je igro 3 ligu neke tamo drzave, pa nije se pricalo tolko, momak je na probi vidjet cemo, ova prica u prazno i palamudjenje da li je amaterska liga il nije, vidi se sve po imenima i po novcu klubova
To sto vise vrjede ne znaci da imaju jako dobre igrace , tamo se ogromne pare rrte oko nogometa , tamo petoligase gleda 20000 i imaju sponzore , al ako uporedis ako si kad gledao preglede zajedno pl i chamionshipa razlika je svemiraska , isto tako velika razlika izmedju championsipa i league1 i league 2 a oaj je jos nize , ima boljih igraca ovdjena Balkanu, Samo zamisli da je dobio papire od petoligasa a tamo kao sto rekoh ljudi sa valitetom idu ligu iznad il ako nis ostanu u timu koji ima pra da pokrije sve troskoveextazy je napisao/la:U 5 rangu timovi vrijed od 7 miliona KM do pola miliona KM, da je bas amaterski i nije, a u 4 ligi imas Oldham, Newport, Port Vale, Lincoln, glupo je pricat za timove da su amaterski a vrijede vise nego nas klub, u Engleskoj ima amaterska liga, 5 ligu igraju pobjednici i koji su prosli, ligu sjever, zapad, jug, istok, i mislim da tek nakon ti manjih liga zapada, istoka itd ide amaterski fudbal
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šesta liga..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravu ste vi sve, al ne treba odma pljuvat covjeka o kojem se nista ne zna, mozda i ne prodje probu, a mozda se pokaze ko dobar igrac, dosta o njemu
ne bitno od svega gledaj ljudima travnjaka u 6. ligi, a nama u prvoj lopta stane u lokvi mjesto iza mreze, ebem ti sela sto igraju
Imali kakav info sa skupstine ? Sta se planira za finansije
ne bitno od svega gledaj ljudima travnjaka u 6. ligi, a nama u prvoj lopta stane u lokvi mjesto iza mreze, ebem ti sela sto igraju
Imali kakav info sa skupstine ? Sta se planira za finansije
- AngelDiMaria
- Kontakt:
A odakle je cruz dosao?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Metropolitano
Campeonato Catarinense ( sklop Petih Liga ), al su ispali u 6
https://www.rezul.tati.com/nogomet/braz ... e/tablica/
Campeonato Catarinense ( sklop Petih Liga ), al su ispali u 6
https://www.rezul.tati.com/nogomet/braz ... e/tablica/
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ode Adukor u Mađarsku, iako je ponuda Tuzle C bila bolja
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Koji je tim u pitanju ? Ma Tuzla lupa nake cifre, ne znam do kad ce tako, tako je i Miske nudio
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ovaj momak dolazi na probu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
“Adukor mi se javio i potvrdio da ima klub, da odlazi u Mađarsku. Definitivno je presudilo loše iskustvo u Premijer ligi BiH. Imao je korektnu ponudu našeg kluba, koja je bila bolja od one iz Mađarske, ali jednostavno bilo ga je strah ostati u BiH zbog lošeg iskustva”, rekao je Husić za ****.ba.
On imao loše iskustvo
On imao loše iskustvo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Beli mu orlovi majku hebaliHeraklitMracni je napisao/la:Ovaj momak dolazi na probu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ljubi Kadra 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma samo nek dolaze na probe ubost ce se koji da valja, do kad nasi zasjedaju znali se ista, vijesti samo vrte ovu komediju u masinskom faksu, mi u drugi plan pali
Ma Husić je teški kompleksaš. Pogotovo kad smo mi u pitanju. Njegova riječ ima težinu pera.MortemHz je napisao/la:“Adukor mi se javio i potvrdio da ima klub, da odlazi u Mađarsku. Definitivno je presudilo loše iskustvo u Premijer ligi BiH. Imao je korektnu ponudu našeg kluba, koja je bila bolja od one iz Mađarske, ali jednostavno bilo ga je strah ostati u BiH zbog lošeg iskustva”, rekao je Husić za ****.ba.
On imao loše iskustvo
Samo nek dovode na probu. Svaka čast. Nek prođe 10 igrača probu, 1 ili 2 igrača će sigurno biti interesantni.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.